Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Výlety po Turecké riviéře: Pamukkale i delfíni, vyzvednutí ve vašem hotelu a český průvodce

4,6 / 5 Ikaros Turizm 68 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Dagmar

Dobrý den, mohla by jste mi doporučit nějaký pěkný hotel ? Případně na jaké letiště je třeba sehnat letenku, případně jak se dá následně zajistit transfer z i na letiště. Měli bychom pak zájem skoro o všechny výlety. Předběžně budeme mít dovolenou na konci října.

Slevomat.cz

Krásný den, Dagmar :) Létají přímé lety z ČR do Antalye. Ideální volba je přes nějakou CK, která má velkou nabídku hotelů, včetně transferu z/na letiště. Charterové lety jsou u většiny CK do konce října. Výlety pak může koupit přes naše stránky. Pěkný den, Týna :)

Libuše Reichová

Dobrý den,
odlétáme v září Konakli do hotelu Turtas…jak dlouho trvá odsud cesta? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, nevím, který výlet máte přesně na mysli. :) Jedna cesta do Pamukkale trvá cca 6 hodin, do delfinária je to cca 10 až 15 minut, cesta do Side Manavgat trvá cca 1 hodinu, do Zelené kaňonu je to 1 hodina a 15 min, do městečka Antalya a akvária cesta trvá cca 2 hodiny (v závislosti na dopravě v Antalyi). Krásný den, Míša :)

Eliška

Dobrý den, tyto výlety nás velmi zaujali, chteli bychom podrobněji vysvětlit stravování a tekutiny během dne…

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, u každého výletu je napsáno, co je v ceně voucheru, například i informace o stravování. :) V Pamukkale je jídlo v místních restauracích – otevřený bufet, Delfinárium je bez jídla, Zelený kaňon – oběd v restauraci (na výběr ze 3 hlavních jídel, dle denní nabídky), Antalya a akvárium – oběd v restauraci (na výběr kuřecí maso nebo ryba, příloha), Side Manavgat – oběd na lodi (na výběr kuřecí maso nebo ryba, příloha). U všech výletů jsou nápoje za poplatek. Pouze u Zeleného kaňonu jsou vybrané nealko nápoje na lodi zdarma. Krásný den, Míša :)

Jana Paulovičová

Chci se ještě zeptat jestli nabídky platí pro oblast Konakli. Děkuji Jana

Slevomat.cz

Dobrý den Jano, ano, nabídky platí i pro oblast Konakli. Mějte pěkný den, Míša :)

Jana Paulovičová

Dobrý den, chci se zeptat jak zaplatit dítě. Ukazují se pouze ks , ale u dítěte je cena nižší. Nevím jak na to a odlétáme už 17.8 2011. Díky za odpověď. Jana

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, dítě, které je zdarma (dle věku) pouze nahlásíte spolu s voucherem na uvedenou emailovou adresu (tel. kontakt), který najdete v sekci „Jak uplatnit“ přímo u každe varianty. Variantu s dětskou cenou, již najdete přímo u akce, stačí jen projít veškeré varianty a zvolit tu, kterou potřebujete. Krásný den, Míša :)

Veronika Piršelová

Dobrý den,
rozdělujete tureckou egejskou rivieru a tureckou riviéru? četla jsem odpověd na dotaz Petry a stále nemám jasno v tom zda odjezdy jsou z jakéhokoliv hotelu na Turecké riviéře myslíte odkudkoli tedy i z hotelu ve městě fethiye který je v turecke egejské riviéře?

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, ano, Tureckou a Egejskou rivieru rozdělujeme. Nabídka výletů se vztahuje pouze na Tureckou riviéru, oblast Fethiye již spadá pod jižní část Egejské riviéry. Krásný den, Míša :)

Petr

Dobrý den, chtěli jsme se zeptat, jak dlouho trvá cesta ze Side do Pamukkale? Děkujeme za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, cesta ze Side do Pamukkale trvá cca 5 hodin (jedna cesta). Krásný den, Míša :)

Petra Kořínková

Dobrý den, když si zakoupím tento výlet, tak pro nás přijedete k jakémukoli hotelu v Turecku?

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, ano, jak je uvedené v popisu všech variant, odjezdy jsou z jakéhokoliv hotelu na Turecké riviéře. Pouze u varianty „Celodenní výlet do antického Side a k řece Manavgat“ a „Celodenní výlet do Zeleného kaňonu“, jsou odjezdy z jakéhokoliv hotelu na Turecké riviéře krom oblasti Kemer. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru