Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 75 minut letu nejrychlejším letounem v kat. RAL 2 včetně pilotování

4,9 / 5 Sportovní lety Hradec Králové (mapa) 165 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Tereza

Dobrý den, chtěla bych koupit voucher manželovi k narozeninám, ale manžel nemluví česky, máte možnost vše vystvětlit v angličtině? Podmínkou je, aby mohl část letu sám pilotovat, jinak to pro něj nemá cenu, protože to je právě jeho sen. Jakým způsobem může být zaručeno, že pilotovat bude 100%? Moc děkuji

Sportovní lety

Dobrý den, jak už jsem několikrát v minulosti odpovídal, délka pilotování závisí na délce zakoupeného voucheru, na počasí a na pasažérovi samotném. Pilotování letadla si má možnost vyzkoušet každý, kdo si na to troufne. Čím delší let, tím také větší šance, že si obdarovaný na vše zvykne a více si ovládání letadla užije. Jen pro uplatnění voucheru mě kontaktujte co nejdříve, abychom let naplánovali na co nejvhodnější počasí. Mnoho zákazníků nechává let až na 2. pol. dubna a na květen a to pak bývá někdy obtížné najít volný termín za hezkého počasí. Co se týká anglického briefingu před letem, můžete být u toho a s překladem případně pomoci. Dejte mi vědět předem při objednání letu, abychom měli více času. Leteckou komunikaci za letu zvládneme. :-)

Dušan Marek

Dobrý večer, chtěl bych se zeptat. Chceme pro kamaráda ke 30.narozeninám těch 75 minut za 4800. Je tato cena včetně paliva? Děkuji za odpověď. Dušan Marek

Sportovní lety

Dobrý večer,
ano, cena je konečná včetně paliva i přistávacích poplatků.

Eva

Dobrý den, není tam výškové omezení? Když má muž 2metry a asi 95kg – projde to? Děkuji :-)

Sportovní lety

Dobrý den, upřimě 2m jsou už docela hodně nepohodlné. Párkrát jsem už 2m pasažéra v letadle měl a byla kabina velmi plná :-) Je to malé sportovní letadlo. Do výšky195cm je to v pořádku, pak už se většinou opíraji hlavou o plexi a musí se ještě trochu přikrčit.

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda-li je možné si u 30-ti minutového letu vyzkoušet i samotné řízení. Z recenzí jsem se dočetla, že některým to umožněno bylo a některým ne.
Předem děkuji za odpověď.

Sportovní lety

Dobrý den,
pilotování letadla si má možnost vyzkoušet každý,kdo si na to troufne. Čím delší let, tím také větší šance, že si obdarovaný na vše zvykne a více si ovládání letadla užije. Jen pro uplatnění voucheru mě kontaktujte co nejdříve, abychom let naplánovali na co nejvhodnější počasí. Mnoho zákazníků nechává let až na květen a to pak bývá někdy obtížné najít volný termín za hezkého počasí.

Lucie

Dobrý den, je možná instruktáž provést i v anglickém popř. německém jazyce? Chtěla bych voucher zakoupit jako dárek pro přítele, který je ze zahraničí.
Děkuji za odpověď

Sportovní lety

Dobrý den,
v anglickém bych mohl, v německé nikoli.

Hezký den

Petra

Díky moc za odpověď. Jsme právě z HK, takže úplně super. :-) Do kdy budete tuto nabídku inzerovat na slevomatu prosím?

Sportovní lety

Dle zájmu. Většinou do vánoc nebo do konce roku.

Hezký den

Petra

Dobrý den, chtěla bych zakoupit poukaz pro přítele k Vánocům. Už za sebou nějaké lety má a vím, že se mu tohle bude líbit, protože má rád adrenalin. :-) Jen nevím, jakou délku letu mu mám vybrat. Hraji si s 45 minutami… Mohla bych se tedy touto cestou zeptat, jaká délka letu je taková „akorát“? :-) Díky za odpověď.

Sportovní lety

Dobrý den,
záleži odkud jste a kam budete chtít letět. Můžete se inspirovat dle uvedených navrhů tratí a vybrat délku letu. Trasu je možné uparavit nebo naplánovat nějakou vlastní odpovídající vzdáleností. Varianty 45min a 75min jsou velmi oblíbené. Možnost je i dokoupit pár minut letu na místě, dle zákaznikova zájmu a nadšení.
Hezké vánoce 😁

Alexandra Králová

Dobry den, chtela bych tento voucher zakoupit manzelovi k vanocum. Problem je, ze ma 107 kg, je kulturisticke postavy. Nebude to problem?? Tech 7kg navic????? Nerada bych pak prisla o penizky. Darek je to dokonalej. Zdvorile dekuji za info..

Sportovní lety

Dobrý den, váha je u létání velmi důležitá, Zavolejte mi prosím na tel. číslo 777306090, abych se mohl zeptat na další parametry (výška pasažéra, délka zamýšleného letu…) Děkuji

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru