Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Oběd s parádním výhledem: menu v Žižkovské věži a vstup na vyhlídku

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 442 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Hana

Dobrý den, chtěla bych se zeptat pokud koupím tyto vouchery dvakrát (aby to mohli mít dvě osoby) budou moci být spolu u stolu a tak dále. Jednoduše to koupím dvakrát, aby tam mohli jít spolu dvě osoby.

Tower Park Praha

Dobrý den, děkujeme za dotaz. Ano, samozřejmě budete sedět pohromadě. Zde v našem formuláři při vytvoření rezervace zadáte počet osob: http://bistro66-obedy.rezervujstul.cz/ a podle toho dostanete stůl pro počet osob, kolik vyplníte. Krásný den, Aneta.

D btwins

Dobrý den,
píšete: V ceně je oběd v Bistru 66 a vstupenka do Observatoře v hodnotě 250,– Kč pro dospělou osobu.
A já 1dosp. os. půjdu na oběd se dvěma dětmi, které mají vstup za 160Kč, je možnost nějakého odečtu z plné částky u vaší slevomatové obědové nabídky pro děti? Děkuji za odpověď Dana

Tower Park Praha

Dobrý den, v tom případě zakupte oběd pouze pro sebe a dětem vyberete cokoliv z našeho menu v Bistru 66 a pak zakoupíte vstupenku na místě do Observatoře. Zasílám odkaz na naše menu: https://www.towerpark.cz/bistro-66/ Krásný den, Aneta.

Martina

Dobrý den.
Chtěla bych za pár týdnů dát tento voucher jako dárek, ale bojím se, že platnost do poloviny prosince nebude možné vyčerpat.
Bylo by možné prodloužit voucher do března přímo při objednání?
Děkuji za odpověď.
S pozdravem Martina

Tower Park Praha

Dobrý den, bohužel tato akce má danou platnost, ale sledujte stránky Slevomatu a bude brzy další akce s delší platností. Akcí máme dost, například pětichodové degustační menu, které je platné do konce března. Hezký den, Aneta.

eva

Dobrý den, prosím Vás, voucher je pro 2 osoby, nebo platí, že 1 voucher= 1 osoba ? Díky za info, zdraví Kovalovská

Tower Park Praha

Dobrý den, ve voucheru uvádíme následující:

V ceně
Obědové menu a vyhlídka z Žižkovské věže pro 1 osobu, zbývající informace jsou o tom, co voucher obsahuje za složení menu plus vstupenku na Observatoř. Je to tedy pro jednu osobu. V ceně je oběd v Bistru 66 a vstupenka do Observatoře v hodnotě 250,– Kč pro dospělou osobu.

Hezký den, Aneta.

Ivan

Dobrý večer, v případě využití voucheru a rezervace na oběd, je posezení limitováno časem, či je možné posedět déle?
Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, standartní čas rezervace na Váš voucher je hodina a půl a není problém se zdržet déle, jestliže stůl nebude potřeba k další rezervaci. Můžete se na místě zeptat a domluvit s obsluhou. Budeme se na Vás těšit. Hezkou neděli, Alexandra.

Pavel

Dobrý den, je nutná rezervace pro využití voucheru s obědem, dvě osoby v pondělí 14.10. ? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý večer, rezervace oběda: Nutná s dostatečným předstihem – čím dříve, tím lépe. Minimálně ji však proveďte 3 dny předem, a to výhradně přes on-line formulář – https://bistro66-obedy.rezervujstul.cz/
V on-line rezervačním formuláři si ověřte volné termíny, vyberte si ten, který vám vyhovuje, a zadejte všechny kódy voucherů, které máte.
Telefonická rezervace není možná. Vše je uvedeno v textu voucheru.
Rezervaci prosím proveďte nejpozději do zítřejší půlnoci, jinak Vás systém již nepustí. Budeme se případně těšit v pondělí. Krásný zbytek večera, Aneta.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru