Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Objevujte krásy Šumavy: vybavené apartmány pro 4, gril, bohaté vyžití

5,0 / 5 Apartmány Nezdice Západní Čechy (mapa) 2 prodeje

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Apartmány Nezdice

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

Zázemí pro děti – baby friendly ubytování
Jen kousek od Kašperku
K dispozici hry, zahradní atrakce i gril
4 osoby • 4 dny (3 noci)
4 osoby • 8 dní (7 nocí)
Zázemí pro děti – baby friendly ubytování
Jen kousek od Kašperku
K dispozici hry, zahradní atrakce i gril

Dáme vám hádanku: Skvěle se tu relaxuje a začíná to na Š. Co to je? Jasně, Šumava!

Vezměte svoji rodinu nebo partu kamarádů, sbalte batůžky a hurá za aktivním odpočinkem! V Apartmánech Nezdice na Šumavě už se totiž těší na vás a 3 vaše blízké. V nabídce jsou termíny do konce června. Čeká vás tu spousta zábavy, výletů a samozřejmě také odpočinku. Tak co, už si sepisujete seznam, co s sebou?

Prodlužte si pobyt: V nabídce je i voucher, u kterého si sami zvolíte, jak dlouhou dovolenou v hotelu strávíte. Základem jsou 3 noci, pobyt si ale jednoduše prodloužíte. Stačí v kalendáři zaškrtnout konkrétní termín a začít se těšit.

Plně vybavené apartmány

Připraven pro vás bude apartmán 2 + kk, ve kterém najdete všechno potřebné. Samozřejmostí jsou lůžkoviny, ručníky a osušky. V apartmánu je jedna manželská a dvě samostatné postele. Součástí je vlastní koupelna s fénem. Připojíte se tady na Wi‑Fi, abyste mohli přátelům posílat fotky z výletů.

Jídlo není součástí balíčku, je tady ale plně vybavený kuchyňský kout, a tak můžete vařit jako doma. Kromě mikrovlnky, ledničky, konvice a varné desky nebo sporáku je součástí kuchyně i myčka, a tak se o nádobí téměř vůbec nemusíte starat. A skvělá zpráva? K dispozici budete mít zahradní gril, co tedy uspořádat pořádnou grilovací party?

Skvělé zázemí nejen pro děti

Na nudu tady rozhodně nebude čas, pořád je tu totiž co dělat. Majitelé jsou držiteli zlaté medaile v programu Baby friendly certificate, a tak si můžete být jistí, že vaše děti se tu opravdu dosyta vyřádí. Až si zahrajete stolní hry, které tu budete mít k dispozici, vyrazte se bavit na zahradní atrakce – je tu trampolína, skluzavka, houpačky i pískoviště a další. A co takhle zahrát si s dětmi pétanque nebo zkusit lukostřelbu?

Aktivity a výlety v okolí

Budete na Šumavě, je tedy jasné, že výletních cílů okolo vás bude mnoho a mnoho. Je jen na vás, jestli okolí budete prozkoumávat pěšky, na kole nebo stihnete oboje. Jen 5 km je to ke hradu Kašperk, jehož návštěva rozhodně stojí za to. Jen o kilometr dál jsou Kašperské Hory, kde můžete obdivovat historické jádro města.

Za 22 km se dostanete k prameni Vltavy a 12 km daleko je Povydří s naučnou stezkou. A co takhle udělat si výlet trochu dál (33 km) a navštívit nejdelší stezku korunami stromů na světě, která se nachází v Národním parku Bavorský les? To ale rozhodně není všechno, mrkněte i na další tipy na výlety.

Nahoru