Přijeďte oslavit Sv. Martina nebo si užít prodloužený víkend skvělým menu přímo do centra romantické Telče a přijměte pozvání Hotelu Antoň, jehož majitelé jsou tradiční zpracovatelé masa a v jeho úpravách se skutečně vyznají. Těšte se na domácí paštičky i křupavou husičku, svatomartinské víno a další dobrůtky.
Prohlédnete si nádherný renesanční zámek, který byl několikrát vyhlášen jako nejpohádkovější u nás. Telč vás okouzlí půvaby města, které je zapsáno na seznamu UNESCO. I budova hotelu má bohatou historii, která sahá až do 16. století.
Útulné pokoje s velkou postelí
Hotelové pokoje jsou nově vybudované a zařízené moderním interiérem. K vybavení pokojů patří televizor se satelitními programy, rádio a volně přístupné bezdrátové připojení k internetu (Wi‑Fi). Všechny pokoje jsou zařízeny stylovým nábytkem, protialergickými ložním prádlem a vlastním sociálním zařízením.
Hosté si ubytování pochvalují, třeba Eva napsala: „Moc pěkný hotel a krásně zařízené pokoje. Na historické náměstí kousek pěšky přes zámecký park. Strava i obsluha super.“ srpen 2017
Pokoj Standard nebo Superior
Můžete si vybrat standardní pokoje nebo luxusnější.
Vybavení pokoje Standard:
TV se satelitními programy
postel
koupelna se sprchovým koutem a toaletou
Vybavení pokoje Superior:
luxusní koupelna s vanou
postel velikosti king size, 200 × 200 cm
pracovní stůl
LCD TV se satelitními programy
V obou pokojích funguje bezplatné Wi‑Fi, v koupelně najdete fén a na posteli protialergické ložní prádlo.
Fantastické večeře
Na vytříbené jazýčky čeká příjemný zážitek v hotelové restauraci, kde kuchaři vytvářejí pokrmy s použitím regionálních produktů a kladou důraz na domácí přípravu. Můžete se těšit na domácí masové speciality a posezení v originálním „tančícím“ interiéru.
Mimo klasickou tříchodovou večeři si užijete také jednu čtyřchodovou svatomartinskou večeři. Váš mlsný jazýček se může těšit na tyto speciality:
Předkrm - Pomazánka z husího masa s pečivem
Polévka - Sváteční husí kaldoun
Hlavní chod (je možno si vybrat ze dvou možností)
Husí stehna pečená s jablky podávaná s dušeným červeným zelím s brusinkami a karlovarskými knedlíky nebo Husí stehna pečená se šouletem