Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Chyťte vlnu: jízdy na surfovém simulátoru a občerstvení v hodnotě až 300 Kč

4,7 / 5 Surf Arena Praha Praha - Letňany  (mapa) 235 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Š.R.

Dobrý den,
lze koupit voucher dětem 8 a12let, s tím, že my jako rodiče budeme pouze doprovod(nebudeme surfovat)?
Děkujji

Surf Arena Praha

Ano, určitě. Z prostoru kavárny budete mít na surfující děti perfektní výhled. Můžete fotit, natáčet, podporovat. Navíc si můžete odnést i záznam z jízdy na USB.

Hana Žižková

Dobrý den,
líbí se mi vámi nabízený zážitek, ale jak je to s těmi s časy, nejdřív slibujete 60min, ale garantujete jen 12min.? Nebo se pletu a budu na 100% na surfu déle? Děkuji za odpověď

Surf Arena Praha

Dobrý den,
pokud si koupíte poukaz do veřejné lekce, tak jste na surf simulátoru po dobu 60min. i s ostatními zákazníky do maximální určené kapacity hodiny. Pokud je tedy lekce plně obsazena, tak čistý čas strávený na vlně je pro každého zákazníka kolem 12 minut.

Eva

Dobrý den, prosím, je možné si předem obě dráhy zarezervovat, aby nebyly obsazené a oba synové mohli společně využít celou hodinu, aniž by se s někým střídali? Pokud ano, tak jak dlouho před uplatněním voucheru? A mají rodiče volný vstup, aby mohly natáčet a nebo děti vidět v akci? Děkuji za odpověď.

Surf Arena Praha

Dobrý den,
vouchery jsou do běžné veřejné lekce (kapacita 10 osob ve všední dny a 8 osob o víkendech) tj. exkluzivitu nelze zajistit. Ostatní návštěvníci mají možnost surfující po celou dobu sledovat, případně natáčet, z prostoru kavárny. V ceně voucheru je i záznam jízdy v MP4. Je možno nahrát na vlastní USB zdarma nebo zakoupit USB na místě 179,– Kč.

Andrea S.

Dobrý den, přemýšlím o zakoupení dárku pro manžela k 50.nám, ovšem překvapila mě informace, že čas „čisté jízdy“ na surf simulátoru je pouhých 12 minut. Přijde mi to opravdu málo, vzhledem ke skoro dvoutisícové ceně zážitku. Není možné surfovat delší dobu??? Děkuji za zprávu.

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo,
simulátor má dvě dráhy. Kdyby náhodou byly obě obsazené, vyjde čistý čas surfování při prostřídávání na 12 minut, jinak můžete na vlnách dosyta blbnout hodinu. Pro bližší informace prosím kontaktujte přímo Surf Arenu na e-mailu info@surfarena.cz nebo na tel. +420 725 927 410.
Hezký den, Gabča. :)

Michaela

Dobrý den, jsou překážkou dioptrické brýle, nebo nevadí? Díky.

Surf Arena Praha

Dobrý den, přímo do surf simulátoru musíte z důvodu bezpečnosti brýle odložit.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru