Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Až 8 dní u Baltského moře v Polsku: moderní apartmány, polopenze i wellness

4,5 / 5 Baltic Cliff Apartmenty Baltské moře - Polsko (mapa) 2 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra Petruska

Dobrý večer, je možné vystavit fakturu pro zaměstnavatele? Děkuji Petra

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :) Vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů. V případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné se nejprve domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy. Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den, Míša :)

Růžena Mašková

Dobrý den,když koupím pobyt v tomto hotelu v určitém termínu jako dárek,lze tento termín případně bezplatně změnit,pokud by to bylo nezbytně nutné?O možnosti nákupu bez termínu samozřejmě vím. Děkuji za odpověď,Mašková

Slevomat.cz

Dobrý den, Růženo, jak se píše ve „storno podmínkách“ voucher na konkrétní termín nelze stornovat. Je možná pouze změna rezervace, a to nejpozději 14 dní předem. Při pozdější změně nebo nedostavení se na pobyt voucher bez náhrady propadá. Takový voucher nelze ani refundovat. Krásný den, Míša :)

Helena Solčianská

Dobrý večer, zmiňujete se zde o letní variantě. Budete jí též nabízet. Díky za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, letní varianta je myšlena nabídka „Last minute“, kde jsou ještě k mání termíny do konce srpna. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru