Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Dovolená v Jizerkách: polopenze, wellness, bazén a výlety

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,7 / 5
Amantis Vital Sport Hotel Jizerské hory (mapa) 16 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Katka

Dobrý den, ráda bych se zeptala na pobyt na 3 noci kdykoli v termínu od 15.2. do 22.2. pro rodinu 2 dospělí, 2 děti. Prosím o cenu a zda máte volný pokoj. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Katko,
cena za 2 dospělé je 15 299 Kč. Dítě do 2,9 let na lůžku s rodiči a bez služeb: zdarma. Dítě od 3 do 5,9 let na přistýlce, s polopenzí a službami: 470 Kč/noc. Dítě od 6 do 14,9 let na přistýlce, s polopenzí a službami: 625 Kč/noc. Dítě od 15 do 17,9 let na přistýlce, s polopenzí a službami: 1250 Kč/noc.
Pokud máte zájem o pobyt s dvěma dětmi na stejném pokoji, informujte se prosím nejprve u hotelu, zda jsou v tomto termínu dostupné kapacity.
Hezký den, Gabča. :)

Iva Václavíková

Dobrý večer, mám ověřeno, že mnou žádaný termín je volný, jedná se o pobyt od čtvrtku do neděle, jaký voucher mám zakoupit? Děkuji.

Amantis Vital Sport Hotel

Dobrý den, víkendový s prodloužením o 1 noc. Hotel AMANTIS

Iva Václavíková

Dobrý večer,měli byste prosím volné 2 pokoje pro 2 rodiny v termín u 6.- 9.2.?První rodinav2 dospělí a 2 děti,druhá 1 dospělý a 3 děti.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den Ivo, dostupnost pokojů ve Vámi vybraném termínu zjistíte nejlépe kontaktováním hotelu na e-mailu info@amantis.cz nebo na tel.
+420 608 737 7­30. Hezký den, Gabča. :)

Iva Václavíková

Dobrý den, jak daleko je od vás nejbližší sjezdovka? děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den Ivo,
nejbližší lyžařské středisko je Černá Říčka, které se nachází 3 km od hotelu.
Hezký den, Gabča. :)

Andrea Freisslerová

Dobrý den , Vaše nabídka mne velmi zaujala . Jen mám malý dotaz . Jak je to s lyžováním , bobovánim či sáňky ? Děkuji Freisslerová

Amantis Vital Sport Hotel

Dobrý den

lyžování je možné na Černé říčce, Tanvaldským Špičáku či Příchovicích. Bobování či sáňky asi spíše Příchovice a Tanvaldský Špičák.

Luděk Just – recepce

Jarka A

Dobrý den, mám slušný dotaz. Byli jsme u vás pár let zpět. Krátce poté, co jste se z Emilky stali Amantisem. Po rekonstrukci, Zaplatili jsme asi 3000 korun za dvě noci. Nyní jsme na 5300 korunách. Co se na službách změnilo, abychom dali o 80 % více.?

Amantis Vital Sport Hotel

Dobrý den, děkuji za otázku nyní se Vám zkusím vysvětlit proč to tak je. Emilka nefunguje již 5 let. Progres a zdražování energii snad pocítila každá osoba žijící v České republice. Rekonstruovali jsme wellness máme 3 sauny a 2 vířivky které běží v provozu od 15–21 hodin. Za cenu 5300 Kč je již platnost od půlky měsíce ledna kdy doufáme že již uvedeme do provozu bazén. Krytý vnitřní bazén bude vyhřívaný na teplotu 29 stupňů a o velikosti 60m2 (15m x4 m) Takže wellness se stane oázou,kde si naši Vážení hosté pobyt vychutnají.Další služby budou ještě posilovna v první patře zlepšili jsme služby stravování a pohodlnost pokojů. Doufám, že jsem Vám cenu vysvětlil.
Můžete přijet ozkoušet naše služby a posoudit :)

S přátelským pozdravem

Luděk Just – vedoucí recepce

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru