Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Vídeňská zoo: lední medvědi, orangutani, pandy, koaly a mnoho dalších

4,2 / 5 CK České kormidlo Vídeň - Rakousko (mapa) 121 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Lenka Bendová

Dobry den,
a v kolik se budeme vracet? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko :) Navečer je odjezd zpět do ČR, přesný čas odjezdu vám na místě sdělí průvodce. Pokud si ale přejete bližší informace, nejrychlejším způsobem je kontaktovat přímo CK na tel. +420 511 444 355 či na e-mailu brno@ceskekormidlo.cz :) Pěkný den, Týna :)

Petr Musil

Dobrý den chci se zeptat na termín 5.10.2019 jestli se pojede a v kolik je odjezd zpět?Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře :) Pro nejrychlejší ověření informací, zda se zájezd uskuteční můžete kontaktovat přímo CK na tel. +420 511 444 355 či e-mailu brno@ceskekormidlo.cz :) Pěkný den, Týna :)

Karel S.

Dobrý den, v ceně zájezdu je i vstupenka do ZOO?

 děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Karle :) Balíček nezahrnuje i vstupné do ZOO. Vstupné do ZOO se připlácí za poplatek: dospělí 20 €, děti a mládež (po předložení průkazu, děti a mládež 6–19 let) 10 €, do 6 let zdarma. Pěkný den, Týna :)

Luc Inka

Dobry den,je mozny svoz 19.10. z Pros­tejova?? Kdyz kliknu na formular, tak mi tuto moznost nenabizi…Jak mam postupovat/vyplnit , kdyz chci jet z Prostejova? Dekuji !

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucinko :) Ohledně nástupu v Prostějově, prosím, kontaktujte přímo cestovní kancelář na emailu brno@ceskekormidlo.cz nebo telefonním čísle +420 511 444 3­55. Krásný den, Míša :)

Staňka Rybáková

Dobrý den,
Je možné nasednout na autobus i v Mikulově?

Slevomat.cz

Dobrý den, Staňko, bohužel, Milkulov mezi nástupními místy není. Všechna nástupní místa jsou vypsána přímo v nabídce, nejblíže jsou Pohořelice. :) Krásný den, Míša :)

Jaroslav Fortelný

Proč odjíždí autobus z Brna už v 5,30 když se ZOO ve Vídni otevírá v 9 hodin? Cesta z Brna do Vídně (140 km), téměř celá po dálnici trvá max. 2,5 hodiny. To budeme čekat hodinu před branami Schönbrunnu? Co na to CK?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslave, CK počítá s tím, že se cesta může trvat déle, kvůli dopravě na silnicích. Je lepší být u ZOO o něco dříve, než se ochudit o drahocenný čas. Krásný den, Míša :)

Ivet

Kolik je cena vstupenky do Zoo

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivet, vstuopenka do ZOO Vídeň pro dospělé je za 20 €, děti a mládež (po předložení průkazu, děti a mládež 6–19 let) platí 10 € a dítě do 6 let má vstup zdarma. Krásný den, Míša :)

Lucie

Dobrý den,v kolik hodin se vyjíždí z Olomouce a přesedá se v Brně?Je možnost si vzít pro dítě golfový kočár?

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, z Brna odjíždí autobus v 5:30 ráno, přesný čas odjezdu z Olomouce Vám sdělí přímo CK před cestou, počítejte určitě s odjezdem kolem 4.hodiny ranní. Golfový kočárek pro dítě vzít můžete, složený se uloží do zavazadlového prostoru. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru