Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

Rodinný pobyt v Zakopaném: polopenze a neomezený vstup do aquaparku

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel Aquarion Family & Friends**** Zakopané - Polsko (mapa) 310 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Gabriela Havlíčková

Dobrý den,
Mohla bych se poradit, zda je možné ještě dodatečně upravit datum pobyt? Máme koupený termín od této neděle, ale manžel začal být nemocný a není zatím jisté, jestli se stihne vyléčit. Děkuji za radu.

S pozdravem,

Gabriela

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo :) Vždy je nejrychlejší kontakt telefonní. :) Prosím, pokud bude třeba řešit něco takového, co nepočká vždy se obraťte přímo na nás nebo na hotel telefonicky. Krásný den, Míša :)

Vstup do aquaparku

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jak je to se vstupem do aquaparku v den odjezdu a příjezdu. Zda je také možný (neomezeně), nebo zda na první a poslední den volné vstupy neplatí.

Slevomat.cz

Dobrý den,
vstup do aquaparku je neomezený i první a poslední den.
Hezký den, Gabča. :)

Tomas Hymon

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda lze tuto nabídku hradit přes kartu benefit plus. děkuji Tomáš

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomasi,
ano, tuto nabídky lze uhradit kartou Benefit Plus. Nejprve si však musíte nahrát peníze z této karty do svého účtu ve formě kreditů a ty poté uplatníte při nákupu dovolené. Zde posílám odkaz na nahrání kreditů z Vaší karty: https://www.slevomat.cz/benefity/benefit-plus.
Pěkný den, Gabča. :)

peshlont .

Dobrý den, pokud chceme přistýlku s doplatkem (pro 14i letého) na pokoj Superior, měli bychom se nejdříve obrátit na recepci a domluvit, nebo stačí při příjezdu?

Slevomat.cz

Dobrý den,
určitě doporučuji se domluvit předem na e-mailu rezerwacje@hotelaquarion.pl nebo na tel. +48 18 544 47 00.
Pěkný den, Gabča. :)

Daria Valentinova

Dobrý den, jsou možné 2 propojielné dvoulůžkové pokoje vedle sebe? Děkuju za rychlou odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dario :) Ohledně speciálních požadavků na pokoje, je třeba se obrátit přímo na hotel buď emailem rezerwacje@hotelaquarion.pl nebo na telefonním čísle +48 18 544 47 00. Komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud budete potřebovat pomoc, kontaktujte naši zákaznickou pomoc na emailu pomoc@slevomat.cz. Pěkný den, Míša :)

Vladimír Hanák

Dobrý den. Jak jsem pochopil, za saunový svet je treba doplatit. Ale nepochopil jsem z ceniku kolik to je. A nekde jsem cetl, ze v terminu od 13.11.2019 bude Aqua zavrený. Muzete mi, prosim, podat nejake informace? Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den Vladimíre :) Celý ceník služeb naleznete zde: http://www.aquapark.zakopane.pl/cenniki-pdf/cennik-n.pdf . :) Ohledně uzavření, jak píšeme v sekci „Jak uplatnit“ přímo v nabídce, je zde omezení, že v období 23. 9. – 2. 10. 2019 bude venkovní bazén Aquaparku mimo provoz z důvodu údržby. Ostatní bazény zůstávají standardně v provozu. A dále v období 12.–30. 11. 2019 probíhá kompletní technická odstávka Aquaparku. Mějte krásný den, Míša :)

Lukáš Vlk

Dobrý den,

rád bych se zeptal, kde nejlépe zaparkovat v okolí hotelu? Kolik stojí za den? Je možné parkovné platit kartou nebo Eury?

Děkuji

 Lukáš

Slevomat.cz

Krásný den, Lukáši :) V nabídce je uvedeno, že parkovat lze: V podzemním i venkovním parkovišti: 25 PLN/noc :) Přeji hezký den, Týna :)

Jan Lazar

Dobrý den, chtěl bych se jen ujistit, zda dostaneme v hotelu k dispozici rucniky a župany jak byva v hotelech zvykem. Děkuji za informaci.

Slevomat.cz

Krásný den, Jane :) Ano, župany a ručníky jsou součástí vybavení pokoje. Přeji moc hezký den, Týna :)

Silvie Zdražilová

Dobrý den, děkuji za odpověď k placení. Ještě bych se ráda připomněla s dotazem k ceně pokoje – v nabídce píšete, že je potřeba připlatit v případě, že jsou na pokoji 2 dospělí a 2 děti, protože je potřeba větší pokoj. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvie, veškeré doplatky jsou uvedené přímo u nabídky v sekci „Příplatky“. :) Možnost ubytování v pokojích vyššího standardu je za příplatek, který se odvíjí od typu pokoje. Apartmán Executive (2 + 2) je za příplatek 200 PLN/noc a apartmán Mountain view (2 + 2) je za příplatek 300 PLN/noc. Krásný den, Míša :)

Tichy Tomáš

Dobrý den chci se zeptat v kterém termínu bude odstavený aquapark. Děkuji s pozdravem Tichý

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, venkovní bazén bude uzavřen od 23.09 do 02.10.2019. Krásný den, Míša :)

Silvie Zdražilová

Dobrý den, jaký by byl prosím doplatek za pobyt na 2 noci v říjnu pro 2 dospělé a 2 děti 7 let? A jak prosím probíhá doplacení – až na místě? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Silvie, cena voucheru pro dvě osoby závisí na zvoleném konkretním termínu, dle toho je třeba vybrat variantu. :) Příplatek za děti se hradí přímo na místě hotelu. Dítě do 6,9 let má pobyt zdarma na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku). Je zde možné zapůjčení dětské postýlky (dostupnost si ověřte předem na recepci). Dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) doplácí 120 PLN/noc. Krásný den, Míša :)

Tomáš

Dobrý den,
děti do sedmi let jsou zdarma. Dcera by měla sedmé narozeniny v den odjezdu z hotelu. Bude tedy mít pobyt zdarma? Děkuji. Tomáš

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, dítěti by po celou dobu pobytu nemělo být 7 let, aby bylo zdarma. Děkuji za pochopení a přeji pěkný den, Míša :)

Kateřina

Dobrý den, jak mám zařídit dva pokoje co nejblíže k sobě? Chceme jet s dětmi (15 a 10 let) jsou zvyklé mít svůj vlastní pokoj. A rádi bychom na 4 dny a 3 noci v termínu 26 – 29.10. a to mi tam vůbec nejde zakliknout. A ještě bych ráda věděla, jak je to s neomezeným vstupem do aquaparku. Je opravdu neomezený tzn. kdykoli a na jakoukoliv dobu nebo je to nějak omezené např. 1× denně na 1 hodinu a zbytek doplatit atd. Děkuji Kateřina

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Vstup do aquaparku je opravdu neomezený. Pokud chcete pokoje u sebe, kontaktujte přímo hotel a domluvte se přímo. Pěkný den, Míša :)

Martina

Dobrý den jsou v termínu 29.9.-1.10. volné dva pokoje? Při zadani počet kusů voucherů při koupi mi šel vybrat na ten termín jen 1kus. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martino, pokud jde v tomto termínu zvolit jen jeden kus voucheru, znamená to, že hotel má pro zákazníky Slevomatu již jen jeden pokoj. Je ale možné, že další dostupné kapacity má, můžete ho tak již kontaktovat individuálně. Cena za druhý pokoj by byla platná dle ceníku hotelu. Krásný den, Míša :)

Lucie Kučerová

Dobrý den, jaké jsou storno podmínky? Přeci jen při cestování s dětmi nikdy nevíte kdy onemocní :)
Děkuji za odpověď

Lucie Kučerová

už jsem je našla, děkuji :)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, jsme rádi, že jste storno podmínky našla. Veškeré info najdete v nabídce. Krásný den, Míša :)

Libuše Wodecká

Dobry den, z predeslych dotazu jsem si jiz precetla,ze je mozne proplaceni pobytu pres FKSP zamestnavatele, chceme jet 2 dospeli 2 deti (4,6 let). Nevim jak ted objednavku uskutecnit,objednat pres slevomat a az pak resit s hotelem? Cena bude stejna jako na slevomatu,kdyz vystavuje hotel fakturu? Dekuji za Vasi odpoved.

Slevomat.cz

Dobrý den, Libuše, u tohoto hotelu není možné proplacení pobytu přes FKSP, jelikož je nutné tento pobyt uhradit ihned platební kartou. Při zvolení proforma faktury je nutné objednat pobyt bez termínu, aby bylo možné pobyt zaměstnavatelem uhradit prostřednictvím bankovního převodu. Krásný den, Míša :)

Gabriela

Dobrý den,
je možné aby dítě 7 let spalo s námi a druhé 14let na přistýlce?

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, jak je uvedeno v sekci „Děti“, dítě od 7 do 13,9 let je na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) za příplatek 120 PLN/noc (nelze, aby spalo s Vámi). :)
Dítě od 14 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) je za příplatek 200 PLN/noc. Za ubytování s více dětmi je třeba připlatit za pokoj vyššího standardu, více v sekci „Příplatky“. Krásný den, Míša :)

Venda

Dobrý den,
chtěli bychom v říjnu jet do tohoto hotelu – 2 dospělí a 2 děti 2,5 a 5 měsíců. Byli bychom ubytování v pokoji bez příplatku? A je možné, aby mladší šel s námi do akvaparku?

děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Vendo, ano, přesně jak píšete, 2 děti do 6,9 let mají pobyt zdarma (jedno na lůžku s rodiči, druhé na přistýlce). Do aquaparku s Vámi děti mohou, ale musí být pod Vaším dohledem. Krásný den, Míša :)

Simona Ch.

Dobrý den, prosím ještě o vysvětlení vstupu dětí mladších 7let na tobogány. Může jet s nimi na tobogánu dospěla osoba? Nebo opravdu mají úplný zákaz vstupu na tobogány? Děkuji

Hotel Aquarion

Dzień dobry, ze zjeżdżalni mogą korzystać samodzielnie dzieci od 12 lat, a dzieciom poniżej 12 lat musi towarzyszyć rodzic lub opiekun. Z pozdrowieni­ami Agata

Petkov

Dobrý den,

máme rodinu dvou dospělých a tří dětí. Podle online rezervace jsou k dispozici volné pokoje pro 9.8–15.8. Musíme však požádat o větší místnost. Jak můžeme zkontrolovat, zda jsou pro toto období k dispozici větší pokoje a kolik to stojí?

S pozdravem

Slevomat.cz

Dobrý den, vše najdete přímo v nabídce v sekci "Jak uplatnitů. :) Ohledně většího pokoje kontaktujte recepci na e‑mailu recepcja@hotelaquarion.pl (anglicky, polsky) nebo na tel. +48 18 544 47 00 (anglicky, polsky). Pokud potřebujete pomoci s komunikací v cizím jazyce, obraťte se na e-mail pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Míša :)

Simona Sydorová

Dobrý den, zajímá mě zda v ceně balíčku vstup do aquaparku je i jejich saunový svět?
Děkuji za odpověď Sydorová

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, v ceně balíčku je pouze vstup do aqua zóny. Vstup do saunového světa je možné na místě přikoupit. Krásný den :)

Tomáš

Dobrý den, u dotazu Kateřiny uvádíte, že tobogány mohou děti využít pod dohledem rodičů. Psal jsem si přímo s aquaparkem přes chat v FB a ti mi odpověděli, že děti mladší 7 let do tobogánů nesmí. Toto je pro mne samozřejmě zásadní, jak to tedy je? Níže dávám v kopii komunikaci mezi mnou a aquaparkem.

Mám děti 4 a 6 let, bude jim umožněno jezdit na tobogánech?
6 letá je plavec – 4 letý má rukávky

Dzień dobry,
według regulaminu zjeżdżalnie są od 12 lat (niektóre od 7 lat)

Takže mladší děti nemohou tobogány využít?

niestety jeszcze nie, dla małych dzieci mamy brodzik z zabawkami

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, informace jsem opětovně ověřila u partnera a máte pravdu. Mladší děti na tobogány opravdu nesmí. Jako omluvu od nás přijměte malou pozornost, kterou můžete vidět ve svém profilu. Krásný den, Míša :)

Kateřina

Dobrý den,
je věkově omezený přístup na tobogány. Jeli bychom s dětmi 4 a 6 let. Na tobogány jsou zvyklé. Čtyřleté má ještě rukávky, starší je plavec.

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, vedení zařízení vyžaduje, aby děti ve věku 4 – 12 let minimálně jednoho opatrovníka pro dvě děti. Vodní atrakce na místě jsou určeny pro dospělé a děti starší 12 let. Děti do 12 let mohou využít vodní atrakce pouze pod dohledem dospělých a na vlastní odpovědnost a mohou zůstat v aquaparku pouze pod neustálým dohledem dospělých, které jsou plně odpovědné za své děti. Krásný den, Míša :)

Darina Pyszkova

Dobrý den,chtěla bych se zeptat,zda-li by šlo úhradu pobytu vystavit na zaměstnavatele?A ješ­tě jsem se chtěla zeptat jak postupovat dále v objednávce na 2 dospělé a dvě děti 13 a 11 let,kdy budeme tedy potřebovat větší pokoj a kolik by to stálo.Vybírali by jsme z možných zářijových termínů.Zatím moc děkuji,s pozdra­vem Darina

Slevomat.cz

Dobrý den, Darino, vystavení FKSP faktury se týká pouze českých hotelů, v případě, že stojíte o vystavení FKSP u zahraničního hotelu, je nutné nejprve se domluvit přímo s hotelem, zda vůbec tuto službu poskytují. V případě, že ano, vytvořte objednávku na bankovní převod. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Pošlete mu platební údaje, tedy číslo účtu, částku a variabilní symbol dané objednávky spolu s fakturačními údaji vaší firmy. Částka musí být na faktuře uvedena v českých korunách. Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Děti od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) hradí příplatek na místě 120 PLN/noc/dítě. V pokoji Superior je možnost pouze jedné přistýlky, v případě zájmu o ubytování s více dětmi je třeba připlatit za pokoj vyššího standardu na základě Vaší domluvy s hotelem. Krásný den, Míša :)

Martin Mikeš

Dobry den,
radi bychom termin 29.7.-1.8., ale neni jasne co z tech voucheru plati. Navic prijedeme kvuli diteti pozde v noci toho 29.7. Byla by pak moznost presunout tu veceri z 29.7. na 1.8. abychom o ni neprisly? pripadne bychom si doplatili later checkout.
 dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, v tomto případě záleží vždy na individuální domluvě s hotelem, s je třeba to řešit přímo s ním. Krásný den, Míša :)

HANA TULEJOVA

kolik by stal pobyt 1 dospěla a dvě děti 11 10 LET A VOLNY TERMIN

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu v online kalendáři. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat. :) Nabídka je koncipována pro dvě osoby. Pro Vás tedy bude nejlepší zakoupit jeden voucher pro dvě osoby a doplatit na místě jedno dítě, které na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) bude za 120 PLN/noc. Krásný den, Míša :)

Jana

dobrý den, byl by volný termím 5.-9.8. pro 2 dospělé + 1 dítě 10 let? Lze platit část ceny kredity a zbytek ceny doplatit? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. :) Vaše kredity v kategorii cestování je možné uplatnit při koupi jakéhokoliv pobytu a zbytek ceny doplatit. :) Krásný den, Míša

Andrea

Dobrý den, ráda bych se ještě informovala od kdy do kdy probíhají vecere a zda je u hotelu venkovní dětské hřiště? Předem děkuji!

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, večeře probíhají formou bufetu nebo výběrem z menu (v závislosti na obsazenosti hotelu). Ano hotel má dětské hřiště, ale zda je venkovní to Vám zodpoví přímo v hotelu. Hezký den, Simča :)

Andrea

Dobrý d en, rádi bychom využili vaší nabídku. Avšak měli bychom zájem o ubytování s balkonem,je možné si tento pokoj předem rezervovat a připlatit? Jaka by pripadn byla výše doplatků?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, pokud máte zájem o pokoj s balkonem, prosím kontaktujte přímo hotel na na e‑mailu recepcja@hotelaquarion.pl nebo na tel. +48 18 544 47 00, kde Vám sdělí veškeré podrobnosti. :) Komunikace probíhá v anglickém nebo polském jazyce. Pokud budete potřebovat pomoci, napište nám na e-mail pomoc@slevomat.cz. Pěkný den, Míša :)

Lucie

Dobrý den. Na kolik by nás vyšel pobyt na 4 dny a tři noci. 2 dospělý a dítě 9 let. V srpnu ve všední dny. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cena za 2 dospělé osoby je 10 390 Kč a dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku): 120 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Jana

Dobrý den,chtěla bych poprosit o cenovou kalkulaci 2dospeli,2deti (5 a 8 let) Termín od 12.7.-14.7. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Míša :)

Michaela Bartonikova

Dobrý den, poprosím o cenu 3 dospělí a dvě děti 1a2roky,termin do konce července
Dekuji
Pěkný den

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, cena se odvíjí od délky pobytu. 3 dny v červenci jsou za 6 790 Kč, dvě děti mají pobyt zcela zdarma, 3. dospělá osoba na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) je poté za příplatek 200 PLN/noc, který se doplácí na místě. Krásný den, Míša :)

Klara

Dobrý den mám zájem. Jsme 2dospeli 3 děti (6/9/2roky ) na kolik by nás to vyšlo na 3noci odjezd 10.8/příjezd 13.8 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Kláro, vím, že Vámi zvolený termín je ještě volný. :) Cena voucheru v tomto termínu na 4 dny (varianta „Srpen kdykoliv“) je 11 190 Kč. Na místě byste museli ještě doplatit za nejstarší dítě 120PLN/noc, připlatit si větší pokoj, aby se vešly dvě přistýlky 200–300PLN/noc (dle typu) a místní poplatek 2PLN/osoba/noc. Celkem byste tedy na místě dopláceli 984PLN nebo 1 284PLN dle zvoleného typu většího pokoje. Krásný den, Míša :)

Lucie Malíková

Dobrý den, prosím o zaslání ceny v případě, že máme zájem o apartmán executive, který je 200zl/noc navíc a teď máme 2 děti (4,7let).
Termín 12–14.7. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, cena voucheru je 7 290 Kč. Další příplatky je nutné uhradit až přímo na místě. Jedná se tedy 200 PLN/noc za Apartmán Executive, dítě od 7 do 13,9 let (polopenze + vstup do aquaparku) 120 PLN/noc a místní daň 2 PLN/noc/osoba. Celkem byste na místě dopláceli 656 PLN, což je v přepočtu cca 3 936 Kč (tato částka se může měnit v závislosti na kurzu). Krásný den, Míša :)

Lubomir Kladiva

Dobry den ,mate volny pokoj od 30.7na 5 noci pro 2 a 1 dite 4 roky?Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lubomíre, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na e‑mailu recepcja@hotelaquarion.pl (anglicky, polsky) nebo na tel. +48 18 544 47 00 (anglicky, polsky). Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Až 2 děti do 6,9 let mají pobyt zdarma. Pěkný den, Honza

Josef

Dobrý den, mám menší dotaz. V ceně zájezdu pro dvě osoby na srpen formou polopenze ve všední dny je napsáno až dvě děti zdarma. A zdarma je jen pobyt nebo i strava a vstup do wellnes a aquaparku? Pojedeme dva dospělí a dítě do 6 let. Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Josefe, dítě do 6,9 let je zdarma se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku). Krásný den, Míša :)

Petra

Dobrý den,
Bylo by možné se ubytovat v jednom pokoji 2 dospělí a 3 děti 6,4 a 10 měsíců s tim, že by nám nevadilo mít 2 děti v manželské posteli, případně jaký by byl doplatek. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, ohledně možnosti přistýlek a více dětí na pokoji se informuje u našeho partnera na e‑mailu recepcja@hotelaquarion.pl nebo na tel. +48 18 544 47 00. Komunikace probíhá v angličtině nebo polštině, pokud budete potřebovat pomoci, obraťte se na nás na e-mail pomoc@slevomat.cz. Krásný den, Míša :)

Andrea Bortňáková

Dobrý den,voucher příjde na email?a za jak dlouho?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, nabídka je termínovaná a je tedy nutné platit ji kartou. Platby kartou jsou nejrychlejší způsob, jak k nám doručit peníze, proto Vám voucher přijde obratem do pár minut :) Přeji pěkný den

Denisa Beranova

Dobrý den rádi bychom jeli 2 dospělí 3deti ve věku 3–7let je to možné?

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, s takovou variantou jsme v naší nabídce bohužel nepočítali. V tomto případě je potřeba obrátit se přímo na hotel, který bude případné 3. dítě řešit formou příplatku. :-)
Hezký den, David :-)

Magda Sedláčková

Dobrý den, prosím jak možno objednat pokoj Superior v nabízeném termínu červen-červenec kdykoli v termínu 21.-25.7. Měli bychom zájem o příplatkový apartmán Mountain view + děti – v hotelu jsem se informovala o dostupnosti a v tomto termínu mi potvrdili, že je volný. Tak jsem chtěla objednat voucher přes slevomat, ale nelze, protože mi to bez termínu nejde. Je možno nějak objednat bez výběru termínu???

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo, u této nabídky se jedná o rezervaci na termín pomocí online kalendáře. Koupit voucher bez termínu tedy není možné. Pokud Vám v hotelu sdělili, že ve Vámi preferovaném termínu je volno, patrně se nejedná o pokoje, které má hotel k dispozici pro nabídku na našem slevovém portále. V tomto případě tedy buď vyberte jiný termín z těch, které jsou v online kalendáři k dispozici nebo se domluvte s hotelem individuálně :-) Přeji krásný den

Eliška

Dobrý den, z odpovědí na dotaz Aleny a Michaely K. Mi není jasné, zda tedy mohou být v pokoji Superior ubytované dvě děti 6 let a dítě 1rok. Je tedy možné dát jednu přistýlku a jedno dítě v posteli s rodiči? Nebude to v hotelu vadit? Abychom nemuseli dokupovat větší pokoj kvůli dětské cestovní postýlce..děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Eliško, do pokoje „Superior“ se vejde pouze 1 přistýlka. Druhé dítě může být tedy pouze na lůžku s rodiči. :-)
Hezký den, David :-)

Vojtěška

Dobrý den, je možné vydávat děti za dospělou osobu? Koupit jeden voucher s tím, že bude v pokoji 1 dospělá osoba, 1 dítě 9 let (jako dospělá osoba) a 1 dítě 6 let zdarma? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Vojtěško, určitě to je možné. Musíte se však nejdříve domluvit s hotelem na e-mailu recepcja@hotelaquarion.pl. Vzhledem k povaze této situace Vám jistě vyjdou vstříc. :-)
Hezký den, David :-)

Gabriela Peřinová

Dobrý den,prosím jaká bude celková cena při 2 dospělích + 2 děti 14let a 7 let,v termínu od 15.7–19.7.
Děkuji G.P.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabrielo, stačí vybrat Vámi preferovaný termín v online kalendáři a zjistíte cenu pro dvě osoby. :) Doplatky za děti jsou u každé varianty pod odkazem Děti. Pěkný den, Honza

Petr

Dobrý den, prosím o informaci, zda je v termínu 15.-19.7. volný pokoj pro 2 dospělé a 1 dítě(8let). Děkuji P.B.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo v nabídce. Po rozkliknutí Vámi preferované varianty v objednávacím kalendáři. :) Doplatek za osmi leté dítě na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku): 120 PLN/noc. Tuto možnost zapište do poznámky k objednávce. Pěkný den, Honza

Michaela Kříšťalová

Dobrý den, než koupím pobyt, ráda bych se zeptala jaký voucher mám vybrat. Pro 2 osoby se dvěmi dětmi, mám zadat jen dvě osoby nebo 4? Dětem jsou 4roky, měly by být zdarma. Stačil by pro nás pokoj superior? A děti nahlásit až na recepci?

Slevomat.cz

Dobrý den, Michaelo, dvě děti do 6,9 let jsou zdarma. Jedno dítě by spalo s Vámi v posteli, druhé by bylo na přistýlce, pokoj Superior toto umožňuje. :) Pokud Vám to takto vyhovuje, stačí zakoupit voucher pro dvě osoby a do poznámky při online rezervaci uveďte celkový počet osob včetně dětí spolu s jejich věkem (anglicky nebo polsky). Pěkný den, Míša :)

Iveta

Dobrý den, byl by možný termín od pondělí 5.8.2019 – pátek 9.8.2019? Bylo by to pro 2 dospělé osoby + 1 dítě věk 10 let, s polopenzí. Mohu poprosit o cenu za ubytování? Děkuji , těším se na odpověď. Iveta Krčmářová

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, stačí zvolit variantu srpen kdykoliv a vybrat Vámi preferovaný termín. Momentálně je tento termín dostupný. Dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku): 120 PLN/noc. Pěkný den, Honza

Stáňa

Dobrý den, budou zvýhodněné pobyty i v srpnu?
Měli bychom zájem o ubytování 2+2 (9, 11 let) od 30.7. – 2.8.2019.
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Stáňo, stačí zvolit variantu srpen kdykoliv a v rezervačním kalendáři vybrat Vámi preferovaný termín. Vše o příplatcích za děti se dozvíte pod odkazem Děti. Pěkný den, Honza

Dagmar

Dobry vecer na kolik by vysel 2 pokoje v jednom pokoji by byli 2 dospělé v druhým 2 dospělé děti 9 let a 9 měsícu mimčo dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Dagmar, stačí vybrat Vámi preferovaný termín a v košíku zvolit dva kusy. :) Mladší dítě má pobyt zdarma (polopenze + vstup do aquaparku). Dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku) platí 120 PLN/noc. Pěkný den, Honza

Rostislav Salva

dobrý den, jaká by byla nabídka pro 2 dospělé osoby a 2 děti ( 8 let, a 7 měsíců)

Slevomat.cz

Dobrý den, všechny nabídky jsou zde vypsané :). Až 2 děti do 6,9 let mají pobyt zdarma. Dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce a se všemi službami (polopenze + vstup do aquaparku): 120 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Marie

Dobrý den, je možné uplatnit pobyt v rámci FKSP – zaměstnanecký fond. Hotel vystaví objednávku, zaměstnavatel ji proplatí. Děkuji za odpověd.

Hotel Aquarion

Dzień dobry, możemy wystawić fakturę proforma na pobyt do opłacenia przez FKSP. Z pozdrowieni­ami Agata

Alena

Dobrý den,

chtěla bych se zeptat, zda mohou být v pokoji Superior ubytované 2 dospělé osoby a jedno dítě na přistýlce (5 let) a jedno dítě v dětské postýlce (3 roky)?
 Děkuji

Hotel Aquarion

Dzień dobry, w pokoju dwuosobowym zmieści się tylko jedno dodatkowe łóżko lub łóżeczko dziecięce. Pokój ma około 20m2 i jest za mały na wstawienie 2 dostawek. Z pozdrowieni­ami Agata

Jan Navrátil

Dobrý den. Jaké jsou možnosti ubytování pro 2 dospělé a 3 děti ve věku 3, 4 a 5 let.
Ajaké v případě 3 dospělí a 3 děti. Děkuji Jan avrátil

Hotel Aquarion

Dzień dobry, do pokoju dwuosobowego możemy wstawić 1 dodatkowe łóżko pojedyncze. Dla 2 dorosłych i 3 dzieci odpowiedni będzie apartament (200–300 PLN dopłaty za noc). Dla 3 osób dorosłych i 3 dzieci albo 2 pokoje dwuosobowe albo apartament dwupoziomowy (400 PLN dopłaty za noc). Z pozdrowieni­ami Agata

Sarka

Dobry vecer,je volny termin 20.-23.7 pro 2 dospele a 2 deti(7,11).De­kuji.Matejkova.

Hotel Aquarion

Dzień dobry, w terminie 20–23.07 dysponujemy wolnymi pokojami. W przypadku pobytu z 2 dzieci 7 i 11 lat potrzebne będą 2 pokoje lub apartament, gdyż do pokoju dwuosobowego możemy wstawić tylko jedno pojedyncze łóżko dodatkowe. Z pozdrowieni­ami Agata

Magda Sedláčková

Dobrý den, prosím měla bych dotaz, jak objednat vouchery – pokud bychom chtěli jet 2 dospělí + 2 děti (11 a 8 let) a měli bychom zájem o příplatkový apartmán Mountain view 2+2). Jak se pak doplácí a jakým způsobem zadat vouchery??? Děkuji

Hotel Aquarion

Dzień dobry, dopłata za apartament Mountain View wynosi 300 PLN za noc. Za dziecko powyżej 7 lat dopłata wynosi 99 PLN, czyli łączenie byłoby do dopłaty 498 PLN za noc. Rezerwacja apartamentu Mountain View wymaga wcześniejszego potwierdzenia dostępności. Z pozdrowieni­ami Agata

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru