Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Running sushi: 2 hod. neomezené konzumace sushi a dalších asijských specialit

4,6 / 5 Tenmanya Brno Brno  (mapa) 2 098 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Zdeněk Konečný

Dobrý den,voucher platí jen pro dospělé, děti doplácí na místě?Děkuji Zdeněk Konečný

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňku :) Je to přesně tak, jak píšete. :) Jak uvádíme v sekci „Děti“ přímo u nabídky, dítě do 4,99 let s vámi může přijít zdarma a za děti od 5 do 12 let se na místě připlácí 169 Kč. Krásný den, Míša :)

Natálie

Dobrý den, jak dlouho bude ještě možné zakoupit voucher?

Slevomat.cz

Dobrý den, Natálie :) Doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den, Týna

Eva

Dobrý den, měla bych zájem, ale potřebovala bych delší platnost, do 30.11., mám proto troufalý dotaz :), zda nabídka bude ještě termínově navazovat, anebo zda se nedá platnost prodloužit? Popř. je nutná rezervace v případě voucheru?

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, prodloužení platnosti voucheru bohužel není možné. Ohledně navazující akce v tuto chvíli nemáme žádné informace, že by měla proběhnout. Můžete se pokusit domluvit přímo s restaurací. Rezervace není nutná, ale pokud chcete mít jistotu volného stolu nebo vás bude více, proveďte ji předem na tel. 739 777 378. Pěk­ný den

Linda Petřkovská

Dobrý den, minulý pátek jsme navštívili sakura´s running sushi ve Vankovce (jídlo nám chutnalo) , problém ale nastal při snaze uplatnit voucher , bylo nám obsluhou řečeno , že se jedná pouze o 5% slevu a my dopláceli 900 Kč . Jak to tedy je ? Děkuji za odpověd L.P

Slevomat.cz

Dobrý den, Lindo :) Tato nabídka platí na restauraci Tenmanya Brno na adrese Vídeňská 89a, Brno. :) Není možné voucher uplatnit v jiné restauraci. Krásný den, Míša :)

Marie Jedličková

Dobrý den, je na running sushi dostatek vegetariánkých možností? Jsem vegan a ráda bych voucher využila. Moc děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie :) Věřím, že si na running sushi pochutnáte i jako vegan, nabídka je opravdu široká. Krásný den, Míša :)

Tereza

Dobrý den,
je možná kombinace voucheru a klasického objednání z menu u obsluhy? Přítel sushi nejí – tzn. že by si objednal z menu a já využila voucher na running sushi.
Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Terezo :) Určitě to možné je, jen to nahlaste předem obsluze. :) Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru