Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Přírodní krásy: poznávací výlet do kaňonu Medvědí soutěska v Rakousku

4,7 / 5 Cesty Evropou Alpy - Rakousko (mapa) 123 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Iwušátko Zamastilová

Dobrý den, kdy bude návrat zpět. Děkuji

Cesty Evropou

Dobrý den, předpokládaný návrat do Brna je okolo 21:00 hod a do Prahy je do půlnoci. Pěkný den přejí Cesty Evropou

Alena Chovancova

Dobrý den,jak dlouho trvá cesta v soutěže a zpět se jde stejnou cestou,co je v ceně?

Cesty Evropou

Dobrý den, popíši podrobněji trasu. Pěší trasa začíná v nadmořské výšce cca 450 m n. m. Nejdříve se jde cca 45 – 75 minut (dle fyzické zdatnosti) po lesní cestě ke vstupu do soutěsky, která je v nadm. výšce cca 750 m. Poté následuje cca 90 – 120 minut výstup soutěskou po žebřících a lávkách. Východ ze soutěsky je v nadm. výšce cca 1200 m. Dále je možno jít jednodušší trasou cca 90 minut víceméně po vrstevnici do cíle k jezeru Teichalmsee v nadmořské výšce cca 1200 m n. m. Nebo je možnost dojít k jezeru Teichalmsee náročnější trasou přes vrchol Hochlantsch (1720 m) – cca 3 hodiny. Jednodušší trasa je dlouhá cca 11 km, náročnější cca 12 km. Po výstupu ze soutěsky se lze občerstvit v hospůdce Zur Guten Hirten. Stejně tak je spousta možností k občerstvení u jezera Teichalmsee. V létě se lze v jezírku vykoupat. Z popisu je zřejmé, že se nejde zpět na výchozí místo v Mixnitzu, ale cíl je v Teichalmu. V ceně je doprava a služby průvodce – viz. popis. V ceně není vstupné do soutěsky – viz. Příplatky. Pěkný den přejí Cesty Evropou

Lukáš

Dobrý den, můžeme s Vámi cestovat i s pejskem v tašce? Dĕkuji za Váš čas, Lukáš.

Cesty Evropou

Dobrý den, bohužel se psem nelze cestovat. Pěkný den přejí Cesty Evropou

Adam Tamáši

Dobrý den,
zaujala mne Vaše nabídka zájezdu do kaňonu Medvědí soutěska. Mám však několik otázek: v případě zakoupení voucheru a nenaplnění autobusu (požadovaných 40 lidí) budou peníze/kredity vráceny zpět na slevomat účet?
Jak je to s dalšími poplatky u tohoto zájezdu, platí se kromě stravy nějaké vstupné, či jiné poplatky, se kterými je nutno předem počítat?

Děkuji za odpověď, s pozdravem Adam Tamáši

Cesty Evropou

Dobrý den,
při nenaplnění termínu nabízíme náhradní termíny, pokud Vám žádný nebude vyhovovat, budou Vám peníze vráceny. Ano, platí se vstupné do Medvědí soutěsky 4.00 Euro/osoba – viz. Příplatky v nabídce na Slevomatu.
Děkuji
Pěkný den přejí Cesty Evropou

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru