Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Prohlídka Lobkowiczkého paláce pro 2 osoby a lahev bílého vína

4,7 / 5 Lobkowicz Events Management Praha - Hradčany  (mapa) 1 731 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jana

Dobrý den, je k dispozici i auditoprůvodce v angličtině?

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, Jano, ano, audioprůvodce máme k dispozici v angličtině i dalších cizích jazycích (němčina, francouzština, italština, španělština, ruština, japonština, čínština). Přeji hezký den!

Dorota Zemanová

Dobrý den, zajímala by mě cena pro dvě děti 7 a 9 let a jedna
babička s průkazem ZTP… Děkuji za odpověď- D.Z.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, paní Zemanová, děkujeme za dotaz. Snížená cena vstupného pro děti je 220 Kč / osoba, tedy se vyplatí i pro ně zakoupit voucher, protože za něj zaplatíte pouze 299 Kč, kdežto na pokladně byste za děti doplácela 440 Kč. Babička s průkazem ZTP by zaplatila také zlevněnou cenu 220 Kč, vstup zdarma poskytujeme pouze držitelům průkazu ZTP/P. Přeji hezký den!

Jana

Dobrý den,
jaká je platnost vstupenky, do kdy?
Děkuji.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, zakoupený voucher je možné využít do 1. dubna 2020. Přeji hezký den!

Hanina

Dobry den.Je možné využít nabídky i na Silvestra 31.12.2019.Děkuji za odpověď.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, ano, na Silvestra má muzeum Lobkowiczkého paláce otevřeno v čase 10:00 – 15:00. Budeme se těšit na Vaši návštěvu! Přeji hezký den!

Vlasta

Dobrý večer. Pokud si zde zakoupím voucher, kde si ho vyzvednu, nebo jde poslat ? Nejsem z Prahy.
Děkuji za odpověď

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, paní Vlasto, voucher zakoupený na Slevomatu Vám ihned po zaplacení přijde do emailu a Vy si ho pouze vytisknete, není nutné ho nikde vyzvedávat. Přeji hezký den!

Martina

A ještě jeden dotaz, chtěla bych koupit vstupenku pro babičku, která se snadno unaví. Je na trase prohlídky možnost odpočinku? Děkuji.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, na začátku a na konci expozice jsou pohovky, v některých místnostech jsou také židličky ke krátkému odpočinku. V případě potřeby můžeme také nabídnout zapůjčení invalidního vozíku, pokud by to pro babičku bylo pohodlnější. V případě zájmu o toto řešení bych Vás poprosila, abyste nás kontaktovala na emailu palace@lobkowicz.cz a dala nám vědět datum návštěvy, aby kolegové na pokladně měli vozík připravený.

Martina

Dobrý den,
jakým způsobem je předáno víno? Na uvítanou, na rozloučenou…? Díky, hezký den!

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, víno je nabídnuto k převzetí hned při příchodu a uplatnění voucheru, ale zákazníci si ho většinou nechají dole na pokladně a vyzvednou si ho až při odchodu, aby lahev nemuseli nosit po celém muzeu. Hezký den i Vám!

Květa Matyášová

Dobrý den, zajímám se o vstupenky pro 1 seniora 1 chlapce stáří 10 let. Jak mám postupovat při objednávce? Děkuji Matyášová

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, paní Matyášová, pro tyto dvě osoby se Vám vyplatí zakoupit zde na Slevomatu jeden voucher. Na pokladně paláce byste za jednoho seniora a jedno dítě zaplatila 220+220=440 Kč, za jeden voucher pro dvě osoby zakoupený přes Slevomat zaplatíte pouze 299 Kč.

Ivana De Feudisova

Dobry den ,deti do 6 let plati vstupenku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivano :) jak je psáno v nabídce, tak děti do 6 let mají vstup zdarma. Pěkný den Lukáš :)

Mária Šťastná

Dobrý den, v kolik hodin končí prohlídka ? Děkuji, M.Š.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, muzeum Lobkowiczkého paláce je otevřeno mezi 10:00 – 18:00, poslední vstup je umožněn v cca 17:30. K prohlídce návštěvníci dostávají audioprůvodce (prohlídka s audioprůvodcem trvá cca 75–90 minut), je tedy pouze na nich, jak dlouhou dobu v muzeu stráví; milovníkům umění a historie doporučujeme vyhradit si alespoň 2 hodiny. Některé pokoje prvního patra bývají občas uzavřeny kvůli přípravám soukromých akcí, doporučujeme tedy vždy těsně před návštěvou zkontrolovat naše webové stránky, kde zveřejňujeme upozornění na omezení prohlídkové trasy: https://cs.lobkowicz.cz/lobkowicz-palace

Kateřina

Dobrý den, jaké víno je součástí voucheru? Bude na místě možnost výběru? Děkuji za odpověď.

Lobkowicz Events Management

Dobrý den, výběr vína bohužel není možný, součástí voucheru je jedno konkrétní víno – Sylvánské zelené kabinetní, ročník 2017.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru