Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Angličtina online: kurz Základy anglické gramatiky od A do Z

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Jitka Hondlová

Dobrý den,chtěla bych se zeptat jestli je kurz vhodný i pro úplného začátečníka který se angličtinu nikdy neučil? Popřípadě jaký kurz by jste mi doporučil? děkuji

Bronislav Sobotka

Hello Jitka! :)

Moc vás zdravím a moc děkuji za otázku a za zájem o mé kurzy :)

Ze všech kurzů je pro začátečníky určitě nejlepší ten, který zmiňujte (tedy Základy anglické gramatiky od A od Z)

Abych byl ale úplně upřímný, tak myslím, že je trošku lepší pro lidi, kteří už alespoň něco umí – tedy alespoň základní slovíčka (např. já, ty, jít, jíst, kočka, pes atd.). Znám ale i dost úplných začátečníků, kteří si kurz koupili a vypadají spokojeně :)

Běžně lidem říkám, že je ideální si kurz v klidu vyzkoušet a pokud by to náhodou nebylo pro ně to pravé, tak stačí říct a do 30 dní obratem pošlu peníze zpět. Ovšem nejsem si jistý jestli je to možné při koupi přes Slevomat – zde se obávám, že taková možnost není za což se moc omlouvám…

Ludvík

Mohou kurz používat 2 lidé na různých PC?
Přemýšlím o koupi kurzu pro sebe i manželku společně.

Bronislav Sobotka

Hello Ludvík! :)
Ano, určitě – funguje to stejně jako třeba email – pokud znáte přihlašovací jméno a heslo můžete studovat odkudkoliv. Jelikož je ale kurz určen běžně pouze pro jednoho člověka, má to dva „háčky“.

  1. Téměř jistě nepůjde studovat ve stejnou chvíli (kurz vás eviduje jako jednoho člověka, je mu jedno odkud se přihlásíte, ale myslím, že by nefungovalo souběžné přehrávání různých lekcí ve stejný čas)
  2. Kurz si pamatuje, kde jste skončil – tedy ten z vás, který bude „pomalejší“ bude vždy automaticky nesměrován na poslední dokončenou lekci toho rychlejšího – stačí ale kliknout na správnou lekci v seznamu a je to (jenom je potřeba si pamatovat či zapsat, kde jste minule skončil).
Přeji báječný den a radostné studium! :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru