Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.
Prohlídka rodinného pivovaru s ochutnávkou piva z tanku, případně i pizza
Nenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Kotouč
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyNenechte si ujít nové nabídky podniku Pivovar Kotouč
Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.
Upozornit na nové nabídkyPřihlášením k odběru vyjadřujete souhlas s podmínkami užití Slevomat.cz. Přečtěte si také informace o tom, jak zpracováváme osobní údaje.
Upozornění nastaveno
Přehled nabídky
Pro muže
Zajímavé povídání, příjemné prostředí, dobré pivo a v budoucnu se určitě na pivo ještě zastavíme…
Zobrazit všechna hodnocení
Labužnický filmový festival uvádí novou pecku – „4 piva z tanku a pes“.
Milujete orosené půllitry a pořádnou bílou čepici? Pak se vyrazte podívat, jak se vlastně zlatavý mok vaří. V rodinném Pivovaru Kotouč vás provedou všemi prostory, ukážou vám, na co je každá jednotlivá trubka, a prozradí, kterak vařit pivo se skvělou chutí. A aby byl tenhle výlet vskutku prvotřídní, určitě si udělejte radost variantou s ochutnávkou tankových speciálů.
Pivovar je významnou kulturní památkou v České Kamenici, která je branou Českého Švýcarska a je velmi zachovalou památkovou zónou středověkého královského města. Prohlídku si užijí i děti od 10 let – nemohou sice ochutnat pivo, ale uvidí krásnou historickou budovu pivovaru z roku 1739 s původními krovy i nádhernými barokními klenbami a s původní cihlovou podlahou.
Výklad je prováděn laicky a i s ohledem na děti a se zajímavými vsuvkami příběhů z historie vaření piva i kamenického pivovaru. V pivovaru je otevřena galerie s ruční dílnou pro malé i velké a návštěvníci si mohou prohlédnout i zakoupit různé drobnosti jako např. šály, chňapky, skleněné šperky, obrázky a další.
Pokud máte strach, že vás popadne hlad, vyberte si variantu s pizzou, kterou si sami vyberete z bohaté nabídky. Máte rádi klasickou Margaritu, šunkovou nebo Quatro Formagi? Nebo vyzkoušíte třeba feferonovou, špenátovou nebo vegetariánskou?
Pivo vaří v nejstarší dochované historické barokní budově z roku 1739 a používají při tom pouze český chmel. Zlatavý mok pivovaru Kotouč je živý, nepasterovaný a nefiltrovaný, a má tak nezaměnitelnou chuť. Pivo je díky jedinečné technologii a způsobu vaření i kvašení s pomalým ležením vyčeřené tak, že téměř nepoznáte, že není filtrované. Tyhle napěněné kousky i prohlídku si zkrátka užijete – rovnou si tak kupte i nějaká piva domů, na nákup máte slevu 10 %.
Většina piv je spodně kvašená, vařená většinou jednormutovým způsobem z humnového sladu (původní technologie sladování). Piva jsou vařená přímo na danou stupňovitost, nejsou ředěná a dosycovaná, tak jak je praxí většiny velkých pivovarů. |
|