Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Relax pro 2 s polopenzí, volným vstupem do wellness a až 14 procedurami

4,4 / 5 Hotel Lions Střední Čechy (mapa) 241 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petr Vávra

Dobrý den, je možno na pobyt neděle–úterý + 4 procedury jet jako jedinec a za jakou cenu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) Tento voucher je nastaven pro dvě osoby, samozřejmě můžete přijet jen Vy, ale cena bude pořád stejná. Můžete se ale obrátit individuálně na hotel na e‑mailu info@stredisko-nesuchyne.cz nebo na telefonu +420 313 575 452 (7.00–19.00 hod.) a domluvit se přímo zde. Krásný den, Míša :)

blanka krnakovad

Dobrý den, chtela bych se zeptat,jestli je ještě volný termín od25.10.-29.10.a zda lze čerpat z FKSP.Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Blanko :) Na tento pobyt bohužel nelze čerpat z FKSP. Dostupnost termínů si můžete ověřit přímo v hotelu na tel. +420 313 575 452 či na e-mailu info@stredisko-nesuchyne.cz :) Pěkný den, Týna :)

Rudolska

Dobry den
Mate volno 28.-29.10.? Potrebovala bych dva dvojluzkove pokoje (prijeli by 3lide-ja a moji dva synove 17 a 20 let). Jaka by byla cenova kalkulace s polopenzi?
Rudolska

Slevomat.cz

Dobrý den, paní Rudolská :) Pro informace o volných termínech prosím kontaktujte přímo partnera na emailu: info@stredisko-nesuchyne.cz, nebo tel. čísle: +420 313 575 4­52. Všechny potřebné informace jak provést rezervaci, nebo kontrolu dostupných kapacit najdete přímo v nabídce, kterou stačí rozkliknout, kde se Vám zobrazí kolonka Jak uplatnit. Pěkný den, Týna :)

Olga Rudolská

Dobrý den,
je možné přijet já a moji dva synové (17,20let) na víkend 18–20/10, a to s oddělenými pokoji (2+1) a polopenzí? Jaká by byla pak cenová kalkulace? Rudolská

Slevomat.cz

Dobrý den, Olgo :) V nabídce je možno zakoupit pouze 2 lůžkový pokoj standard či si připlatit za pokoj Superior Lux Komfort (komfortní prostorné pokoje o rozloze 45 m2 s přímým výhledem na jezírko a s manželskou postelí 200 × 200 cm) za příplatek 350 Kč/pokoj/noc. Pokud máte zájem o individuální nabídku, můžete kontaktovat přímo hotel na tel. +420 313 575 452 či na e-mailu info@stredisko-nesuchyne.cz :) Pěkný den, Týna :)

Petra Zýková

Dobrý den, varianta 2 osoby, 3 dny/2noci +4 procedury za 3490 Kč – cena je za jednu osobu, nebo celkem za dvě osoby? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro :) Cena 3490,– je za dvě osoby :) Pěkný den, Týna :)

Eliška Šímová

Dobrý den welnes je přímo v hotelu?

Slevomat.cz

Krásný den, Eliško :) Wellnes je součástí hotelu :) Přeji hezký den, Týna :)

Helena Klára Žáková

Dobrý den. V nabídce uvadíte dny od neděle do úterý, dala by se udělat změna, na čtvrtek-sobota, nebo pátek -neděle. Děkuji.

Hotel Lions

Dobrý den,

v nabídce je uvedena i varianta víkendového pobytu (pátek-neděle).
Pobyt od čtvrtka do soboty není možný.

Eva Eva

Jak je to se středně velkými psy

Slevomat.cz

Krásný den, Evo :) Je mi líto, ale není možné si s sebou vzít mazlíčka :( Přeji báječný den, Týna :)

Petr Lukáš

Dobrý den, bylo by možné prodloužit voucher a zvolit některý z terminů neděle-pátek? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, ohledně možnosti prodloužení pobytu, prosím, kontaktujte přímo hotel e‑mailu info@stredisko-nesuchyne.cz nebo na telefonu +420 313 575 452 (7.00–19.00 hod.). Krásný den, Míša :)

Rostislav Horák

Dobrý den, na konci července jsem od slevomatu zakoupila pobyt v hotelu Lions za 6990,– kč ale do dnešního dne jsme nedostali woucher, jak mám postupovat dále.
děkuji Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Rostislave, voucher Vám byl odeslán v den přijetí platby za pobyt. :) Pro jistotu jsem Vám jej právě odeslala znovu. Zkontrolujte, prosím, i hromadnou poštu či spam, kam se vouchery občas zatoulají. Krásný den, Míša :)

LENKA

Dobrý den ,bylo by možné využít nabídku na dny 30,12,2019 až 1,1,2020

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, bohužel, jak se píše v nabídce, voucher neplatí v termínech 18. 12. 2019 – 2. 1. 2020. Můžete se ale spojit individuálně s hotelem a domluvit se na pobytu přímo s ním. Krásný den, Míša :)

Jana

Dobrý den,
v nabídce neděle – úterý + 6 procedur vidím jen 2 pro 2 osoby, tj. 4. Co jsou ty další 2?
Dále prosím, zda by masážní křeslo by nešlo vyměnit pro 1 (křečové žíly) za nějakou koupel?
Pokud bychom měli vlastní kola, je možné je u vás uschovat?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, v nabídce se nám vyskytla chybka, již je správně opraveno a varianta je tedy „Neděle–úterý + 4 procedury“. Jako omluvu od nás přijměte malou pozornost, kterou uvidíte u sebe na profilu. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru