Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Hurá do Itálie: 7 nocí v mobilhomu jen kousek od moře, bazén i zábava

4,0 / 5 CK Adrialand Itálie (mapa) 97 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Mrazova Jaroslava

Letos uz tento zajezd nestihnu,bude i pristi rok?Jaka bude cena za 4 vouchery s polopenzi a dopravou?Dekuji za odpoved.Mrazova Jaroslava.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, tuto informaci prozatím nemáme. Můžete si nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. :) Krásný den, Míša :)

Dobr Milan

Dobrý den, rád bych se zeptal zda je možné vzít na tento pobyt malého šestikilového psa. Děkuji Dobr

CK Adrialand

Dobrý den,

bohužel do daného kempu psy nepovolujeme. Děkuji CK Adrialand.

marcela kyselova

chci se zeptat,kolik by stalo dokoupeni autobusove dopravy projednoho dospeleho a dve deti 12let,a za kolik hodin se dopravime na misto,dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marcelo, autobusová doprava tam i zpět stojí 2 500 Kč za osobu, za dítě je cena stejná. Záleží také odkud budete chtít jet. Základní nástupní místa bez příplatku: Brno, Mikulov. Nástupní místa s příplatkem v ČR (cena je uvedena za 1 osobu, tam i zpět): Svitavy, Letovice, Prostějov, Olomouc – 200 Kč, Havlíčkův Brod, Jihlava, Litomyšl, Uherské Hradiště, Zlín – 250 Kč, Hranice na Moravě 300 Kč, Hradec Králové, Pardubice, Kutná Hora, Ostrava – 350 Kč, Praha, Opava – 400 Kč. Cesta trvá cca 15 hodin. Krásný den, Míša :)

Lenka

Dobrý den. Kolik je potřeba koupit poukazů pro 2 dospělé a dvě děti 9 a 3 roky? Kolik by byla cena celkem s vlastní dopravou bez jídla a ubytování s kuchyňkou? Děkuji. Termín 17.8–24.8

CK Adrialand

Dobrý den, je třeba zakoupit 3 vouchery a uhradit jedno neobsazené lůžko.
Cena je tedy 3× 4 190 + závěrečný úklid 390 kČ+ neobsazené lůžko 1 500 Kč = 14 460 Kč
Před zakoupením voucherů si nejprve volejte o rezervaci.
Děkuji CK Adrialand.

Kristýna

Dobrý den, jsme rodina 3× dospělý, 1× dítě 10 let a 1× dítě 0 let. Je možné v mobilhomu postavit vlastní cestovní postýlku? A kdybychom chtěli připlati za polopenzi, jak je to prosím s dětmi? Díky Kristýna

CK Adrialand

Dobrý den, můžete si ji postavit, ale budete mít méně místa. Ve Vašem případě by byla potřeba zakoupit 4× voucher a v případě dokupování polopenze je polopenze pro osoby platící voucher za 2 290 Kč a pro jedno dítě do 6 let 1 690 Kč.
Děkuji CK Adrialand.

Evžen

Dobrý den!
Mohl by mi někdo od Vaší společnosti, vysvětlit, proč máte v popisu že „mobilhome má vybavený kuchyňský kout“, když ve skutečnosti píšete že „ne“.Není to náhodou klamání zákazníků?
Předem děkuji za odpověď.

CK Adrialand

Dobrý den. Mobilhome v Kempu Duca Amedeo je s kuchyní a bez polopenze v ceně. Mobilhome v Kempu Sabbiadoro je bez kuchyně a s polopenzí v ceně. Omlouváme se za případné nedorozumění.
Děkuji a přeji hezký den, CK

Filip Hocke

Dobry den, viz muj dotaz pred par dny – pisete, ze se jedna o mobilhome bez kuchyne. Je to skutecne tak ?
A co znamena rozsirena polopenze = snidane je kontinentalni nebo vyber ? Vecere vyberem z menu ? Jedna se o ceskou kuchyni ? Mate nejake foto ?
 Diky

CK Adrialand

Dobrý den, mobilhome v Duca Amedeo je s kuchyní. Mobilhome v Lignanu Sabbiadoru je bez kuchyně a s polopenzí v ceně. Rozšířená polopenze znamená, že k obědu je ještě polévka s pečivem. Na výběr z více jídel není, vždy je jedno stejné jídlo. A ano jedná se o českou kuchyni.Děkuji a přeji hezký den, CK Adrialand.

Evžen

Dobrý den, kdybychom jsme si objednaly dovolenou v termínu 20.7–27.7.2019(4 osoby s dopravou z Hradce Králové), kdy by se odjíždělo z HK. Díky za odpověď.

CK Adrialand

Dobrý den, svoz z Hradce Králové se musí naplnit minimálně 10 osobami. Čas odjezdu z Hradce Králové, ale většinou je ve 13:30. S pozdravem CK Adrialand.

Iveta

Dobrý den,prosím vás o celkovou cenu od 3.8.do 10.8.,s polopenzí a autobusovou dopravou z HK pro 4 lidi(2dospělí a 2 děti) moc děkuji Iveta

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, čistě za pobyt i s dopravou pro 4 osoby zaplatíte 26.760,–
Je ale nutné připočíst k tomu další příplatky, které si budete přát. Cena polopenze se odvíjí od věku dětí.
Hezký den, David :-)

Petr Svátek

Dobrý večer prosím o informaci jaká bude cena za 2 dospělý osoby a 4 děti ve věku od 5,8,12,14.V termínu 20.7–27.7.2019.s po­lopenzí a bez stravy. Děkuju

CK Adrialand

Dobrý den, cena bude 5× voucher 4 190,– můžete mít jedno dítě zdarma bez nároku na lůžko a stravu. A příkoupení polopenze stojí 2 290,– / osoba a závěrečný úklid je 390,– / mobilhome. Celková cena bude s ubytování a polopenzí pro 6 osob 35 080,–, v případě závazného zájmu nás prosím telefonicky kontaktujte ohledně závazné rezervace na tel. čísle 542 321 322. S poz­dravem CK Adrialand.

Lenka

Dobrý den,
je možné mít s sebou většího psa ? Děkuji Lenka

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, pro Vaše pohodlí se můžete s dotazem ohledně domácích mazlíčků obrátit přímo na CK info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322.
Věřím, že to určitě bude možné. :-)

Přeji hezký zbytek dne a pohodový víkend! :-)

Filip Hocke

Dobry den,
jaka je velikost mobilhomu ?

CK Adrialand

Dobrý den, obsazenost 4 osoby, 11 m2, dvě ložnice (jedna ložnice má manželské lůžko, druhá ložnice má palandu – vhodná pro děti do 12 let), vlastní soc. zařízení, bez klimatizace a kuchyně, zahradní nábytek pro 4 osoby. Přejeme hezký zbytek dne, CK Adrialand

Jaroslava Mrazova

Mam zajem o autobusovou dopravu,odkud je odjezd?Dekuji za odpoved.Mrazova Jaroslava.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, autobusová doprava stojí 2 500 Kč / osoba / tam i zpět. Základní nástupní místa bez příplatku jsou Brno, Mikulov.
Nástupní místa s příplatkem v ČR (cena je uvedena za 1 osobu, tam i zpět): Svitavy, Letovice, Prostějov, Olomouc – 200 Kč, Havlíčkův Brod, Jihlava, Litomyšl, Uherské Hradiště, Zlín – 250 Kč, Hranice na Moravě 300 Kč, Hradec Králové, Pardubice, Kutná Hora, Ostrava – 350 Kč, Praha, Opava – 400 Kč. Důležité: Minimální počet klientů pro realizaci autobusové dopravy – 35 osob. Pěkný den, Honza

Monika

Dobry den ,mam dotaz mobihome pro tri odoby jeden dospělý dvě děti plus doprava kolik je cena prosim dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, tato cena se odvíjí podle termínu a služeb, které budete využívat. samotná doprava bude stát 7500, dále je však nutné připočítat cenu tří voucherů nebo např. polopenzi či klimatizaci. Cena se odvíjí od termínu a záleží také na tom, které služby budete chtít využívat. Koukněte se prosím v nabídce do sekce „příplatky“, kde máte veškeré služby uvedené i s jejich cenou. :-)
Hezký den, David

Barbora Šoltésová

Dobrý večer, zajímalo by mně jak je to když bych chtěla jet já s manželem a třemi dětmi do 12 let…jak je to se třemi detmi? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Barboro, ohledně individuálního počtu osob se můžete obrátit přímo na CK na e-mailu info@adrialand.com nebo tel.: +420 542 321 3­22. Jistě Vám rádi sdělí veškeré možnosti.
Hezký den, David :-)

Iveta Javorova

Dobrý večer cena za mobillheim je za celý mobilheim za celý týden nebo je to na osobu, kdyby jsme jeli z Jihlavy přestupuje se prosím potom v Brně? Kolik hodin trvá cca cesta? moc děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Iveto, uvedená cena je za osobu. Platí však pouze při naplnění celého mobilhomu, tzn. je nutné koupit minimálně 4 vouchery pro 4 osoby.
Pro více informací o dopravě kontaktujte CK na e-mailu info@adrialand.cz nebo na tel. 542 321 322.
Hezký den, David :-)

Alena Beňáková

Je možné si s ebou vzít malého psíka? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, pejsek by neměl být problém. Pro Vaše pohodlí se můžete obrátit přímo na CK na e-mailu info@adrialand.com nebo tel.:
+420 542 321 322.
Rádi Vám přiblíží veškeré dodatečné info. :-)
Hezký den, David

Renata Urbánková

Dobrý den , mám dotaz . Kdybychom byli 2 dospělí + 2 děti v termínu 27.7.- 3. 8. kolik by byla konečná cena i s polopenzí. O nabídku bych měla zájem. Děti 13 let. Děkuji Renata

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, je nutné obsadit celý mobilhome 4 osobami, tzn. koupit minimálně 4 vouchery. V případě obsazenosti 2 nebo 3 osobami příplatek činí 500 Kč / neobsazené lůžko / týden. Cena za 4 vouchery je: 16 760. Plus tedy polopenze, která je 2 290 Kč / dosp. os. / týden, 1 690 Kč / dítě do 5,99 let / týden. Hezký den, Simča :)

Jana

Dobrý den.Máte volný termín od 29,6? Pro 2 dospělé a 1 dítě 8.let. kolik by byla cena se všemi příplatky? i s polopenzí? Dě­kuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano,
kalkulace pro 3 osoby s polopenzí je 19.830,–
Pokud si budete přát autobusovou dopravu, bude to dalších 7500,–
Pojištění je podle typu v rozmezí až do 1410Kč za 3 osoby.
Počítejte také s vratnou kaucí 2.000,– ¨
→ ta se platí na místě
Hezký den, David :)

Šárka

Dobrý den , chci se zeptat kolik stoji dokoupeni plne nebo polopenze na osobu? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Šárko, příplatek za polopenzi činí 2 290 Kč / dosp. os. / týden. Plná penze bohužel není možná.
Hezký den, David :)

Zdeňka Stopová

Dobrý den, chtěla jserm se zeptat,
když mám 2 dospělí a 3 děti ve věku 6,13,15 let, budu mít zohledněnou přistýlku pro dítě do 12 let při obsazenosti 4-mi osobami? Kolik by stála přistýlka?

Zdeňka Stopová

Dobrý den,
v úterý jsem na Vás měla dotaz,
můžete mi prosím odpovědět.
Děkuji
Stopová

Slevomat.cz

Dobrý den, Zdeňko, informaci jsem ověřoval u partnera. Děkuji za strpení. :) Stačí zakoupit pět voucherů. V mobilhomu se nachází jeden pokoj s manželskou postelí, jeden pokoj s dvěmi postelemi a obývák s rozkládací pohovkou, kde partner doporučuje ubytovat děti do 12 let. Pěkný den, Honza

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru