Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Pro jízdu v klidu: Přezutí pneumatik včetně vyvážení a nahuštění

4,7 / 5 1CAR expres, s.r.o. Praha - Chodov  (mapa) 1 113 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Jiří H

Dobrý den, lze uplatnit voucher, pokud by se sundavala 18'' kola a na vůz nahazovala 19''? Případně bude nějaký doplatek? Kola jsou obutá na pneu, stačí jen přehodit. Díky.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

pokud budete chtít celá obutá kola opravdu jenom přehodit jak píšete, potom to uděláme v ceně voucheru a nebudeme doplatek řešit. Pokud ale budete chtít nazouvaná kola převážit ( byla jetá předchozí sezonu, potom byla sezonu uložena a to všechno může mít vliv na jejich aktuální vyvážení ), potom by zde doplatek byl, ale jeho aktuální výši bez znalosti gramů potřebných k dovážení nejsem schopen od stolu sdělit.

Váš 1CAR

Jana Broulíková

Dobry den, do kdy budou vouchery v prodeji? Dekuji.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

vouchery budou v prodeji do 30.11.2019 a jejich platnost je do 31.12.2019 .

V každém případě ale zima tak jako tak i v Praze začne, tzn. je nejvyšší čas přezout na zimní pneumatiky.

Váš 1CAR

Petra

Dobrý den.

V rezervačním systému vidím: Pracoviště pneu 1 a 2. Nikde jsem nenašla, jestli jsou obě pracoviště na Praze 4 (Vojtiškova ulice).
Předem děkuji za upřesnění.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano, obě pracoviště jsou na stejné adrese u nás na Vojtíškové 4, Praha 4. Máme tak označen první a druhý přezouvací hever.

Váš 1CAR

Petr

Dobrý den,
na autě má nyní letní kompletní kola. Přivezl bych si 4× disk 15" plechový bez ventilku a 4× zimní pneu. Ty bych potřeboval zkompletovat a nandat na auto.
Jak by to bylo s cenou a případně který voucher zakoupit?
 Děkuji

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

na tuto operaci použijte voucher za 549,–.

Váš 1CAR

Jana L.

Dobrý den,

Vaši nabídku přezutí bez montáže a demontáže nelze na pneumatiky RunFlat využít, ač se nebude pneu z disku sundávat? Děkuji za info.

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

v tomto případě, kdy budeme přehazovat celá obutá RF kola, použijte příslušný voucher a budeme jej akceptovat za standardních podmínek, tzn. nebudeme brát zřetel na to, že se jedná o RunFlat pneumatiky.

Váš 1CAR

K. M.

Dobrý den, mohu se zeptat na cenu přezutí u kol – letní 19 a zimní myslím 18 nebo 17.
 Děkuji

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

zimní kola máte jak píšete 17 nebo 18, tzn. ty vám přezujeme v rámci voucheru. Letní 19 sundáme z vozu samozřejmě v ceně.

Váš 1CAR

jakub

Krásný den, chápu tedy správně, že závaží nepřekročí 200.- kč za všechny 4 kola? U toho dražšího voucheru je předání disků ze starých kol? A máte ještě nějaký termín příští týden po,st,čt,pá? Děkuji

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano, chápete to správně. Maximální cenu za závaží jsme nastavili na 200 Kč i kdyby na kolech bylo nutno použít více závaží.
U dražšího voucheru je v ceně: demontáž kol z vozu, sundání pneumatik z disků, nazutí „nových“ pneumatik na disky, vyvážení všech kol a namontování zpět na vůz. Disky s pneumatikami jsou v průběhu operace zároveň umyty ve speciální myčce a sundané pneumatiky nebo kola obdržíte zabalené v igelitových pytlích.

Volné termíny naleznete v našem online objednávacím kalendáři zde: https://www.1car.cz/pneuservis_calendar . Termínů je v tomto okamžiku dostatek, ale díky chladnému počasí rychle ubývají. Není proto nač čekat.

Váš 1CAR

Jakub

Na kolik vyjde zavazi? 15tky kola na renault megane?

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

na tuto otázku nelze dopředu odpovědět. Každé auto má disky a pneumatiky v jiném stavu dle opotřebení od jízdy po našich silnicích i kvality a tolerancí výroby od výrobců disků, pneumatik a vozů. Základní cena je 1 dodaný gram závaží = 1 Kč.

Jsou vozy, kde na všech kolech dodáme závaží dohromady třeba za 30 korun, ale jsou vozy, kde každé kolo může mít třeba 80 gramů. Většina zákazníků platívá mezi 70 – 120 korunami. Horní hranici úhrady od zákazníka máme interně nastavenu na 200,–, tzn. i kdyby bylo spotřebováno více závaží, tak nikdo nebude doplácet víc než 200 Kč.

Váš 1CAR

Mirek

Příplatek za RUNFLAT?

Díky

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

cena přezutí runflat pneumatiky se liší podle velikosti disku. Pošlete nám zprávu s rozměry na info@1car.cz a přezutí vám naceníme.

Váš 1CAR

Jacques Gallien

Dobrý den, v nabídce máte bez výměny ventilku. Na kolik tedy vyjde výměna? Děkuji

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

v případě výměny normálního ventilku stojí jeden 31,– s DPH. Ventilek se mění buď na přání zákazníka, nebo pokud mechanik zjistí jeho poškození. Většina zákazníků od nás odjíždí se svými původními ventilky.
V případě výměny elektronického ventilku se ceny pohybují od cca 800,– výše dle typu, automobilky, výrobce. Toto je již nutné dopředu konzultovat a případnou výměnu dopředu domluvit na 777 000 321–2.

Váš 1CAR

Jiří Chalupný

Dobrý den, je v ceně sundání kol z automobilu a zpětné nandání a je možno voucher použít i na větší automobil? Já mám Peugeot expert tepee 8 míst. Děkuji za info

1CAR expres, s.r.o.

Dobrý den,

ano, součástí je vždy sundání i zpětné nasazení kol na vozidlo.
I na druhou otázku ohledně velikosti vozu je odpověď ano. U nás přezouváme dodávky a mikrobusy všech velikostí.

Váš 1CAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru