Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

Autobusem do kempu přímo u moře: stany s vybavením

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Makarská riviéra - Chorvatsko (mapa) 9 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Martina Pilárová

Dobrý den, kolik by stál pobyt od 16–17.08 do 25.08. Dva dospělí a jedno dítě (2roky) i s dopravou bez stravy? A kolik je potřeba zakoupit voucherů? Předem děkuji za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V tomto případě byste zakoupili 2 vouchery a dítěti by byla účtována pouze cena za dopravu. Ve Vámi zvoleném termínu máme volný poslední stan, pro případnou rezervaci nebo další dotazy nás kontaktujte na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den

Lucie

Dobrý den 🙂
Je možné tam cestovat s malým pejskem? Pokud ano prosím o info a cenu děkuji a přeji hezký den. Lucie

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájedz. Je mi líto, ale v našich ubytováních není možné mít zvířátka. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Simona

Dobrý den, máme zakoupen zájezd s datem odjezdu 6.9.z Prahy.Mohu se zeptat, odkud konkrétně se odjíždí?A pokud je to možné, také bych ráda věděla, zda je z Živogošče dobře autobusové spojení, pokud bychom chtěli navštívit město Makarska.Dekuji.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, odjezdy jsou od hlavního vlakového nádraží ul. Wilsonova. Ohledně jízdního řádu Vás bude na místě informovat delegát, určitě lze za poplatek dohodnout i odvoz automobilem z kempu, opět po dohodě s delegátem. Hezký den.

Markéta Ševčíková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, zda mate volný stan pro 2 osoby v termínu 19.7–28.7? děkuji za informaci

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den,
v tuto chvíli volná místa jsou. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Katerina Kostkova

Dobrý den, měli bychom zájem v termínu od 16.8 do 25.8 jsme 2 dospělí a 2 děti. Kolik voucher si musíme koupit, když je jedno dítě do 12 let zdarma? Druhé dítě má 7 let. Děkuji za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V tomto případě si zakoupíte 3 vouchery a druhému dítěti dofakturujeme pouze autobusovou dopravu. Termín je prozatím volný. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Josef Naňák

Dobrý den, měli bychom zájem o termín od 6.září a jelo by nás 5 (2 dospělí + 3 děti do 11 let) s odjezdem z Brna. Co vše je potřeba zajistit, kolik voucherů a kolik stojí doprava pro děti? Taky mě zajímá, kde v Brně máte nástupní místo, neb do Brna musíme přicestovat. Děkuji.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V termínu od 6. 9. na týden máme poslední volné stany, proto, pokud se rozhodnete, že si zájezd zakoupíte, obraťte se na nás co nejdříve, abychom Vám mohli stan rezervovat. Ve Vašem případě byste zakoupili 3 vouchery a dvěma dětem by byla dofakturována autobusová doprava ve výši 2 200 Kč/osoba pro cestu tam i zpět. Nástupní místo v Brně je z parkoviště vedle ÚAN Zvonařka a odjezd bývá zpravidla mezi 17 a 18 hodinou, bližší informace k odjezdu zasíláme 7 dní před datem odjezdu do e-mailu. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Natalija

Dobry den chcy se zeptat ,jsme 3 dospeli a mame 5 deti dohromady,ketre maji 2,5–5.5-,7–9–10 let,kolik vaucheru je treba zakoupit ?a či mužem jet vlastni dopravov?dekuji za odpoved

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Je mi velmi líto, ale není možné, aby v jednom stanu bylo ubytováno 8 osob najednou. Můžeme Vám nabídnout 2 stany vedle sebe, pokud to dostupnost dovolí, neboť neuvádíte požadovaný termín a nemohu takto dostupnost ověřit. V případě, že byste si vzali 2 stany, kupovali byste 6 voucherů a pro 2 děti bychom doúčtovali pouze autobusovou dopravu. V případě, že byste si přáli využít vlastní dopravu, je možné zakoupit zájezd přímo u CK https://ckkalousek.cz/zajezdy/chorvatsko/kemp-boban-stany-420989/. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Šárka Patlejchová

Dobrý den. Prosím vas kolik by stal zajezd v terminu 26.7 do 4.8 pro 2 dospeli osoby a 1 dite (rok a pul). Plus autobusova doprava. Dekuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V tomto případě byste zakoupili pouze 2 vouchery za cenu slevomatu a pro dítě by byla poté dofakturována pouze autobusová doprava. Cena se odvíjí od nástupního místa. V případě dalších dotazů, rezervace nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat na tel. 603 584 851 nebo na e-mailu usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru