Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

7 nocí na ostrově Vir: krásné apartmány u moře pro 2 či 4 os., bazén i hřiště

5,0 / 5 Riviera Resort Vir Chorvatské ostrovy - Chorvatsko (mapa) 34 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Libuše Veselá

Dobrý den,
v jaké měně u Vás prosím můžeme platit?

Riviera Resort Vir

Dobrý den, v Chorvatsku se platí HrK / chorvatská kuna/. Na recepci Vám evnt. € a Kč směníme na HrK.

Klaudia Soběhartová

Dobrý den,
Ještě se zeptám jednou prosím. Pro rodinu s dvěmi malým i dětmi (1,4 roku, 4 roky) zakoupim pouze dva vouchery a postylku pro starší že? Nelze mi zjistit, zda je volný termín od 15.8.?
Děkuji za odpovědi.

Slevomat.cz

Dobrý den, Klaudio, Vámi vybraný termín bohužel není k dispozici. Je volný termín 11.8. – 18.8. :) Poradím Vám, že dostupné kapacity si můžete ověřit přímo v nabídce, kde stačí kliknout na vybranou variantu, poté na kolonku Vybrat termín a před Vámi se zobrazí volné kapacity penzionu. Zkuste se tedy podívat a třeba najdete termín, který Vám bude vyhovovat :) Voucher je pro dvě osoby. Dítě do tří let je bez nároku na postel zdarma a starší dítě doplácí 20 €/ noc. Je nutno se informovat ohledně přistýlky před zakoupením voucheru, ne všechny apartmány umožňují přidat přistýlku. Pěkný den, Míša :)

Klaudia Soběhartová

Dobrý den, potřebuji poradit prosím? Byl by volný apartman pro dva dospělé+dvě děti(4 a 1,5 roku) a dále ještě jeden apartmán pouze pro dva dospělé od 15.8. ? Pokud ano, jakým způsobem mám zakoupit vouchery pro starší dítě, pro které bych potřebovala pristylku? Předem děkuji za odpovědi.

Riviera Resort Vir

Dobrý den,
kontaktujte se svou objednávkou recepci resortu mailem … recepce.ch@gmail.com , apartmán s přistýlkou je nutno rezervovat před zakoupením voucheru slevomat.cz

Evženie Machalíčková

Dobrý den
měla bych dotaz na termín od 25.8. do 1.9.. Jsme tři dospělé osoby a 1díte do 1roku. Jestli máte volný AP kde by byly 2ložnice. Děkuji Machalíčková

Riviera Resort Vir

Dobrý den, ve Vašem případě je nutno zakoupit slevomat voucher pro 4 osoby. Aktuálně máme poslední volný apartmán pro 4 osoby/ 2 ložnice, terasa/. Jestliže je v prodeji apartman pro 4 osoby na slevomat.cz , máme ho volný i my. Data sdílíme on-line, Zakoupením voucheru slevomat máte pronájem apartmánu u nás garantovaný.

Nikola Dotzauer

Dobrý den prosím je možnost 1 dospělá osoba a 2 děti 9 let jsem sama tak že jen my tři

Riviera Resort Vir

Dobrý den, budete-li 3 osoby, je nutno pro dítě dokoupit přistýlku. Před zakoupením voucheru pro 2 osoby kontaktujte mailem recepci ( česky, recepce.ch@gmail.com ) ,která Vám vytvoří předrezervaci apartmánu pro 2 osoby který umožňuje přidat přistýlku, né všechny apartmány pro 2 osoby jsou pro přidání přistýlky vhodné. Zakoupením voucheru pro 2 osoby nevzniká automaticky nárok na apartmán 2+1 s přistýlkou.

Dáša

Dobrý den, pokud bychom byli dvě osoby a 1,5 roční dcera s vlastní postylkou? Je to tak možné? Tím pádem by to byli dvě osoby a jinak nic nebo je potřeba zakoupit pristylku? Děkuji :-)

Riviera Resort Vir

Dobrý den, do 2,99 let / v den příjezdu / je dítě zdarma, bez nároků na postel,či přistýlku. Postačuje Vám tedy zakoupit voucher pro 2 osoby. Rezervační data sdílíme se slevomat.cz on-line, má-li tedy slevomat v prodeji volný termín, zakoupením voucheru máte apartmán u nás garantovaný.

Kamila Klíčová

Dobry den prosím o info jaká je u resortu pláž a také kolik bude stát apartmán když jedeme dva dospěli a dvě děti 2 a 5 let. Děkuji

Riviera Resort Vir

Dobrý den, pláž je s pozvolným vstupem , nebo je vstup z betonovího plata po schodech. je vysypaná drobnými kamínky. pro Vaqši rodinu doporučujeme zakoupt voucher pro 4 osoby.

Thobias Presscot

Dobrý den, bylo by možné, se u Vás objednat i s pejskem? Jsme pár, bez dětí, a s trpasličím jezevčíkrm, děkuji za odpověď, Meszároš

Riviera Resort Vir

Dobrý den, bohužel, není to možné.

Jana Stankova

Dobrý den,

zajímalo by mě, jaké jsou pláže a zda je přístup do moře bezproblémový a vhodný pro dvouleté dítě?

Děkuji a přeji hezký den.
 Jana

Riviera Resort Vir

Dobrý den, pláž je s pozvolným vstupem , nebo je vstup z betonovího plata po schodech. je vysypaná drobnými kamínky.

Petra

Dobrý den, máte v termínu od 17. – 24.8. nabídku pro 2× 2dospělé+2děti?
Děkuji.

Riviera Resort Vir

Dobrý den, v tento termín / neděle 18.8.-neděle 25.8.2019/ prodáváme na slevomat.cz pouze apartmány pro 2 osoby. Apartmány pro 4 osoby / 4+0, 2 ložnice/ je nutno rezervovat minimálně rok dopředu na adrese recepce.ch@gmail.com , evnt.na tel.č. 739 088 525.

Veronika

Dobrý den, zajímala by mě cena pro 2 dospělé a 2 děti (8 a 11 let) od 11.8. do 18.8. Nejlépe rodinný apartmán. Děkuji.

Riviera Resort Vir

Dobrý den, v tento termín na Slevomat.cz apartmány pro 4 osoby neprodáváme. V prodeji jsou jen apartmány pro 2 osoby/ musela by jste zakoupit 2× voucher pro 2 osoby/ , doporučujeme ale provést před zakoupením voucherů předrezervaci, aktuálně máme volné již jen 3 apartmány 2+0 , aby jste měli evnt. dva apartmany 2+0 vedle sebe, evnt.máme i s průchozími dveřmi…

Tomáš

Dobrý den,

má prosím apartmán pro 4 osoby 2 samostatné neprůchozí ložnice a samostatnou kuchyňku s televizí a pohovkou? A ještě bych měl dotaz, zda mají tyto apartmány terasu nebo balkón s výhledem na moře.

 Děkuji

Riviera Resort Vir

Dobrý den, apartmán pro 4 osoby má 2 samostatné ložnice, plně vybavenou kuchyň / vč.myčky a horkovzdušné trouby/ , na terase je ratanový nábytek s czech Tv . TERASA MÁ VÝHLED NA MOŘE

Ivan Kirchner

Dobrý den, chci se zeptat, proč píšete rezort RIVIERA, když se to jmenuje VANESA PARADISE? Byl jsem tam už v roce 2015 přes Slevomat, dokonce to byl můj první nákup. Co tam začali jezdit autobusy rodičů s dětmi, tak to ztratilo svůj půvab a je tam neskutečný hluk. Jinak to tam je pěkné, ale za tu cenu jsem v Chorvatsku 14 dní.
Děkuji.

Riviera Resort Vir

Dobrý den, pane Kirchner, v letošním roce došlo k přejmenování resortu a změně vlastníka resortu , proto je zde u akce na slevomatu uvedený správný aktuální název – Riviera Resort Vir – . Autobusy rodičů s dětmi k nám opravdu nejezdí , dopravu si každý host zajišťuje sám a 99,9% hostů k nám jezdí vlastním autem,proto i máme turnusy neděle-neděle ,aby naší hosté nestáli na cestě v kolonách a dojeli k nám bez průtahů a zdržení. Resort je velmi vhodný pro rodinky s dětmi, pro děti máme např.nové dětské hřiště . Resort prošel letos rozsáhlou rekonstrukcí…viz. www.riviera-resort-vir.cz a to se promítlo i do ceny ubytování a nemyslíme si ,že cena je nějak vysoká za resort s bazénem, pool barem, kuchyní , půjčovnou kol a elektrokoloběžek , klimmatizací , wifi, parkingem, lehátky již v ceně pronájmu apartmánu, za resort který je v první řadě od moře …což dokládá i naše obsazenost, kdy již máme obsazené některé termíny na rok 2021…

Alča

Dobrý den, Chtěli bychom jet skupina 5 dospělých a 4 dětí (2 děti ve věku 5 let, 2 děti do 3 let). Uvažovali jsme o jednom apartmánu pro 4 a jednom apartmánu pro 2 – jelikož 2 děti nepotřebují vlastní postel. Chtěla bych se zeptat, zda to může být? A také jestli musíme pro jedno dítě požádat o přistýlku, nebo jestli by nevadilo kdybychom si přivezli cestovní postýlku? Děkuji za odpověď.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, máme apartmány 2+0, 2+1, 4+0 , bungalov 4+1, lux 4+2, první číslice v názvu apartmánu označuje počet pevných postelí ( vždy manželská, u čtyřlůžkových apartmánu jsou 2 ložnice ), druhá číslice počet přistýlek. Dítě do 2,99 let ( v den příjezdu ) nemusí mít postel,či přistýlku( pak je zdarma bez nároků na postel,či přistýlku( . Dítě nad 3,00 let ( v den příjezdu) musí mít vlastní postel , či přistýlku. Doporučujeme kontaktovat mailem, nebo telefonicky recepci resortu( recepce.ch@gmail.com , 725 444 444 – česky ,denně 9–21 h.) a vytvořit si předrezervaci potřebných apartmánů , dle termínu. Na slevomatu se prodávají apartmány 2+0 ( 2 osoby) a 4+0( čtyři osoby ). Apartmány s přistýlkou ( 2+1, bungalov 4+1, lux 4+2)je nutno předrezervovat a až následně zakoupit slevomat voucher pro 2 , či 4 osoby. Docenění přistýlek se pak platí dle zálohového listu, který vám zašle recepce na mail ( do 3 prac.dnů převodem na účet v ČR. Kontatujte prosím recepci , která Vám poradí s výběrem vhodných apartmánů.

Lukáš

Dobrý den ,jaké bejva počasí v září ? Teplota vody?

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, počasí je stabilní až do konce září. I poslední týden v září jsou teploty nad 27st.C. Jen v noci není 25 ,ale třeba 18–20st. K změně počasí dochází až koncem října.
Moře je vyhřáté, září je dle mého názoru nejkrásnější měsíc u nás, doporučujeme.

Denisa Perry

dobry den,chtela jsem se zeptat na moznost polopenze?deku­ji Denisa

Paradise resort Vanesa

Dobrý večer,
všechny apartmány mají plně vybavenou kuchyňskou linku, apartmány pro 4 osoby vč.myčky nádobí a horkovzdušné trouby.
Na přání našich hostů ( aby si mohli naplánovat program i mimo resort ,výlety atd.) polopenzi, nebo plnou penzi neprodáváme.
U nás si můžete zakoupit od 9 – 10h. ála card snídani vč. room servisu. 150m.od nás je také velká pekárna s obrovským výběrem.
Od 12:30–13:00 servírujeme obědové menu (nutno objednat večer , na následující den).
Pak máme v nabídce á la card 13.-14h. .lehčí minutkové jídla ,saláty , hamburgery, pjeskavici, čevapi atd.
Večer 18.- 21 h. je otevřený á la card profi gril s nabídkou chorvatských večeří , od steaků až po fresh ryby, chobotnice(ob­j.24h.předem), krevety,tuna steak,mušlí…dokonce nabízíme „oblíbené jídla“ …"český sm.sýr s hranolkami a tatarkou ". Cena jídel je v rozmezí 30 – 80kn ,ryba pak stojí 23–32kn/100gr.(dle kategorie ryby).Krevety dle velikosti 300–350kn./kg. .
Na ostrově Vir je také několik desítek chorvatských restaurací a kaváren,pekárniček.

Helena Šulcová

Zdravím,
chtěla jsem se zeptat,zda je možný pobyt na více nocí,třeba na 12.
Děkuji za odpovědˇ

Paradise resort Vanesa

Kontaktujte prosím recepci resortu se svým konkrétním požadavkem ( recepce.ch@gmail.com , nebo na tel. 725 444 444 ( česky,denně mezi 9.-22h.) ) . Standartně lze spojit 2 vouchery a vytvořit si rezervaci na 14 nocí. V některých termínech si lze dokoupit k voucheru i + noci ( např.na 10 nocí).

Tomáš

Dobrý den, je možná platba benefit body?

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, kontaktujte s dotazem prosím telefonicky zákaznickou linku slevomat .

Tomáš Vencl

Dobrý den, chtěli bychom ubytování v termínu 23.6 až 30.6, ale 2 dospělí a 1 dítě (13let).
Zajímalo by mě zda je to s pristylkou za 15 euro a zda je možné si tento termín zamluvit.

Děkuji předem.

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ano budete-li 3 osoby, je nutno pro dítě dokoupit přistýlku. Před zakoupením voucheru pro 2 osoby kontaktujte mailem recepci ( česky, recepce.ch@gmail.com ) ,která Vám vytvoří předrezervaci apartmánu pro 2 osoby který umožňuje přidat přistýlku, né všechny apartmány pro 2 osoby jsou pro přidání přistýlky vhodné.

Martina

Dobrý den. V termínu 16.-23.6. Pro 2 dospělé a děti 1 a 6 let ještě máte volno? Stačil by nám dvoulůžkový pokoj s přistýlkou. Dě­kuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, ve Vámi požadovaném termínu jsou již všechny aprtmány pro 2 osoby vyprodány. proto vám rezervační systém neumožňuje zakoupit voucher. Je nutno zvolit jiný termín, nebo si zakoupit pro tento termín větší apartmán pro 4 osoby. Jestliže budete požadovat apartmán pro 2 osoby a přistýlku( dítě do 2,99 let v den příjezdu, bez nároků na postel,či přistýlku je zdarma) , je nutno před zakoupením voucheru pro 2 osoby kontaktovat mailem recepci ( česky, recepce.ch@gmail.com ) a provést předrezervaci apartmánu který umožňuje přidat přistýlku, né všechny apartmány pro 2 osoby jsou pro přidání přistýlky vhodné.

Michaela Říhová

A je poblíž nějaký obchod s jídlem a restaurace? Děkuji

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, na ostrově Vir je 5 středně velkých supermarketů a desítky menších obchůdků , také desítky restaurací , kaváren, barů, cukráren , pekáren. U nás v resortu je pool bar a otevřená gril-kuchyň ( snídaně, obědové menu, večeře)

Michaela

Dobrý den jak daleko je pláž od vily? Děkuji za info

Paradise resort Vanesa

Dobrý den, resort je přímo na pláži , první řada od moře.

Petr Schwarz

Dobrý den, jaká je pláž u moře? Písečná? A vstup do moře je pozvolný? Díky

Paradise resort Vanesa

Dobrý den,
pláž je privátní , každoročně upravená velmi drobným kamínkem. Na pláži máme ratanové lehátka(zdarma)­.Vstup je pozvolný. Kontaktujte prosím recepci na mailu: recepce.ch@gmail.com, zašlou Vám aktuální fotografie pláže.

Alžběta

Dobry den,
Doprava vlastní?

Slevomat.cz

Dobrý den, Alžběto, ano doprava je vlastní. V ceně voucheru je pouze parkování v objektu. Hezký den, Simča :)

Paradise resort Vanesa

V ceně voucheru je také (mimo již uvedeného parkingu) klimatizace , wifi internet , czech Tv ,závěrečný úklid apartmánu, ratanové lehátka na pláži a u bazénu , slunečníky.

Jindřiška Routová

Dobrý den, jaká by byla cena za dítě 5 let v termínu 21.7. – 28.7.2019? Děkuji za odpověď.

Slevomat.cz

Dobrý den, Jindřiško, cena za přistýlku je 20 € na noc. Je nutné se informovat a objednat před zakoupením voucheru, ne všechny apartmány umožňují přidat přistýlku. Obraťte se na e-mail recepce.ch@gmail.com. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru