Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pobyt v prvorepublikovém hotelu Slavia v centru Brna: polopenze a sauna

4,3 / 5 HOTEL SLAVIA BRNO Brno (mapa) 232 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Kateřina

Dobrý den,Chtěla jsem se zeptat zda by jste nemněli volny termín od 16.7do18.7.Děkuji Michnova Samozřejmě při koupi vouchru.

HOTEL SLAVIA BRNO

ano, termín 16–18.7.2019 je volný

Tereza

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda by Váš smluvní partner nemohl udělat vyjímku a přijal ubytování na 9.září 2019 s rezervací na parkování? Bude možné termín vouchru nepatrně protáhnout?
Děkuji a hezký den, přeje
Libuše Tereza Vyhnálková.

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý den,
pokud smluvním partnerem myslíte Slevomat, pak bych řekl, že to nelze. Pokud smluvním partnerem myslíte hotel Slavia, rádi Vám nabídneme ubytování v termínu i s parkováním (pokud bude ještě volné místo), avšak v cenové relaci odpovídající období, na který se rezervace vztahuje.

Simona Ullmannová

Dobrý večer chtěla jsem se zeptat jestli máte ještě volné dva pokoje na termín od.4.7–7.7 dvakrát pro dvě osoby polopenze myslím že tam bylo 4200 na ty 4 dny.dekuji Ullmannová

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na tel. 542 321 249. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

Vladimír Beníček

Dobrý večer. Pročetl jsem dotazy na Váš hotel od hostů a odpovědi. Mezi jinými jsem našel i nabídku, že rádi pomůžete se zařízením buď se Slevomatem nebo jen s Vámi se stejnýma podmínkama? Rád bych objednal pobyt na dny od 25. do 27. června 2019 tj. dvě noci s parkováním před hotelem. Je mi jasné že se jedná o rychlou akci a proto prosím o pomoc. Na můj email prosím odpověď a celkovou cenu pobytu. . . pokud máte volno? Moc děkuji Vladimír Beníček, email: bos-ben@post.cz. Těšim se na odpověď, s pozdravem: Beníček Vladimír.

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážený pane Beníčku,
v termínu 26.7. je hotel obsazen. Pokud zvažujete nákup balíčku přes Slevomat, doporučuji koupit Slevomatový balíček na Slevomatu. Samozřejmě rezervace přímo s hotelem, ev. domluvení dalších doplatkových služeb je možné také, nebo zakoupení např. 1 noci přes slevomat a následné prodloužení pobytu přímo s hotelem, pokud bude v daném termínu volno.
recepce Hotelu Slavia

Blanka Kouřímová

Dobrý den,
líbí se nám Váš hotel a vyhovoval by nám termín 27–31.8.2019..
Ráda bych se ale optala,kolik by vyšlo parkování na ten termín a když budeme mít sebou dceru,které v té době budou 2 roky (29.8.),která by byla tedy zdarma,jak se řeší strava ,zda může jíst od nás, z naší polopenze…a poslední dotaz,zda by bylo možné mít pokoj s vanou a nějakou postelí,aby mohla spát bezpečně s námi..děkuji za odpověď

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Kouřímová,
tento termín je zatím volný. Parkování je vždy lepší rezervovat předem a stojí 350 Kč / noc/os.vůz. Stravu lze individuálně dokoupit, ev. u takto malých dětí se lze domluvit individuálně na místě, nebo si vybrat z jídelního lístku. Většina pokojů je s vanou, tudíž záleží jen na včasné rezervaci a případně poznámce napsané / zavolané a zpětně přepotvrzené recepcí. Na pokoj můžeme nachystat dětskou postýlku, pokud budete chtít.
Recepce

HOTEL SLAVIA BRNO

Bohužel Vám nemůžeme poskytnout apartmá s balkonem a žádný jiný pokoj balkon nemá.

Alena

Pokud si neobjednám parkovací místo,kde je možné parkovat bez placení a jak daleko je to do vily Tugenhat?Nechce se mi dávat za 3 dny 1000Kč jen za parkování.Děkuji Stanková

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý den,
bezplatné parkování je možná na některých ulicích mimo centrum města, další možností k zaparkování v relativní blízkosti hotelu je např. parkovací dům rozmarýn, kde se platí 250 Kč/24 hodin, u delších pobytů jsou sazby zvýhodněny (3dny 700Kč) více info na jejich webových stránkách http://www.parkovani-brno-centrum.cz/. Do vily tugendhat se dostanete vozem za cca 5min (vzdálenost 2,2km), viz https://mapy.cz/s/3s393, nebo MHD (tramvaj č.9) a pěší chůzí, ev. dalšími dopravními prostředky po této trase.

Anita Báchorová

Dobrý den, ráda bych pobyt ve Vašem hotelu strávila se svými dětmi (19 a 18 let). Na dvě noci. Pokud si koupím jeden voucher pro dvě osoby, je možné doplatit třetí osobu extra? Jaká by byla cena? Termínově nám vyhovuje červenec. Děkuji, Báchorová

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Báchorová,
Děkujeme Vám za zájem o náš hotel. Určitě je možné platit za třetí osobu přímo na recepci, v tomto případě je příplatek za přistýlku 500,–Kč/den a 160,–Kč/příplatek za polopenzi. Rezervovat termín si můžete přímo přes Slevomat nebo nás můžete kontaktovat telefonicky, rádi Vám pomůžeme.
V případě dalších dotazů nebo přání nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Mgr. Hana Červenková, Hotel Slavia Brno, recepce

Martina Komárková

Dobry den je vyžadován poplatek take za asistencniho psa? Děkuji Komarková

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Komárková,

Omlouvám se, ale poplatek je za každého psa, každopádně se zeptáme nadřízených kolegů, zda by v tomto případě nemohla být učiněna vyjímka.
V případě dalších dotazů nebo přání nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem
Mgr. Hana Červenková, Hotel Slavia Brno, recepce

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Komárková,
Na základě Vašeho dotazu bylo vedením rozhodnuto, že v tomto případě bude asistenční pes zdarma
a poplatek za psa nebude vyžadován.
V případě dalších dotazů nebo přání, nás neváhejte kontaktovat.
Těšíme se na Vás.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Mgr. Hana Červenková, Hotel Slavia Brno, recepce

Radek Heinzl

Děkuji za odpověď paní Pavlatová a rezervaci parkovacího místa. Těším se na pobyt u vás v hotelu v uvedený termín, pěkný večer.

HOTEL SLAVIA BRNO

Děkujeme

Radek Heinzl

Dobrý den,
rád bych si u Vás objednal pobyt 24.-25.června. Objednávku však zvažuji kvůli parkování; když si s koupí pobytu objednám zároveň i parkování, můžete mi parkovací místo garantovat nebo se může stát, že až přijedu, oznámíte mi, že místo volné není? Také bych chtěl mít jasno kvůli ceně, jde sice o dva dny (ale ne celé) a jednu noc. Budu tedy platit 350,– Kč nebo 700,– Kč?

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý večer pane Heinzle,
parkovací místo máme zatím volné, tedy jsem Vám jej hned rezervovala. Bydlíte jednu noc, parkování Vás bude stát 350,–Kč.
Budeme se těšit na vaši návštěvu
S pozdravem
Hana Pavlatová, recepce

PV

Je možné rezervovat pobyt přímo zde?…a to od soboty 4.5. do neděle 5.5.2019.Mám voucher pro 2 osoby a dítě (13let)doplatím na recepci hotelu.Děkuji za odpověď.S pozdravem Vaculíková.

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Vaculíková,
Vámi požadovaný termín je možný.
Děkujeme a těšíme se na Vaši návštěvu.
recepce

PV

Dobrý den,
prosím ještě termín od 4.5. do 5.5. 2019?S vouche­rem+doplatek 1 za dítě.
Děkuji moc za odpověď.
S pozdravem PV

HOTEL SLAVIA BRNO

V tomto termínu zbývá posledních několik málo pokojů. Příplatek za 3.osobu (dítě starší 11,5 roku) je 550 Kč/noc a 160 Kč/ polopenze / den. U dětí pod 11,5 roku se doplácí pouze za polopenze.
recepce

Olga Rabiňáková

Dobrý den,
máte prosím volný termín od 29.7. do 1.8.2019 pro 2 osoby za cenu 4.190,– Kč, děkuji a přeji hezký den Olga Rabiňáková, Ústí n. L.

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Rabiňáková,
v tomto termínu máme zatím volné pokoje. od 1.8 jsou aktuálně prodeje přes slevomat uzavřeny z důvodu konání Velké ceny silničních motocyklů. Další termíny jsou dostupné až od 7.8

Petra Vaculíková

Dobrý den,
je možný nástup v sobotu 27.4. do neděle 28.4.2019,pokud mám zakoupený Voucher na ubytování ?A dítě ve věku 13let by se platilo zvlášť,takže cenově by pobyt + snídaně a večeře vycházela?Děkuji předem za odpověď.S pozdravem Vaculíková

HOTEL SLAVIA BRNO

Vážená paní Vaculíková,
V tomto termínu máme ještě volnou kapacitu, jedná se o poslední pokoje, pokud máta zakoupený voucher, prosím, zašlete nám jej, co nejdříve.
Příplatek za eventuální přistýlku je 550,–Kč, příplatek za polopenzi je pak 160,–Kč/menu.
Celkem byste tedy doplácela 710,–Kč přímo na recepci.
V případě dalších dotazů nebo přání nás neváhejte kontaktovat.
S pozdravem a přáním hezkého dne
Hana Červenková, recepce

BK

Dobrý den,
plánuji koupit voucher,ale pouze s možností bezprostředního parkingu. Kde přesně lze u vás parkovat?
 Děkuji

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý den, místa k parkování jsou před hotelem Slavia. Je však nutné si jej objednat v rámci rezervace voucheru. Rezervace parkování Vám bude potvrzena v případě dostupnosti ten den. Recepce Dagmar

Petra Syřinková

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat jestli jde voucher uplatnit pro dospělou a 2 děti ve věku 7 a 4 roky. Jako, že bych koupila 1 voucher to je pro dvě osoby čili já + 7 letá dcerka a druhá 4 letá by to měla zdarma. Šlo by to i takhle?
Děkuji a hezký den
Petra Syřinková

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý den paní Syřinková,
voucher se uplatňuje pro 2 osoby a 3. osoba, v tomto případě dítě ve věku 4 let má ubytování zdarma. Jakmile budete poukaz uplatňovat, zerezervujeme vám dvoulůžkový pokoj s přistýlkou.
S pozdravem
Hana Pavlatová, recepce

Jaroslava

Dobrý den, prosím o informaci, zda máte i čtyřlůžkové pokoje. Měli bychom zájem o pobyt u vás v termínu 15.7. – 18.7.2019, 3 dospělí + 1 dítě do 12 let. Děkuji Šauerová

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý večer,
čtyřlůžkové pokoje nemáme, ale máme propojitelné pokoje. Je možné si dokoupit jeden pokoj za zvýhodněnou cenu 1000,– Kč za jednu osobu ve dvoulůžkovém pokoji a měli byste to vyřešeno.
Ale je to potřebné vyřešit s recepcí hotelu s odvoláním na mne. Pěkný večer. Kamil Kulíšek, ředitel hotelu

Barbora Vančurová

Dobrý den, je možné pobyt od 19.4. do 22.4.? A je možné se ubytovat i s tříletým dítětem? Děkuji za informaci.

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý večer,
ubytování ještě možné je. Budeme potěšení, pokud se rozhodnete pro náš hotelí. Pro 3leté dítě máme případně i postýlku.
Pěkný večer.
Kamil Kulíšek, ředitel hotelu

Dagmar

Dobrý den, v jakém typu pokoje je ubytování? V kalkulaci je večeře s vínem, v popisu víno není. Co je správně? Děkuji

HOTEL SLAVIA BRNO

Dobrý den, upřednostňujeme pro hosty Slevomatu pokoje typu komfort, pouze záleží na termínu, aby byly volné. Nicméně všechny pokoje jsou ve stejném typu a vybereme pro Vás ten nejlepší dostupný. Popis v kalkulaci je chybný a už by měl být od Slevomatu upraven a za to se omlouváme. Víno není součástí, ale určitě si vyberete z naší exkluzivní nabídky moravských vín.
Těšíme se na případnou návštěvu.
Pěkný den
Bc. Kamil Kulíšek
ředitel hotelu

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru