Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lázeňský odpočinek v Polsku u moře: pobyt s polopenzí či plnou penzí

4,3 / 5 Dom Zdrojowy Amber Świnoujście - Polsko (mapa) 51 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Karolina Pourova

Hello, I have a question about this offer. We are flexible to come any time between these dates: 29.7. – 25.8. And we are 2 adults with 1 child (16 years old). We would like to spend there 4 days.

Do you have some free room available?

Thanks for your answer

Dom Zdrojowy Amber

Hello,
thank you for your mail and the message.
Not all prepaimant were come and was not sure if i can offer you a biger room wit extra bed. Now it will be possible from 18.08. till 23.08. you can buy a voucher and for the daughter you can pay here on place 100 zl per day with HP.
Best regards
 Kamila

Jiří Brabec

Zdravím. Marně hledám inzerovanou nabídku. Tedy polopenzi a all incl. nápoje. Vidím jen polopenzi NEBO PP s all incl. nápoji. navíc jen 18 – 21. takové ošizené nebo špatně hledám?

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
i'm sorry. I m not sure if i can help you. We have two options to book: 1 with HB, so breakfast and dinner and other one: all inclusive with all menu and drinks. Drink are served to all dishes and afternoon between 17 an 21,
Best regards
 Kamila

Jiří Brabec

Hmm, tak to jste mi pomohli. Dva Slované se mezi sebou (jednostraně z vaší strany) baví cizím jazykem. Prostě nerozumím a google to jen zamotal. napište mi to polsky, já to pochopím. Když už tedy klienty lákáte na něco, co není v nabídce. Tedy polopenzi s all incl.
:-( :-( :-(

Dana Hořicová

Dobry den, pokud bychom potrenovali jet se dvema detmi 8 a 14 let je lepsi koupit dva vouchery? Dekuji za odpoved
 D.H.

Slevomat.cz

Dobrý den, Dano, stačí, když zakoupíte jeden voucher. :) Jen je potřeba informovat se přímo u hotelu, zda mají v tomto termínu kapacity na ubytování se se dvěma přistýlkami. Za dítě od 3 do 12,9 let na přistýlce s polopenzí se na místě připlácí 70 PLN/noc a za dítě od 13 let s na přistýlce polopenzí 100 PLN/noc. Krásný den, Míša :)

Curtis

$35 per day parking. do you mean 35PLN?

$35 is a lot more than you say on the website.

Dom Zdrojowy Amber

That's 35 zl per day:)

Paja

Dobrý den, kdybych prosím zakoupila 1 voucher pro dva dospělé a doplatila polopenzi dvěma dětem (4 a 11 let), vlezou se na jeden pokoj i dvě přistýlky?
Děkuji, P.

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
it's possible, but if the double room have the possibility to make an extra bed. Do you have the reservation now?

Stanislava Jantošovičová

Dobrý den,
u Baltu jsem byla 3×, 2 x v Německu, a jednou u Vás v Polsku. Ráda bych se asi příští rok k Vámznovu podívala.
Pěkný den přeje Jantošovičová, Brno

Dom Zdrojowy Amber

It's very nice. You are welcome:)

Magda

Dobrý den, mám dotaz, budeme 3 dospělí a máme zájem o plnou penzí v termínu od 19.8.-25.8. Tudíž by nás zajímalo kolik by to stálo tu třetí osobu navíc? A bude mít v balíčku stejnou nabídku jako dvě osoby? Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Magdo, další dospělý na přistýlce s polopenzí připlácí přímo na místě 100 PLN za noc, bude tak mít stejné služby, které nabízí balíček. Pokud chcete dokoupit plnou penzi, platí se příplatek (též až na místě) 24 PLN/noc/osoba. Krásný den, Míša :)

Curtis

I am planning on purchasing an all-inclusive package. i will be staying with my wife and son (below 3 years of age). is the food free for him? if not what is the full cost please?

Parking you say is 30/ 40PLN. can you clarify? these are two different prices? also is there free parking in the area?

Dom Zdrojowy Amber

Hello Mr Curtis,
yes, the children below 3 years old, that sleep with parents are free of charge.
The parking place is diffirent in July/August and was in Juni and September. Now cost 35 zl pewr day on external parking place.
Best regards,
 Kamila

Jana

Dobrý den, ráda bych se zeptala, jsme 2 dospělí a 2 děti (1 a 3 roky), měla bych zájem s plnou penzi/all inclusive, kolik voucheru bych musela zakoupit? A pokud jen 1 jak by bylo stravování u dětí? Kolik by to celkem stalo? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, cena se odvíjí od délky pobytu a automaticky se spočítá, pokud si v našem online kalendáři navolíte termín, který Vám vyhovuje. Když zakoupíte 1 voucher, tak dítě do 2,9 let je s rodiči na lůžku zdarma, bez stravy, dítě od 3 do 12,9 let na přistýlce s polopenzí za příplatek 70 PLN/noc, který se hradí na místě. Krásný den, Míša :)

Denisa S

Dobrý den chtěla jsem se zeptat kolik by tedy, stalo na 8 dní hotel? Od 16.8 do 24.8.?

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, termín od 16.8. do 24.8. bohužel již není k dispozici. Dostupné termíny si můžete zkontrolovat v našem online kalednáři. Pokud si vyberete termín jiný, pak Vás 8 dní pro dvě osoby vyjde na 16 279 Kč (Pobyt s polopenzí) nebo 16 759 Kč (Pobyt s plnou penzí a all inclusive nápoji). Pěkný den, Míša :)

Pavel Kužel

Dobrý den,

lze při koupi tohoto voucheru prodloužit termín splatnosti? popřípadě o jakou dobu?

 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Pavle, při výběru voucheru bez termínu Vám můžeme prodloužit splatnost o 7 dní. :-)
Tuto možnost používáme výjimečně např. v případě, že by za Vás částku hradil zaměstnavatel.
Hezký den, David :-)

Denisa

Dobry den, meli bychom zajem o ubytovani u vas od 15.9. do 19.8. S plnou penzi, 2 dospele, 1 dite 4 roky. Dostupnost by dle kalendare mela byt. Zeptam se dite 4 roky bude platit navic ? I kdyz bude spat ve vlastni postylce nebo s nami? Dale termin, ktery si zde zarezervuji je konecny a nemusim jiz dale rezervovat telefonicky nebo emailem primo u hotelu? Jeste posledni dotaz da se u vas zaplatit pobyt prostrednictvim karty Cafeterie nebo Unišeky?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Deniso, dítě od 3 do 12,9 let vyjde na přistýlce s polopenzí: 70 PLN/noc. Toto je standardní ceník partnera. Pokud byste chtěla individuální domluvu na výši doplatku je třeba komunikovat přímo s hotelem na recepcja@dzamber.com nebo na tel. +48 915 065 040. Po zakoupení voucheru na termín již není třeba žádné další rezervace. Své zaměstnanecké body si můžete přehrát v kategorii Benefity a následně uplatnit při nákupu v košíku. (https://www.slevomat.cz/benefity) Pěkný den, Honza

Petra

Dobrý den, je možná rezervace 2 lůžkového pokoje na jakýkoliv počet dnů období přelom červenec a srpen? děkuji Petra

Slevomat.cz

Dobrý den, Petro, maximální délka pobytu je 8 dní. Můžete však vouchery kombinovat. Termín si pohodlně vyberete přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Koupit na termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity hotelu. Hezký den, Simča :)

Robert Belák

Dobrý den , chtěl bych se zeptat zda máte volné dva dvojlůžkové pokoje v termínu 7.7.-12.7.2019 . Objednávka 2 dospělí + 2 děti ( 14a 13let).
Plná penze s all inclusive nápoji

Slevomat.cz

Dobrý den, Roberte, v tuto chvíli jsou dva pokoje na Vámi zvolený termín k dispozici. Klikněte na variantu „Pobyt s plnou penzí a all inclusive nápoji“, poté na „vybrat termín“ a v kalendáři zvolte data, která chcete rezervovat. V objednávce poté zvolte 2 ks voucherů. :) Pěkný den, Míša

Veronika

Dobrý den,mohla bych poprosit o kalkulaci ceny 2dospělí a 1díte 10let a 1dítě do 15let v termínu od 20.7. – 27.7.2019.
Děkuji předem za odpovědˇ.
Zdravím Veronika

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, tento termín je již bohužel obsazený. :-(
Hezký den, David :)

Zuzana

Dobry den, jsou v okoli nějaká dětská hřiště a mate dětský koutek? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Zuzano, tuto informaci bohužel nemáme. Pro více podrobnosti o okolí hotelu se můžete obrátit přímo na hotel na e-mailu recepcja@dzamber.com.
Hezký den, David :-)

Eva Fexová

Dobrý den, pokud si dovezu elektorkolo, bude ho kam uskladnit přes noc? Děkuji Eva

Slevomat.cz

Dobrý den, Evo, o úschovně kol zatím nemáme informace, ale po domluvě Vám ho určitě někde uschovají. :-) Záleží však na domluvě.
Hezký den, David :)

tom.sedlak@seznam.cz

Dobrý den, prosím o kalkulaci pobytu pro 2+3 osoby (děti 10, 13, 15 let)
v termínu 2.-11.8.2019. Dě­kuji. T.S.

Slevomat.cz

Dobrý den, Tome,
tento termín již bohužel není dostupný. :-(
Hezký den, David :)

Zuzana Šturalová

Dobry den, jsou k dispozici pokoje s balkonem, kde bychom mohli susit rucniky z plaze nebo nejake venkovni misto?
A take jsou ve vasi plne penzi i vegetarianske pokrmy,nebo jste schopni po domluve pripravit?
Dekuji Šturalová

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
unfortunetly the rooms are without balkon. ručníky lze sušit v pokoji. Máme polskou standardní stravu. V této dietě je spousta masových pokrmů. Podáváme také mnoho ryb (sledě, uzené ryby, tuňákový salát).
I'm sorry if it's not correct:)
We are for your disposal.
Best regards
Kamila
Reception

Katy

Dobrý den, je možné objednat 6dni od 8.srpna?

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
yes, it is possible to book a small doublle room, which you will see on the side today afternoon. If not please give me a messege. Thank you and have a good day.
Dom Zdrojowy Amber

Iva

Dobrý den můžu zakoupit dva vouchery jeden pro dva dospělé a jeden pro dvě děti?

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
and in what time would you like to come to us? I need to see if we would have a bigger room for 2+2. How old are the children?
Have a nice day
Dom Zdrojowy Amber

miloš ondruš

pokud tedy pojedeme vlakem tak jaký přestup a kde ev.kolikrát z Ostravy?A není líp cesta autem ?

Slevomat.cz

Dobrý den, Miloši, každý druh dopravy má své pro a proti, které jsou subjektivní a každý je hodnotí jinak. :) Bohužel vlakové spojení nelze paušalizovat svou roli hraje datum, čas a další okolnosti. Vše lze pohodlně dohledat na portále Idos.cz. Pěkný den, Honza

SvEmir

hello, we would like to book from 14th till 21st July, we have 2 kids 7 and 9 years. can you tell us if there is available room and how much we would need to pay at the hotel, for the kids., half pension for all? thank you!

Slevomat.cz

Hello, you can easily see free dates in our reservation table. You have to choose variant that you want and just click on button buy for a set date. :) Or you can book your dates yourself by phone: +48 915 065 0­40. Children from 3 to 12,9 years old with half pension: 70 PLN/night each. Have a nice day, Honza

Mirka Matysova

Dobrý den, lze si zde koupit rybářský listek. Jak daleko od ubytovani by se dalo rybařit a prosim také o cenu.
Dekuji Matysova

Slevomat.cz

Dobrý den, rybářský lístek vám stačí český, platné povolení prodávají pobočky polského rybářského svazu, které jsou v každém krajském městě.

Pro cizince stojí povolenka 200 zlotých a opravňuje rybáře lovit všemi metodami, a to i v noci s kuší. Nesmíte ale používat potápěčskou výbavu.
Plánujete-li rekreačně lovit v pobřežních vodách Baltského moře, je potřeba zaplatit poplatek za lov ryb a společně s dokladem o zaplacení a např. občankou se případně prokazujete kontrole. Poplatek se hradí stejně u poboček polského rybářského svazu a ceny prozatím byly následující:
Na týden – 30 zlotých
Na měsíc – 70 zlotých
Na rok – 140 zlotých
50% slevu mají důchodci, děti a studenti do 24 let.

Hezký den, David :)

ESTER

Hallo, I would like to ask for lactoze and gluten free meal. Is it possible to have it. We have alergy. Thanks a lot for feedback. Ester

Dom Zdrojowy Amber

Hello Mrs Ester,
now is all good. I hope you have became my answer per mail. Thank you an i'm for your disposal.
Best regards
Dom Zdrojowy Amber

Marta KL

Dobrý den, ráda bych se zeptala, je-li do města vlakové spojení? děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Marto, ano, nejbližší železniční stanice se jmenuje: „Swinoujscie“. Po cestě by ale bylo hned několik přestupů.
Hezký den, David :)

Štěpán Hrazdíra

Dobrý den,
chtěl jsem se zeptat jestli má hotel nějakou úschovnu kol?
 Děkuji

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den,
i'm sorry for the late answer. It is possible to bring a bike to us. Thank you.
Best regards
Dom Zdrojowy Amber

Miluše Wokurková

Dobrý den, mohu se zeptat, zda do hotelu můžeme se psem?Děkuji

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den, Dear Mrs Wokurkova,
thank you for interesst of our house. I hope, that the answer in english is no problem.
It is possible to come to with the dog. It's costs 30 zl per night, also some about 188 kC per night.
Best regards,
Kamila
Reception

Štěpánka Formanková

DOBRÝ DEN, CHTĚLA BYCH K REZERVACI DOPLNIT DÍTĚ NA PŘISTÝLKU 6 LET S PLNOU PENZÍ. JAKÁ JE CENA? MÁM TO REZERVOVAT PRES EMAIL HOTELU?DĚKUJI

Slevomat.cz

Dobrý den, Štěpánko, dítě od 3 do 12,9 let na přistýlce s polopenzí stojí 70 PLN/noc. Tuto možnost stačí přidat do poznámky v košíku při nákupu. :) Pěkný den, Honza

Dom Zdrojowy Amber

Dear Mrs Formankova,
excusme that you have waiting for the answer for our house. It's possible to book the extra bed for a kid, like Mrs Honza have answered.
Have a nice evening,
Kamila
Dom Zdrojowy Amber

Veronika Fojtíková

Dobry den,je mozne ubytovani dva dospeli a dve deti na pristylce 13 a 17let?V srpnu a vsichni s all inclusive a plnou penzi.Jaka by byla cena za vsechny? Nebo je nutne zakoupit 2× voucher? Dekuji

Dom Zdrojowy Amber

Dobrý večer,
it is possible to come to us with the kids and we would like to offer you a bigger room- suite with sleep part with two beds 90×200 and day part with couch for two persons. We should only know the date, in wich you want to come for a holiday to show if the suite is free. I am happy to offer you a stay, but send me place on the adresse: recepcja@dzamber.com the date.
Best regards,
Reception Dom Zdrojowy Amber

Petr Svátek

Dobrý den, je možné ubytování pro rodinu 2 dospělý a 4 děti ve věku od 5,9, 12,14.Dekuju

Dom Zdrojowy Amber

Dobrý den. I would like to answer in English if possible.
It's possible to book two rooms by our house: one suite with one big bed and one couch for two persons and one double room for next two persons. In wich time would you like to book? I will see if the suite is free and we can book it together the suite and the double room. The suite in sommer costs 549 zl per night for 2 adults and 2 kids (it ist some about 3300 kC or 135 EUR per night) The price of double room we will take like on slevomat.cz
I give you our mail adresse: recepcja@dzamber.com
If you would like to reserve the bigger room, we will be happy to help with termin.
Best regards
Kamila
Reception DZ Amber

Radka Zábrahová

Dobrý den, mohu se zeptat na kalkulaci pobytu, když pojede 1 dítě ve věku 5let na 5 nocí s pobytem All inclusive? Děkuji

Dom Zdrojowy Amber

Dobry den. I would like to answer in English if possible. Do you want to do the reservation for two persons and kid 5 y.o.? The price is like you see on the slevomat. For the kid with all inclusive for extra bed we would like to propose 100 pln polski zl per day. Is it ok?

Yvona Nádherná

Dobrý den,když budeme ubytováni v onom hotelu tak i přesto budeme platit parkovné za celý den(pobyt)?Jak tady níže čtu…Děkuji za odpověď.Nádherná.

Dom Zdrojowy Amber

Dobrý večer. ano, za parkování musíte platit zvlášť a je to nezbytné rezervovat.
I have allready translate the answer with gogle translator, so it can be not right. If you could send me the messege in English i will help you better. Thank you and good night.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru