Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Podzim v Aqualandu Moravia: celý den v bazénech, privátní denní lázně i wellness

4,7 / 5 Aqualand Moravia Pasohlávky  (mapa) 8 468 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Jarka

Dobrý den,
může do Forum Romanum také dítě 10 roků?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jarko :) Věkové omezení platí pouze pro saunový svět (SPA), kam je vstup povolen od 15 let :) Přeji hezký den, Týna :)

Sidi

Dobrý den,
jakou variantu z nabízených voucherů si mám zakoupit, pokud chci využít jen bazény s teplotou 35 a 37 stupňů (venkovní, vnitřní).

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Sidi :) Je mi líto, ale bohužel nabídka již není aktivní. V případě, že by se nabídka obnovila, nejlepší variantou pro Vás bude zakoupit variantu Celodenní vstup do Aqualandu Moravia (po–ne) :) Pěkný den, Týna :)

Jan Kopecký

Dobrý den, je nutné vouchery tisknout nebo stačí mít je v mobilu? Díky

Slevomat.cz

Krásný den, Jane :) Voucher není potřeba tisknout, stačí Vám pouze znát jeho kód :) Takže v mobilu je voucher určitě dostačující :) Pěkný den, Týna :)

Pavel

Aha, ale jak je možné, že když jsem já kupoval voucher, tak bylo uvedeno právě 16. září a toho 16. září jsem tam chtěl hned jít! Nesrovnalost mám v tom, že nyní je uvedeno pozdější datum, ale původně bylo právě 16. září. Tak prosím, nedělejte ze mě blbce, když dobře víte, že jste měli uvedeno 16. září, ale děláte, jakoby tam vždy vylo uvedeno 20. září…, to jsou ty nesrovnalosti!

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle :) Určitě nebylo záměrem Vás urazit. Pokud ve voucheru dojde ke změně, vždy o tom všechny zákazníky informujeme e-mailem, tento jsme zasílali 10.9. Pokud je pro Vás změna podmínek problémem, určitě kontaktujte naši zákaznickou péči, kde s Vámi jistě tento problém vyřeší :) Pěkný den, Týna :)

Pavel

Dobrý den, zakoupili jsme Vás voucher včetně Fórum Romanum, s platností ode dneška, nahlásili dovolenou na dnešní den a chtěli jsme jít.. prozření bylo tvrdé – nebylo otevřeno…
Je možnost nějaké kompenzace – např.prodloužení doby platnosti voucheru? Páč s takovou teď vůbec netušíme, kdy budeme moci oba dva se opět do Pasohlávek vydat.
 Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Pavle :) V nabídce je uvedeno, že: Voucher je možné využít od 20. 9. 2019, kdy se wellness otevírá. V případě, že máte s voucherem nějaké nesrovnalosti, kontaktujte prosím naši zákaznickou podporu na tel. 222 745 354 nebo na e-mailu podpora@slevomat.cz. Pěkný den, Týna :)

Březinová

Dobry den, rikate, ze se nove Forum Romanum otevira 16.9. – mam koupeny voucher s platnosti od 16.9. a zitra tam chceme jet. Na strankach Aqualandu Moravia je uverejnena informace, ze se otevira az 20.9. Jak to tedy s vochery se vstupem do Fora Romana od 16.9. bude? Dekuji za info.

Slevomat.cz

Krásný den, paní Březinová :) Vstup je skutečně možný od 20.9.2019, v nabídce je takto již i uvedeno :) Přeji hezký den, Týna :)

Dana Ambrožová

Dobrý den, ráda bych se zeptala, kdy bude otevírat novou část wellness. Dekuji

Slevomat.cz

Krásný den, Dano :) Vstup do Forum Romanum Wellness SPA je možný od 20.9.2019 :) Přeji hezký den, Týna :)

Monika

Dobrý den, do kdy nejpozději musim zakoupit vouchet aby byl v této slevě? Děkuji

Slevomat.cz

Krásný den, Moniko :) Doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den, Týna :)

Štefan Žiga

Dobrý jak to mám zaplatit přes Twisto
Tam se potřebuje kredit

Slevomat.cz

Krásný den, Štefane :) Pokud si vyberete platbu přes službu Twisto, stačí vyplnit potřebné údaje pro Twisto a voucher tak uhradit. Poté Vám na Vaše kontaktní údaje Twisto zašle platební údaje, kam je potřeba do 2 týdnů Twistu uhradit :) Přeji hezký den, Týna :)

Martina Kůsová

Dobrý den, pokud si objednám dnes ráno vstup do bazénu za 349 Kč, budu ho moci již dnes kolem poledního využít? Nebo musíme počkat až bude platba připsána na váš účet?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino :) Nejprve je nutné počkat, až dorazí voucher do Vaší emailové schránky, tedy po připsání platby. Pokud voucher uhradíte platební kartou online, platba dorazí hned a Vám zase ihned dorazí voucher. Krásný den, Míša :)

Pavla

Skoda, my bychom mohli vyuzit az v listopadu..ne­uvazujete o prodloužení akce nebo opakování v listopadu? :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo :) Prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Míša :)

Veronika

Dobrý den, platí akce i v ten poslední den tedy 25.10.2019? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) Ano, 25.10.2019 je poslední den, kdy můžete tento voucher využít. Krásný den, Míša :)

Veronika

Dobrý den, mám dotaz zda nabídka za 349,– obsahuje i vstup do venkovního bazenu jako je Romulus pool a remus pool? Nebo pouze do vnitřních bazenu? Děkuji moc a přeji krásný den!

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) Varianta „Celodenní vstup do Aqualandu Moravia (po–ne)“ obsahuje vstup do celé aqua zóny, tedy do vnitřních i venkovních bazénů. I Vám přeji krásný den, Míša :)

Natálie Kollmanová

Dobrý den,

akce s vstupem do wellness Forum Romanum zahrnuje i vstup do nové části, která byla teď vystavěna nebo to je zvlášť.

Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, varianta „Celodenní vstup do Aqualandu Moravia + Forum Romanum Wellness SPA (po–ne)“ zahrnuje vstup do celého prostoru Forum Romanum Wellness SPA. :) Krásný den, Míša :)

Helena

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli nabízíme slevu do bazénu + wellness v pondělí a úterý pro důchodce, jak minulých létech? Děkuji. Helena

Slevomat.cz

Dobrý den, Heleno, v nabídce máme tuto variantu „Celodenní vstup do Aqualandu Moravia + Forum Romanum Wellness SPA (po–ne)“, která platí pro všechny věkové skupiny od pondělí do pátku. :) Zvýhodněná vstupenka partnera nazvaná „Seniorské pondělky“ Vám vyjde na stejnou cenu jako u nás, jen ji můžete využít pouze v pondělí. Krásný den, Míša :)

skotal

co.duchodci

Slevomat.cz

Dobrý den, vouchery jsou jednotné pro všechny věkové skupiny. :) I přes to Vás vstupenka přes Slevomat vyjde výhodněji, než když ji zakoupíte přímo u partnera. Krásný den, Míša :)

Sara

Dobry den, nabidka je platna do 25.10. Je mozne, ze se bude nabidka opakovat? Radi bychom vyrazili v dobe nasi dovolene od 28.10.dale. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Sáro, prozatím takovou informaci nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Pěkný den, Míša :)

Pavla Havlenová

Dobry den, lze prosim na koupi uplatnit prispevek od zamestnavatele, tzv.FKSP? Ze by jste mi vystavili fakturu a zamestnavatel proplatil? Dekuji moc

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavlo :) Z naší strany bohužel není možné proforma fakturu zajistit. :( Příspěvky z FKSP se
většinou čerpají hlavně na pobyty, proto doporučuji před zakoupením voucheru kontaktovat přímo partnera na e-mailu info@aqualand-moravia.cz , zda by Vám pro forma fakturu vystavil. Pokud ano, vytvořte objednávku voucheru a zvolte způsob platby na bankovní převod. Od nás vám na e-mail přijdou platební údaje, které spolu s fakturačními pošlete partnerovi, ten Vám vytvoří pro forma fakturu a Váš zaměstnavatel ji uhradí. Krásný den, Míša :)

JANA DVOŘÁKOVÁ

KRÁSNÝ PODZIMNÍ DEN, PROSÍM PĚKNĚ JE MOŽNÉ- MŮŽETE-LI ZPROSTŘEDKOVATI NABÍDKU UCELENOU- TŘEBA PODZIMNÍ POBYT VÍKENDOVÉHO RÁZU S( polopen.a VSTUPEM do WELLNESS atd) V RÁMCI UBYTOVÁNÍ ZDARMA, to by byla super nabídka :-) krásné dny Jana dv.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano :) Děkujeme za námět do budoucna, předám ho kolegům, kteří mají akce na starosti. :) V tuto chvíli si můžete ubytování zajistit přímo zde http://www.aqualandinn.cz/ . Krásný den, Míša :)

Barbora

Dobrý den, do kdy se budou vouchery nabízet? Děkuji Bára

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro :) Doba vystavení nabídky není pevně stanovena a odvíjí se od více faktorů. Před koncem nabídky se u akce objeví časový odpočet. Čím dříve zakoupíte, tím lépe :) Pěkný den, Míša :)

Věra PRokopová

Dobrý den, mám kartu benefit plus. lze to u Vás při nákupu do aquland moravia uplatnit. děkuji vpr

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro :) Vaše benefity z karty Benefit plus uplatnit určitě můžete. Stačí, když si benefity převedete na kredity na této stránce https://www.slevomat.cz/benefity/benefit-plus a zvolíte kategorii Zábava a volný čas. Poté již můžete zakoupit vouchery, v objednávce nezapomeňte zaškrtnou políčko „Uplatnit xxx kreditů“. Krásný den, Míša :)

Veronika

Dobrý den, při nákupu denních lázní je možné přecházet i do zony Forum Romanum Wellness SPA ? Je tam nějaké omezení? Děkuji,

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) Varianta „Celodenní vstup do Aqualandu Moravia + zóna denních lázní (po–ne)“ zahrnuje vstupy do zóny Aqua (bazény, vířivky, tobogany) a vstup do privátní zóny denních lázní. Neobsahuje vstup do zony Forum Romanum Wellness SPA, jak je uvedeno přímo v nabídce. Krásný den, Míša :)

Jiří Moravec

Dobrý den, děti ve věku 14 a 15 let jsou také za 349 kč?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří :) Ano, děti i dospělí mají vstupné za cenu 349 Kč. Krásný den, Míša :)

Vladimír Mach

Dobrý den. Inzerujete Fórum Románum, které se předělává. Co místo toho nabízíte?!

Slevomat.cz

Dobrý den, Vladimíre :) Voucher je možné využít od 16. 9. 2019, kdy se Forum Romanum Wellness SPA otevírá. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru