Nabídku Anytime Carsharing: půjčení auta na 50 minut mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Anytime Carsharing: půjčení auta v Praze a 50 minut jízdy v rámci ČR

4,6 / 5 Anytime Carsharing 393 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Ondřej Skácel

Dobry den,
mam dotaz ohledne ceniku ranniho tarifu. V nabidce na Slevomatu pisete, ze ranni tarif je od 6:00 do 10:00. Ovsem na vasi webove strance uvadite v ceniku, ze ranni tarif je od 7:00 do 9:00. Muzete mi prosim upresnit jak to tedy je s cenovymi tarify? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Ondřeji, ranní tarif je platný dle webových stránek partnera. Našich voucherů se ale toto netýká, protože máme přímo minuty a Vy tak můžete vyrazit v kteroukoli hodinu. Krásný den, Míša :)

Slávek

Dobrý den,
ihned při registraci jsem zadal kód voucheru ze Slevomatu, ale z karty jsou mi peníze strhávány hned od první minuty vyjetí. Kam se tedy podělo těch volných 50 minut a jak je vůbec možné, že slíbíte volné minuty a ty pak následně normálně účtujete? Děkuji za vysvětlení.

Slevomat.cz

Dobrý den, Slávku, s touto komplikací se prosím obraťte přímo na partnera na email info@anytimecar.cz nebo na telefonní číslo+420 840 6­00 600. Děkuje­me a přejeme pěkný den, Míša :)

zikmund Petr

Dotaz pro Anytime carsharing. Plánuje s v budoucnu také Brno, prosím?
Irelevantní odpovědí pracovníků slevomatu prosím ne. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zikmunde, naše odpovědi nejsou irelevantní, naopak se snažíme všem zákazníkům co nejvíce pomoci při případných problémech, či dotazech. Pokud položíte dotaz na stránkách Slevomatu, je pravděpodobné, že Vám odpovíme. :) Samozřejmě můžete kontaktovat přímo našeho partnera, kontakt naleznete na jeho webových stránkách: https://anytimecar.cz/. Pěkný den, Honza

Aleš

Dobrý den, kde jsou vidět v aplikaci volné minuty? Dokončil jsem registraci, aktivoval kartu a nikde je nevidím. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleši, pro Vaše pohodlí se s dotazy ohledně aplikace můžete obrátit přímo na poskytovatele na e-mailu info@anytimecar.cz nebo tel.: +420 840 600 6­00. Jistě Vám rádi vysvětlí veškeré nejasnosti ohledně uživatelského prostředí. :-)
Přeji hezký zbytek dne a pohodový víkend! :-)

Klára Vlachynská

Dobry den, mohu si zakoupit i kdyz uz registrovana v Anytime jsem? Diky Klara

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, to bohužel nelze. Akce platí pouze pro nově registrované zákazníky. Kód voucheru se totiž zadává již v průběhu registrace v aplikaci. Pěkný den.

Martin

Dobrý den, jediné co si mi na tom nelíbí je, že pokud mám tankovat tak musím volat na operátora na drahou linku 840, to mi nepřijde úplně fér. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, sleva je poměrně značná, takže i přesto se myslím nabídka dost vyplatí, co říkáte? Že má partner dražšího operátora je jeho rozhodnutí, na které má právo, rozhodně se nejedná o neférové jednání. K nákupu nikoho nenutíme, rozhodnutí je na Vás :) Přeji krásný den

Michaela

Dobrý den datum 19.8, je datum do kdy musí být provedena registrace a zadání kódu, nebo doba do kdy musí být voucher vyčerpán?
S pozdravem Marek.

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, registraci a nahrání voucheru (ten se nahrává během registrace) je třeba provést do 19. 8. Nahrané minuty se následně zobrazí v aplikaci. Platnost minut už má následně neomezenou platnost. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru