Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Jediné running sushi v Hradci Králové: 2 hodiny neomezené konzumace

4,4 / 5 SUMO sushi & grill restaurant Hradec Králové  (mapa) 1 969 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Benefity
Romana

Dobrý den, ráda bych se informovala z jakého důvodu nelze uplatit platbu kreditem ? když ostatní provozovny zařazené " restaurace a bary " mi lze zakoupit.
ráda bych zakoupila jako dárek. předem děkuji za odpověď Romana

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, na Vašem účtu máte kredity z Benefitů využitelné na kategorie: Zábava a volný čas, Zážitky a zábava s dětmi, Kroužky, tábory a kurzy.
Díval jsem se na uplatnění kreditů v košíku při výběru jiné nabídky z „Restaurací a barů“ a mohu Vás ujistit, že to nejde opravdu ani u jiných nabídek.
Hezký den, David :)

Tomáš Horváth

Dobrý den voucher je v elektronické podobě? Rád bych dva zakoupil ale potřeboval bych je v papírové podobě poněvadž bych je rád věnoval jako dárek a z e-mailu je bohužel nemám jak vytisknout, děkuji za odpověď :-)

Slevomat.cz

Dobrý den, Tomáši, ano voucher je v elektronické podobě, Pokud však při nákupu zaškrtnete políčko „kupuji jako dárek“ Můžete si vouhcer nechat dárkově zabalit a poslat až domů. Voucher si také můžete nechat zdarma vytisknout na naší pražské pobočce. Hezký den, Simča :)

Jan Kroutil

Dobrý den,
když je využití od 10–17.h a je možné pobýt až 2h, dalo by se z výrokové logiky usuzovat, že mohu voucher uplatnit=přijít do 17.h a být zde 2h doby trvání. Bylo mi však oznámeno, že tomu tak není. Tedy, že na tento voucher můžeme sedět „do 17.h“ a pak už ne, tedy když přijdeme v 16.h, smíme pobýt 1h. Bylo by fajn toto nějak uvést do voucheru, protože tato nuance tam obeznámena není a troufnu si říct, že pokud to je neúplné, tak je to špatně. Ocenil bych náhradu za zbytečnou cestu. Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Jane, omlouvám se Vám za nepříjemnou situaci, avšak varianta 1. voucheru je určena na konzumaci od 10 do 17h, na konzumaci po 17h je určen voucher druhý, proto není možné přesáhnout určený čas. Děkujeme za vaši připomínku a ve variantách to upřesníme. O náhradu zbytečné cesty se osobně postarám. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru