Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Perfektní péče o plechového miláčka: ruční mytí exteriéru i interiéru

4,1 / 5 AutoAlternativa Praha - Košíře  (mapa) 72 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
jakub

Dobrý den, uvažuji nad balíčekem za 900 kč chci se zeptat, jste schopni mi po uklizení interieru nandat autopotahy? Pokud ano, tak si s vámi rád plácnu .-)

AutoAlternativa

Dobrý den,
Bohužel ne můžeme garantovat zpětně nandáni potahu. Ne mužem ručit že při nasazení ne dojde k poškození.
 Děkuji

Patrik Kenický

Nemohu reagovat na reakci, takže pokračuji takto.
Děkuji za odpověď a ano, máte pravdu, přehlédl jsem možnost více skupin variant. Bohužel zásluhu na tom má dost funkčnost stránky, protože kliknutím na Služby se stránka „přenese“ na ceník, bohužel hlavičky záložek se skryjí za horní okraj a tak si člověk neuvědomí, že je možné přepnout. Doporučoval bych teda kontaktovat webamastra a požádat o doladění.

Děkuji také za upřesnění adresy, i když otázka 1. a 2. pracoviště mi stále zůstává záhadou (patrně opět skryto v nějakém zákoutí webu :-)).

Rád vás teda navštívím v Košířích a těším se na naleštěné auto s provoněným interiérem, však už je to po zimě potřeba :-)

Hezký den
Patrik Kenický

AutoAlternativa

Dobrý den,

děkuji Vám za podnět.
„kliknutím na Služby se stránka „přenese“ na ceník, bohužel hlavičky záložek se skryjí za horní okraj a tak si člověk neuvědomí, že je možné přepnout.“ – OPRAVENO.

Co se tyče pracoviště, nemá vliv pro objednávku služeb zákazníkem, jelikož tím se nic nemění. Můžete si vybrat jakékoli nebo ponechat libovolné.
Objednávkového formuláře, je přizpůsoben na rozšíření pracovišť, kterou chystáme nejbližší dobu.

S pozdravem

Patrik Kenický

Dobrý den,
jsem trochu zmatený, nabídka na Slevomatu nekoresponduje s nabídkou na stránkách https://automytipraha5.cz/. Dívám se na nabídku Medium a tady je původní cena 1990, na stránkách je za 690. OK, tam se nenabízí vosk, ten je v nabídce TOP, která je tam nabízena za 1390. Druhým faktem je, že tam je nabídka OD, čili nevím, kam je až DO.

A druhá otázka, objednání na stránkách nabízí jakési pracoviště 1 a 2, ale nenašel jsem nikde, které je které a kde to vlastně je.

Děkuji za upřesnění.
Patrik Kenický

Slevomat.cz

Dobrý den, Patriku, zřejmě jste se překoukl a omylem hledal ceny v kategorii „exteriér“. Naše původní ceny vycházejí z kategorie „komplet“ kde je i na stránkách uvedena cena 1990. Tento voucher se dá uplatnit pouze na pobočce AutoAlternativa na adrese: Vrchlického 65/27, 150 00, Praha – Košíře, 150 00. Hezký den, Simča :)

Petr

Děkuji za odpoveď, takže KOMPLETNÍ tepování interiéru jak uvádí nabídka kompletní nakonec není a za flek na čalounění stropu se musí doplácet. O jakou částku by se asi jednalo v případě škody – octavie.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, s tímto dotazem se můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailu: info@automytipraha5.cz nebo na tf.: +420 257 214 291.
Určitě se s Vámi rádi domluví a odpoví na veškeré dotazy. :)
Hezký den, David

Petr

Dobrý den, tepování interiéru znamená i očistu čalounění střechy?

AutoAlternativa

čalounění střechy mužeme tepovat za priplatek, v připade staršiho vozu musime s majitelem odsouhlasit možni nasledki.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru