Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hodinová ruční lymfatická masáž celého těla včetně obličeje i permanentka

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Dáša Hájková

Vím jak dlouho lymfodrenáž trvá moc dobře, proto se právě chci informovat pokud ještě bude nějaká konzultace k tomu nedá se to stihnout. Jen nohy samotné trvají standartně 40 minut a to stejné i obličej a ruce včetně krku a pak nám ještě zbývají záda… Lymfodrenáž se nesmí dělat déle než dvě hodiny to je pravda. Ale pokud tedy budu chtít od Vás lymfodrenáž mám si koupit dva vouchery? Aby se stihlo vše? Ale pak je to zřejmě zase příliš dlouhé… Tak tomu moc nerozumím. Aby se stihla celá lymfodrenáž včetně obličeje je nemožné..když si představím kolikrát se má každý hmat udělat.

Studio Greenline - Masáže Čechtických

Ještě jednou dobrý den paní Hájková, asi jste si důkladně nepřečetla mojí odpověď, protože jsem vám tam napsala, že pokud potřebujete další informace, můžeme se domluvit na nezávázné a tudíž i bezplatné schůzce. Já jsem vám myslím podala dostačující informace a argumentovala jsem i odkazy, kde jsou má tvrzení doložena. Od vás jsem ale bohužel odpovědi na svoje otázky nedostala. Vy jste nějaký odborník na lymfatické masáže, když tak vše víte nebo jste již někde v jiném salonu tuto masáž absolvovala, pak nerozumím, proč hledáte jiného terapeuta a nechápu, proč vůbec oslovujete naši nabídku, když se vám již teď nezamlouvá a nezlobte se, ale z vaší konverzace mi vůbec nepřijde, že byste měla opravdový zájem o naší službu. Možná byste raději měla oslovit jiný salon, který splní vaše požadavky. My se soustředíme pouze na klienty, kteří o naši službu stojí a potřebují doopravdy pomoc. Za svojí prací si pevně stojíme a důkazem toho jsou naši spokojení klienti.
S pozdravem Masáže Čechtických

Dáša Hájková

Dobrý den, zajímá mne jak je možné, že stihnete lymfodrenáž celého těla za tak krátký čas? Jen lymfodrenáž celého těla trvá 90 minut a to bez obličeje… Je to zřejmě velmi ošizené.

Studio Greenline - Masáže Čechtických

Dobrý den,paní Hájková

děkuji vám za váš dotaz. Nezlobte se, prosím,ale nechápu, kde jste přišla k informaci, že lymfatická masáž celého těla musí trvat 90 minut nebo snad i déle? Lymfaticky systém je v lidském těle natolik složitý, že se k němu rozhodně nedá přistupovat nějakým jednostranným přístupem, ke klientovi se musí vždy přistupovat s individuálním přístupem s ohledem na jeho potřeby a aktuální zdravotní stav. Proto,když si koupí klient na Slevomatu tuto proceduru k nám na voucher, je 60 minut zcela optimalnich k tomu,abychom se během prvni masáže seznámili s jeho tělem a zárověň se i od klienta dozvěděli všechny potřebné informace,které vedou při další návštěvě již k zaměření se na cílený problém se kterým klient přichází. Pokud by se tato masáž prováděla v delším časovém rozsahu již při první návštěvě,mohlo by díky zahřátí svalstva dojít k propustnosti toxických látek z lymfatickeho systému do okolních tkání a v těle tak může dojít k nechtenym zdravotním komplikacím,které by takto intoxikace mohla způsobit.
S těmito masazemi máme již dlouholeté zkušenosti a k tomu samozřejmě i patřičné vzdělání,řadu let jsme pracovali a sbírali zkušenosti pod dohledem odbornych lékařů i v treboňských lázních. Informace o nás,o naší práci i konkrétně o techto masazich jsou dostupné na nasich webovych stránkách www.masazecechtickych.cz a je možné si i na internetu dohledat články a rozhovory,které jsme publikovali i pro odborné časopisy.
Pokud budete potřebovat ještě nějaké další informace, rádi vám je zodpovime buď na tel. 723499034 nebo na emailove adrese: cechtici@seznam.cz ,není problém si domluvit i osobní schůzku.
Jen nás od vás mrzí, že pokud chcete zodpovědět nějaký dotaz,týkající se této masáže, proč musíte rovnou naší práci zpochybňovat. Možná bychom vám ještě doporučili přečíst si zde na Slevomatu recenze od prověřených zákazníků,kteří u nás tuto proceduru podstoupili a mají s ní již zkušenost.
S pozdravem a přáním hezkého dne Masaze Čechtických

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru