Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Zažijte pátou dimenzi: lístek na libovolný film v 5D Cinema MAXIM

4,7 / 5 5D Cinema Maxim (9 poboček) Brno - Střed  (mapa) 4 831 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Ctirad Molat

Preji dobry den,vousery na film jsem.uz zakoupil nekolikrat a byly jsme vzdy spokojeni,ale chtel bych se zeptat?V kine na Ceskomoravske me rekla obsluha,ze vousery pres slevomat plati jen ve vsedni den,ale ve vasi nabidce zadne omezeni neni,tak prosim o odpoved jak to tedy je?Predem dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ctirade, v současnosti u této nabídky žádné omezení není a je možné vouchery využít na kterékoli pobočce v kterýkoli den, třeba právě i o víkendu. :) Dříve jsme nabízeli právě i vouchery omezené na některé dny v týdnu, je tak možné, že šlo jen o nedorozumění. Je nám to však líto, že k této komplikaci došlo a tak, když se podíváte do svého profilu, uvidíte tam alespoň malou omluvu od nás. Přeji krásný den, Míša :)

Eva Tománková

Dobry den, je mozne, aby deti 6 a 5, navstivili kino (pohadku) bez doprovodu dospele osoby? Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, vysloveně zakázáno to není. :) Provozní řád však říká následující: Za nezletilé Diváky, případně jimi způsobenou škodu, odpovídá jejich zákonný zástupce. Zákonný zástupce nezletilého Diváka je povinen dbát na dodržování povinností uvedených v Provozním řádu nezletilým Divákem. Je to tedy spíše na individuální domluvě. Krásný den, Míša :)

Miluše Česneková

Dobrý den, prosím jak zadat hodnocení nákupu. Nikde nemohu najít. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Miluše, výzva o hodnocení voucherů Vám přijde do emailu, ze kterého byl voucher zakoupen. :) Pěkný den, Honza

P

Dobrý den. Za jak dlouho po zaplacení mi dojdou vouchery na mail. Díky.

Slevomat.cz

Dobrý den, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den, Honza

Eva J.

Je možné lístky uplatnit od pondělí do neděle ? Dřív bylo nějaké omezení.

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, tato nabídka nijak omezená není. Zajít na film můžete kterýkoli den v týdnu. :) Krásný den, Míša :)

Gabriella Beres

Chtela bych se zeptat zda mate nejake filmy v anglictine. Dekuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Gabriello, na stránkách kina jsem bohužel tuto informaci nenašel. Pro Vaše pohodlí se můžete obrátit přímo na kino na e-mailu info@kino-5d.cz. Jistě Vám rádi sdělí veškeré informace o vysílaných filmech. :-)
Hezký den, David :-)

Andrea Mihalčíková

Je omezená váha návštěvníka? V jiných kinech je to kvůli speciálním sedačkám např. do 100 kg, jak je to tady?

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na kino na e-mailu info@kino-5d.cz. Jistě Vám rádi odpoví na veškeré dotazy. :-)
Hezký den, David :-)

LK

jak je film dlouhý?

Lk

už to čtu…pardon

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru