Nabídku Anytime Carsharing: půjčení auta na 50 minut mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Anytime Carsharing: půjčení auta v Praze a 50 minut jízdy v rámci ČR

4,6 / 5 Anytime Carsharing 718 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Karel Křivánek

Že 50 minut platí na 50 minut bych i pochopil… Spíš mi šlo o to, kolik dní od registrace budu mít na využití těch 50 minut?

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle :) 50 minut Vám bude k dispozici do té doby, než je využijete. :) Pokud se tedy dnes zaregistrujete a auto si budete chtít půjčit tedy zítra nebo nějaký další den, 50 minut na Vás bude čekat. :) Krásný den, Míša :)

Karel

Jak dlouho bude 50 minut platných od registrace?

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle :) 50 minut Vám poběží od chvíle, co dorazíte k vozu a vůz pronajmete :) Budete mít ještě 3 minuty na zkontrolování stavu vozidla a poté Vám poběží limit 50 minut na jízdu :) Pěkný den, Týna

Jan Krupička

Bude akce i pro stávající uživatele?:)

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. :) Pěkný den, Míša :)

Kamila

Dobrý den, díváme se na vyznačenou zónu, Ruzyně je vyznačena, prosím Vás je možné auto vrátit v pěší vzdálenosti od odletového terminálu?
Předem děkuji za odpověď. K.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kamilo :) Auta Anytime carsharing se mohou vyzvednout v domácí zóně a je třeba zde i ukončit pronájem. Domácí zóna je vyznačená oblast oblast v rámci Prahy, bohužel letiště do ní již nespadá. Dále není povoleno ukončovat pronájem v podzemních garážích, na chodnících, v uzavřených, specializovaných parkovištích, apod. Krásný den, Míša :)

Ivo Šmajstrla

Dobrý den,

k cemu presne je mi tech „110km zdarma“, kdyz se nehraje na kilometry ale na cas?

Cituji:
Jsou nějaká omezení počtu ujetých klilometrů? S voucherem máte zajištěných 50 minut, počet najetých kilometrů tedy nehraje roli. … a pokud si dokoupíte 24 hodinový balíček, dostanete 110 km zdarma.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo :) V naší nabídce máme pouze balíček na 50 minut jízdy. Pokud máte zájem o dokoupení 24 hodinového balíčku a další informace, prosím, obraťte se přímo na poskytovatele na emailu info@anytimecar.cz nebo telefonním čísle +420 840 600 6­00. Krásný den, Míša :)

Robert

Asi je to jasné,ale pro jistotu Dá se půjčit pouze v Praze?

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte :) Zapůjčení vozu je opravdu pouze v Praze. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru