Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ráno v oblacích: bohatá snídaně a vstup na vyhlídku Žižkovské věže

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 483 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Vítězslav Opata

Dobrý den, rádi by jsme koupili voucher i synovi je možné u něj místo kávy větší juice či jiná úprava( syn 6r). Cena snídaně pro dítě počítám že je stejná jako pro dospělého. Děkuju

Tower Park Praha

Dobrý den, kávu lze vyměnit za jablečný či pomerančový džus. Pro syna můžete vybrat případně cokoliv z menu a zakoupit vstupenku do Observatoře za 160,– Kč (když byste neměla zájem mu voucher zakoupit). Záleží na Vás. Krásný den, Aneta.

Petra

Dobrý den,
platnost uvádíte do 15.9. musím do tohoto data využít i snídani? nebo stačí voucher zakoupit a využít např. do konce října?
Petra :-)

Tower Park Praha

Dobrý den, platnost voucheru Vám můžeme prodloužit nanejvýš o sedm dní. Voucher si můžete rozdělit a to tak, že využijete snídani a observatoř můžete navštívit jindy, slečny na recepci Vám vystaví náhradní vstupenky, ale také s platností voucheru. Přeji hezkou neděli, Alexandra.

Alena

Dobrý den,
je možné zaměnit v snídaňovém menu zauzenou slaninu v bagelu třeba za sýr? Nebo nabízíte i jinou variantu bez masa pro vegetariány? Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, omlouvám se, ale bohužel žádnou vegetariánskou variantu nemáme, bagel je neměnný. Snídaně se může podávat bez slaniny. Přeji hezký den, Alexandra.

Jaromír

Dobrý den,

dítě 14 let má vstup na vyhlídku za 160 Kč i se snídaní? A sleva je 14 let včetně, nebo do 14 let?

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaromíre, vstupenka za 160 Kč je bez snídaně, pouze samostatný vstup, pro dítě do 14 let včetně. Krásný den, Míša :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru