Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Výlet do Německa: ostrov květin Mainau, Kostnice a kůlové stavby UNESCO

4,2 / 5 CK České kormidlo Německo 44 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mirka

Dobrý den,
jsou ještě nějaká volná místa na srpnový termín?
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Mirko, volná místa na srpnový termín ještě jsou. :) Nezapomeňte se řídit pokyny ještě před koupí voucheru v sekci „Jak uplatnit“. Krásný den, Míša :)

Lenka

Dobrý den, na CK jsem se obrátila, řekli, že se vše dozvím v pokynech před cestou (můj dotaz byl ohledně doby příjezdu a odjezdu z Brna, protože se musim potom dostat domů). Když mi to přijde v pokynech, až po zaplacení, je mi to na nic.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, cestovní pokyny Vám cestovní kancelář poskytne dostatečnou dobu před odjezdem na zájezd. Věřím, že si v té době stihnete zařídit případný odvoz na místo odjezdu na zájezd. Krásný den, Míša :)

Lenka Jahodova

Dobrý den, je možný odjezd z Brna (termín 29.-31.7.) a v kolik cca hodin a v kolik příjezd (abych si mohla zajistit odvoz do Zlína). Děkuji za odpověď. Jahodová, tel. 721597582

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, tyto informace Vám poskytne přímo cestovní kancelář před Vaším odjezdem. :) Případně se na cestovní kancelář můžete obrátit sama na emailu brno@ceskekormidlo.cz nebo telefonním čísle +420 511 444 3­55. Krásný den, Míša :)

Jitka

Dobry den, na zaver programu pisete moznost koupani. Bude na to opravdu cas? Je tedy vhodne brat si s sebou plavky? :) Dekuji.

CK České kormidlo

Dobrý den, ano určitě na koupání čas bude, případně si vlastní volno můžete prodloužit po domluvě s průvodcem. :) Přeji hezký den.

Soňa Bubníková

Dobrý den, už tady byl ten dotaz jednou, ale nezodpovězený. Je pravdou, že to nemáte ani u jednoho z Vašich zájezdů uvedeno. V jaké výši jsou vstupy? Kolik je doporučeno mít s sebou Euro?

CK České kormidlo

Dobrý den, jak již bylo odpovězeno níže, doporučené kapesné je přibližně 80 €. Orientační ceny vstupného najdete (stejně jako u všech ostatních našich zájezdů) v popisu variant pod záložkou Příplatky; konkrétně pak: Ostrov Mainau cca 21,50 €, skanzen Unteruhldingen cca 10 €, cena lístků na lodě cca 19 €. Přeji hezký den.

Jana Mrázová

Dobrý den kolik asi euro na vstupy,loď atd.? Děkuji

CK České kormidlo

Dobrý den, doporučené kapesné je cca 80 € – orientační ceny vstupného najdete v popisu variantou pod záložkou Příplatky. Hezký den.

Monika Toralová

Dobrý den,zajimalo by mě jak je to se stravou?

CK České kormidlo

Dobrý den, stravování je zcela ve vlastní režii. Během programu bude prostor navštívit restaurace. Pěkný den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru