Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Vstupenky do Aquaparku Meander Oravice s termální vodou pro celou rodinu

4,6 / 5 Thermal park Oravice Tvrdošín  (mapa) 546 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Lucie

Prosím a personální obsazení? 3. 5. 2019 jsme u Vás strávili celý den. Asi jsme se trefili do Polských státních svátku a špatného počasí, protože bylo v aquaparku neskutečné množství poláků. Nevím zda to byl výjimečný stav, ale v jídelně byl přítomen 1 kuchař, 1 paní za pokladnou a paní co myla nádobí. Absolutně tento nával nemohly stíhat ač se snažili ale nemohly za to. Věřím, že pan kuchař si za celou směnu nezašel pořádně ani na WC nebo si udělat pauzu na vlastní oběd. Fronta v jídelně byla několik hodin neustupující a než na každého došla řada trvalo to minimálně hodinu.V takové době kdy víte, že může být nápor lidi z Polska kteří k Vám jezdí pravidelně. Státní svátky, volna a nepříznivé počasí, nemůžete nechat v obsluze jen 2 lidi. Bylo mi jich neskutečně líto. Nedovedu si představit jak to u vás vypadá o prázdninách­.....Lidi už neměly kde sedět tak si na celodenní sezení brali židle z bufetu, takže nebylo možno u stolu ani pojíst protože nebylo na čem sedět. Je problém aby třeba plavčíci tyto lidi usměrňovaly že to takto nemohou dělat? Nemluvě o tom, že kapacita bazénu byla totálně přeplněna. Venkovní sezóna ještě nezahájena když nebylo občerstvení venku otevřeno, ale v zadním venkovním bazénu nebyla klasicky teplá voda, která tam bývá v zimě. Tudíž místo toho, aby se lidi rozprostřeli tak v té zimě všichni seděli ve 2 nejteplejších bazénech jako žáby na prameni a do zadního bazénu nikdo nešel protože tam bylo chladno. Když víte, že tomu tak je nemůžete přece do aquaparku pustit tolik lidí. Nebo měnit teplou vodu za chladnou v době kdy je zima. Prosím uvažujte nad těmito okolnostmi. Jak říkám ač jsme k Vám jezdili rádi každý rok, toto nás teď znechutilo.

Slevomat.cz

Dobrý den, velmi se omlouváme za vzniklé komplikace. Samozřejmě se někdy objeví situace, kdy můžou nastat podobné potíže. Je to zejména právě při již zmiňovaných svátcích. Je nám líto, že náš partner nebyl dostatečně připraven a že jste museli při Vaší návštěvě zažít tyto nepříjemné události.
S naším partnerem se spojíme a věříme, že příště budeme schopni zajistit dostatečné kapacity.
Hezký den, David :)

Jiří Volf

Dobry den, mate slevu na ITIC? Resp. učitelka s kartou ITIC si ma koupit voucher pro studenta nebo pro dospělého?
Dekuji
 JV

Thermal park Oravice

Dobrý deň, bohužiaľ zľavu na ITIC kartu nemáme. Takže je potrebné zakúpiť si vstup pre dospelú osobu. Pekný deň.
S pozdravom recepcia

Lucie

Zdravim jizdime do Vasich termalu 1–2× rocne mame to tam radi. Akorat nas trochu mrzi nabidka Vaseho bufetu, ktera je omezena na par rychle delanych smazenych jidel. A nahore v kavarne par kousku marlenky a to je vse. Vsude mate napsano zakaz konzumace vlastnich jidel a napoju. Ale uprimne receno jidlo pro dite bych u Vas nebyla schopna vybrat, natoz jidlo pro nekoho se specialni dietou. Neplanujete upravu a rozsireni tohoto stravovani? Napr o vyber nejakych testovin salatu, ci normalniho nesmazeneho jidla? V kavarne rozsireni nabidky o nejake dobre domaci zakusky a nejakou dobrou zmrzku nebo pohar? Verim ze by to veteina lidi ocenila kdyz u vas stravi celey den :-)

Thermal park Oravice

Dobrý deň, ďakujeme za Vás postreh. Čo sa týka našej ponuke jedálneho lístka môžte si vybrať aj z nevyprážaných jedál akými sú kurča, krkovička, morčacie mäso. Z cestovín sú v ponuke bolonské špagety a taktiež 4–6 druhov šalátov.
Samozrejme máme v ponuke aj spomínané vyprážané jedlá, nakoľko sú medzi zákazníkmi v obľube.
Čo sa týka sladkých dezertov tak ponúkame zmrzlinu, nanuky, zmrzlinový pohár. Myslím, že sa snažíme vyhovieť každému z našej ponuky jedál, či sladkých pochutín. S pozdravom recepcia :-)

Věra Škachová

Jak je to s dopravou, autobus nebo individuálně?

Thermal park Oravice

Dobrý deň,
dá sa ku nám dostať aj autobusom. Nie je to ale frekventovaná trasa preto chodí 2× do dňa. Pokiaľ nemáte radi niekoľkokilometrové prechádzky alebo nie ste so zájazdom, odporúčame individuálne.

Jan Vrlík

dobrý den hledám pobyt v thermálu s možností masáží a ubytování s plnou penzí. Je to možné u vás,

Thermal park Oravice

Dobrý deň, ubytovanie máme k dispozícii, ale nenachádza sa priamo v aquaparku, ale cca. 50 m od neho.
V cene pobytu sú raňajky a ako bonus k ubytovaniu je celodenný vstup do aquaparku. Zasielam Vám link, kde si môžte pozrieť cenník, a v prípade záujmu o bližšie informácie nás môžte kontaktovať: https://meanderoravice.sk/ubytovanie/

Jana

Prosím o informaci, od kolika let se počítají důchodci…
Děkuji. Jana

Thermal park Oravice

Dobrý deň, dôchodca sa počíta od 62 rokov.
S pozdravom recepcia

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru