Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Letní pohoda na jižní Moravě: polopenze, wellness i výlety v CHKO Pálava

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,6 / 5
Wine Wellness Hotel Amande Jižní Morava (mapa) 198 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Michálková Alena

Dobrý den, prosím o informaci, jestli je vstup do wellness privátní? nebo veřejný? 2× 90minutový vstup do Saunového světa pro oba( saunový svět, Kneippova vinařská stezka, finské vědro, vířivka ) Děkuji Michálková

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den Aleno! Vstup do Saunového světa s Whirlpool a Kneippovým chodníkem není privátní, prostory sdílíte zároveň i s ostatními hosty wellness. Snažíme se, aby se hosté v Saunovém světě cítili komfortně, proto kapacitu wellness regulujeme, a to do 20 osob. Prostor saun je sice bezplavková zóna, z hygienických důvodů, hostům ale zapůjčujeme ručníky, pokud by jim nahota byla nepříjemná.
V případě jakýchkoliv dotazů k Vašemu pobytu se můžete obrátit přímo na naši hotelovou recepci na Info@amandehotel.cz nebo na tel. čísle 774 662 607.
Hezký den!
Barbora, Hotel Amande ****

Petra

Dobrý den. Menu v ceně je možné si vybrat z několika možnosti nebo je pevně dáno? Jde mi o vegetariánské jídlo popř.ryby, z masa jím pouze kuře a v menu na stránkách je samé maso.. Děkuji moc.

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den Petro! Hlavní chod k večeři není pevně daný, můžete si vybrat ze tří pokrmů, kdy jeden je vždy vegetariánský. Menu na stránkách je pouze ukázkové, liší se vždy podle dané sezony a nabídky.
Hezký den z Hotelu Amande **** a budeme se těšit na Váš pobyt!
Barbora

Martin

Dobrý den. Je možné na tento pobyt vystavit daňový doklad?

Slevomat.cz

Dobrý den, Martine, pokud potřebujete proforma fakturu pro svého zaměstnavatele, například pokud nakupujete přes FKSP, vytvořte objednávku voucheru bez rezervace termínu a zvolte způsob platby na bankovní převod. Twisto není možné použít pro způsob platby bank
ovním převodem. Poté se obraťte na daného poskytovatele slevy (například hotel či CK). Kontaktní údaje na poskytovatele najdete vždy u dané nabídky v sekci „Jak uplatnit“. Pěkný den, Honza

Václav Pachl

Dobry večer, prosím o termím 22.7.- 25.7. pachl.v@tiscali.cz dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Václave, v nabídce jsou 3denní, 5denní a 7denní pobyty. :) Poradíme Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Pěkný den, Míša :)

Michaela Šantrůčková

Dobrý den,
ráda bych k vám přijela s maminkou ale dohromady máme dva malé psi do deseti kilo. Je ubytování s pejsky u vás možný?
děkuji za odpověď

Wine Wellness Hotel Amande

Dobrý den paní Šantrůčková,
zdravíme Vás z Amande a jsme rádi, že Vás náš hotel zaujal! Pobyt s pejsky u nás není problém, účtujeme pouze poplatek ve výši 200 Kč za noc.
Pokud budete mít jakékoliv další dotazy, můžete kontaktovat přímo i naši hotelovou recepci na info@amandehotel.cz nebo na tel. čísle +420 774 662 607.
Budeme se těšit na Váš pobyt!
S pozdravem z Hotelu Amande,
Barbora Ryzí, marketing manager

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru