Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

S rodinou k Baltskému moři: luxusní resort s bazénem a solnou jeskyní, polopenze

4,3 / 5 Wydma Resort Baltské moře - Polsko (mapa) 3 prodeje

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Veronika

Dobrý den Míšo,
děkuji za informace. Projednání s resortem v zahraničí. V případě, že bych se rozhodla pro český pobyt, fksp fa řešíte vy, nebo se opět vyjednává s konkrétním poskytovatelem slevy?
Děkuji a přeji hezký den.

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, postup je stejný jako v předešlé odpovědi :) Vytvořte objednávku s platbou – bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“

Veronika

Dobrý den, je možné zaplatit pobyt na fakturu? Děkuji. Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko :) Vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů. V případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné se nejprve domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den, Míša :)

Wydma Resort

Ano, po zaplacení obdržíte fakturu. Zdravim Wydma-Resort Team.

Jitka Streitberg

Dobrý den, lze se tam dostat nejakou dopravou, bez auta? Vlak, bus… z Prahy. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jitko, spojení jednoduše najdete na https://jizdnirady.idnes.cz/vlakyautobusymhd/spojeni/ . :) Vlakem se dostanete do městečka Trzebiatów a odtud poté autobusem do městečka, kde se již nachází resort. Nejblíže se nachází autobusová zastávka Szkolny. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru