Původní nabídka už vypršela, ale nevadí. Tahle je totiž skoro stejná.

4* pobyt v Rožnově pod Radhoštěm: polopenze, wellness i slevy na masáže

4,5 / 5 Hotel Eroplán**** Rožnov pod Radhoštěm (mapa) 87 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hana Mlejnková

Dobrý den, chci se zeptat, jak je to s Wellnes. Píšete, že v cenně balíčku je Wellnes 1× denně pro 2 osoby. To platí pro každý den pobytu ( např. 3 noci), nebo pouze 1× v délce celého pobytu? To jsem se zatím nikde nedočetla. Předem děkuji za odpověď.

Hotel Eroplán****

Dobý den,
Wellness je ke každé noci 1× hodina denně zdarma na osobu za každou noc. Hezký den.

Jana Dvořáková

Dobry den
V nabidce je pobyt pro 2 osoby. Chtela bych pobyt pro 3 osoby, 2 dospeli + syn 14 let. Je to mozne? Jaka by potom prosim byla cena za 2 nebo 3 noci?
Dekuji Dvorakova

Slevomat.cz

Dobrý den, Jano, na pokoji je možná přistýlka. :) Pro dítě starší 8 let za 550 Kč/noc (pouze ubytování bez dalších služeb), která se platí přímo v hotelu. Krásný de, Míša :)

Marie Procházková

Máte nablízku nějaké nádraží, odkud bychom se s téměř nechodícím manželem o berlích k Vám dostali pěšky? Auto nemáme. Jak daleko je to a musí se k Vám člověk dostat jedině autem? Jsme až z Prahy.

Slevomat.cz

Dobrý den, Marie, pro Vaše pohodlí se můžete s touto otázkou obrátit přímo na hotel na čísle: 571 648 014. Ve městě je např. železniční stanice, ale netroufám si odhadovat, jak je to od hotelu daleko.
Hezký den, David :)

Lenka Pomothyová

Dobrý den.Ráda bych věděla,pokud si koupím pobyt na 3dny,2noci,1hodina welnes je jen druhý den,nebo všechny tři dny?Den,kdy nastoupíme a odcházíme,nebo jen druhý,který trávíme na hotelu celý?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lenko, wellness můžete využít kterýkoli den, ale záleží na kapacitě – domluvíte se s recepcí při příjezdu :) Pěkný den

Iva Grácová

Dobrý den,

koukala jsem na ceník hotelu Eroplán, na kolik by mě tento pobyt stál, pokud bych ho koupila mimo Slevomat. Pobyt dvě noci – 3580 CZK. V tomto výhodném balíčku je ovšem navíc možnost si půjčit trekingové hole a oba večery večeře výběrem z dvouchodového menu a odpolední kafe. Rozdíl je 1410 CZK. To kafe nepočítám, takže tu večeři, kdybych si to objednala rovnou, si můžu oba večery s manželem dát za 700 CZK a vyberu si, co chci… Zkrátka se chci zeptat, v čem spočívá ta akce…?

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, když sjedete na konec nabídky, můžete rozkliknout „kalkulaci ceny“, kde se dozvíte informace o slevě. Samozřejmě pokud Vám nabídka nevyhovuje a dáváte přednost jinému typu pobytu, můžete se rozhodnout jinak. Je to na Vás :-) pěkný den

Iva Grácová

Dobrý den,

píši v reakci na Vaši odpověď. Děkuji moc, o položce kalkulace ceny jsem nevěděla, nicméně v kalkulaci je uvedeno Vstup do Wellness na 1 h pro DVA 400 Kč. Přitom na stránkách hotelu je uvedeno, že vstup do Wellness na 1 h pro oba (je-li dvouluzkový pokoj) je zdarma… takže je to v té ceně, která je uvedená za pokoj.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru