Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Fantazie má zelenou: malování na jednu nebo dvě smaltované mísy

4,9 / 5 Smaltérie Praha - Malá Strana  (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Dagmar Gurska

Pochopila jsem to tak, že po 30.6.se už malování nekoná nebo jenom do té doby musí být poukaz objednán a zaplacen a termín může být třeba v červenci. Děkuji za odpověď. Gurska

Smaltum

Dobrý den, malovat u nás můžete každý den, na celou škálu výrobků, tedy i po 30.6., třeba i v červenci. Pokud si ale zakoupíte voucher přes Slevomat na mísu s platností do 30.6., musíte přijít do 30.6. si mísu namalovat. Po tomto datu nebude možné voucher akceptovat, neboť pozbude platnosti a případné malování budete muset hradit hotově na místě. Vaše smaltérie.

Gabriela Matysová

Dobrý den,rádi bychom se malování zůčastnili.Jsme 3 osoby .Můžu zakoupit jeden voucher na výrobu 2 misek? Nebo musím zakoupit 3 vouchery po jedné misce.Děkuji a přeji hezký den.

Smaltum

Dobrý den, pokud chcete malovat 3 misky, musíte koupit vouchery na 3 misky. Je jedno, jestli jeden voucher bude na 2 a jeden na 1nu. Pokud Vám budou stačit 2 misky, stačí koupit voucher na 2. Kolik osob bude malovat je jedno, klidně můžete malovat všichni 3 jednu mísu. Vaše smaltérie.

Kateřina

Dobrý den, chtěla jsem se zeptat, jakou barvu má mísa, kterou dostaneme k dispozici. Děkuji.

Smaltum

Dobrý den Kateřino, mísa je v základu krémová, tak jak je vidět na přiložených fotkách. Malujete však přímo smaltem, tady stejným materiálem, který už na míse je a je možné aplikovat několik vrstev. Není tedy problém mísu celou přetřít Vámi požadovanou barvou a až na ni potom něco namalovat. Ve výsledku může mít tedy mísa libovolnou barvu, záleží jen na Vaší fantazii a energii, kterou chcete do tvorby vložit. Vaše Smaltérie.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru