Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

4* zámecký hotel v rakouském lázeňském Badenu s neomezeným wellness

4,5 / 5 Hotel Schloss Weikersdorf Residenz & Spa Alpy - Rakousko (mapa) 135 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Jiří

Dobrý den, rád bych objednal voucher na pobyt v tomto ubytování, ale až na příští rok, konkrétně někdy leden/únor 2020. Je zde ale možnost pouze do 20. 12. 2019. Vyjdou vouchery na další rok, nebo už ne? Případně jak dlouho bych musel vyčkat? Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jiří,
prozatím je v nabídce pouze varianta do 20.12. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Bohužel Vám ale nemůžu teď říct, zda se pro Vás vhodná nabídka objeví a kdy.
Hezký den, Gabča. :)

Lenka Horálková

Dobrý den, parkování je možné jenom v podzemní garáži za poplatek??

Hotel Schloss Weikersdorf Residenz & Spa

Sehr geehrte Frau Horalkova,

vielen Dank für Ihre Buchung!

Wir haben auch einen Parkplatz vor dem Hotel (kostenlos) oder ein öffentliche, kostenlose Parkplatz (Name ist Strandbad) steht auch zur Verfügung ( 1 Gehminute vom Hotel)

Tiefgarage kostet €10 / Nacht.

Wir freuen uns auf Ihren Aufenthalt!

josef

Dobrý den, mám 2 nejasnosti:
1/ nerozumím formulaci „Pobyt s jedním dítětem (od 2 do 17,9 let) je možný pouze v pokojích Superior“. Znamená to tedy, že pokoje jsou max. 3lůžkové? Je možné ubytovat se se 2 dětmi (obě více než 6 let) na jednom pokoji, nebo ne?
2/ Lze příplatky za děti + polopenzi řešit pomocí dokoupení dalšího voucheru?
Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, pro Vaše pohodlí se s tímto dotazem můžete obrátit přímo na našeho partnera na e-mailové adrese: reservation@schlossweikersdorf.at nebo na tel.: +43 2252 48301, kde se s Vámi jistě rádi domluví. Veškerá komunikace probíhá v cizím jazyce, pokud bduete mít s korespondencí potíže, rádi ji uděláme za Vás, zašlete nám název hotelu s veškerými dotazy a preferovanými termíny na pomoc@slevomat.cz.
Hezký den, David :)

Květa Novotná

Dobrý den. Jak mám, prosím, rozumět: jedna tříchodová večeře – v případě, že koupím voucher na 2 noci pro 2 osoby, budeme mít večeři jenom 1×? Děkuji za odpověď. Květa

Slevomat.cz

Dobrý den, Květo, ano je to přesně tak jak píšete v ceně je pouze 1× tříchodová večeře v den příjezdu pro 2 osoby. Můžete si ale také koupit varinatu s polopenzí a budet tak mít večeři každý večer. Hezký den, Simča :)

Radek Fiksa

Dobrý den
A jak je to prosím, když máme tři děti?

Slevomat.cz

Dobrý den, Radku, vše o příplatcích za děti naleznete po rozkliknutí Vámi zvolené varianty dole v kategorii Děti. Pěkný den, Honza

Lucie Brklová

Dobrý den,
Jak rozumět nabídce 3–8 dnů na voucher? V jakem období platí 3 dny v jakém až 8?
Diky
 LB

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, znamená to, že minimální počet dní, na který si voucher můžete zakoupit jsou 3 dny. Poté si můžete vybrat délku pobytu dle volných kapacit hotelu až na 8 dní ve Vámi zvoleném období. Hezký den :)

Elena

Při koupi voucheru pro 2 dosp.osoby, konec dubna, dítě 9 let bude mít jakou vyšší příplatků? Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Eleno, záleží na tom, na jak dlouho se rozhodnete jet a také na tom, zda budete mít v balíčku pouze snídaně nebo polopenzi. Pro dítě se platí: pobyt se snídaní 35€/noc, nebo pobyt s polopenzí 60€/noc. Stačí se tedy rozhodnout na kolik dní/nocí pojedete a jakou formu stravy preferujete a poté počet nocí vynásobíte s příslušnou cenou :) Hezký den

Monika Jiřičková

V hotelu se člověk domluví jen německy? Pravděpodobně česky asi nelze,chtěla bych koupit pobyt jako dárek pro 2 starší osoby. Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Moniko, v hotelu je možné se domluvit pouze anglicky nebo německy, česky bohužel ne. Pokud chcete pobyt koupit pro dvě starší osoby, s malou pomocí slovníku se jistě s ochotným personálem domluví. Hezký den :)

Hotel Schloss Weikersdorf Residenz & Spa

Dobry den Monika,
dohovorite sa aj so mnou:) Pracujem na hoteli ako general manager. Staci, ked mi napisete na EMail: gm@schlossweikersdorf.at
kedy je pobyt na planovany. Okrem mna sa po cesky pripadne slovensky dohovorite i s kolegom v restauracii, ci na useku marketingu. Jeden z nas bude urcite pritomni. Pekny den Adela Kovacik

Věra

Dobrý den ,
rádi by jsme jeli 3 lidé v červnu 1×dospělý, 1 senior a 1 dítě 15let jaký by byl příplatek k voucheru

Slevomat.cz

Dobrý den, Věro, záleží na tom, na jak dlouho se rozhodnete jet a také na tom, zda budete mít v balíčku pouze snídaně nebo polopenzi. Pro dítě se poté platí: pobyt se snídaní 35€/noc, nebo pobyt s polopenzí 60€/noc. Stačí se tedy rozhodnout na kolik dní/nocí pojedete a jakou formu stravy preferujete a poté počet nocí vynásobíte s příslušnou cenou :) Hezký den

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru