Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Omrkněte tuhle od stejného podniku.

7 nocí v chorvatském letovisku Mali Rat včetně autobusové dopravy

4,5 / 5 CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s. Omiš - Chorvatsko (mapa) 24 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Andrea Nováková

Dobrý den.Dá se připlatit za neobsazené lůžko?Jela bych sama.Děkuji

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V tomto případě byste si zakoupila 1 voucher a za neobsazené lůžko bychom Vám dofakturovali částku 2600 Kč. Je nutné, abyste nás před zakoupením voucherů kontaktovala a ověřila si dostupnost termínu. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Tomííno Volenec

Dobrý den ☺️
Mám dotaz ohledně slevy na zájezd
Účastnil sem se minulý rok s vámi a letos bych chtěl znovu. ☺️ Mám nárok na ňákou procentuální slevu s finální částky? Děkuji za odpověď.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. Cena na portále Slevomat je v tuto chvíli nejnižší, kterou Vám můžeme nabídnout. Je to cena, ke které již nelze připočítávát slevu za stálého zákazníka. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Sandra

Dobrý den, je nás 5 (3 dospělí a 2 děti ve věku 7 let). Bylo by možné pro nás všechny jedno ubytování na termín od 19.8. do 28.8.?
Popřípadě klidně i 2 studia, když by nešlo jedno, my už se nějak poskládáme.. :)
Předem díky za odpověď a hezký den.
 Sandra

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, u tohoto ubytování jsou v nabídce pouze 2lůžková studia, takže lichý počet osob bohužel neubytujeme. Museli byste zakoupit 6 voucherů a byli byste ubytováni ve 3 studiích.
Apartmán pro 5 osob bychom Vám mohli nabídnout u akce „Týden na Makarské riviéře vč. autobusové dopravy“ nebo „Dovolená s překvapením: 7 nocí na Makarské či Omišské riviéře vč. dopravy“. V případě zájmu nás kontaktujte. Hezký den.

Martina

Dobrý den jen se chci zeptat proč tady na slevomat i na vašich stránkách nabízíte termín 22.7 pro dvě osoby a když zavoláte tak je obsazeno tak proč to nevymazete když je to obsažené

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, termín 22. 7. je otevřený proto, že se dají koupit vouchery i pro více osob než jsou 2. Nabízíme také 3, 4 a více lůžkové apartmány a studia. Na webových stránkách CK jsou všechna ubytování kromě ubytování v karavanu v kempu More zcela vyprodána. Je mi líto, že nemáme ubytování ve Vámi vybraném termínu, ale o tento termín byl extremně velký zájem. Děkuji za pochopení. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Martina

Dobrý den chtěla bych se zeptat jestli se tam dá věcir někam zajít na pizzu nebo ňake kramky že suvenýry předem děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, v letovisku Mali Rat se nachází hned několik míst, kam se dá zajít na něco dobrého k jídlu, i pro nějaký ten suvenýr z dovolené. :) Krásný den, Míša :)

Martin Damek

Dobrý den, když koupíme 2 vouchery v chatkách a obsadíme chatky pouze pro 3 osoby, jaké budou poplatky za neobsazené lůžko?

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o zájezd s naší CK. V Chorvatsku nenabízíme žádné chatky. Dotaz jste zadal k akci, kde je ubytování ve dvoulůžkových studiích. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Václava Fabianková

Dobrý den. Rádi bychom jeli vlastní dopravou se středně velkým psem a možností jeho pobytu na pláži. Máte takovou nabídku? Děkuji.

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, je mi líto, ale přes portál Slevomat takovou nabídku nenabízíme. V nabídce CK je možné ubytování v hotelu Rivijera s tím, že poplatek za psa činí 10 EUR/den. Pro více informací volejte 603 584 851 nebo pište na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Hezký den.

Olga Lasova

Dobry den chtela jsem se zeptat jestli je volny termin 22.7.-31.7. Jedna dospela osoba a dite 14.let.celkem kolik zaplatit a do kdy dekuji lasova

CK KALOUSEK & WILLIAMS a.s.

Dobrý den, děkujeme za Váš zájem o tento zájezd. V termínu 22. – 31. 7. máme ještě volné studio. Je nutné uhradit 2 vouchery, pro každou osobu vlastní voucher. Pokud si budete přát rezervaci, kontaktujte nás na tel. 603 584 851 nebo na e-mail usti2@ckkalousek.cz. Poté zakoupíte vouchery a rezervaci potvrdíte zasláním kontaktních údajů a čísel zakoupených voucherů. Hezký den.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru