Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Naučte se něco nového: 3hodinový kurz vaření plný ústřic a vína

Chef Ondřej Molina Praha - Bubeneč  (mapa)

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Chef Ondřej Molina

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
Ochutnáte několik typů ústřic
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne
Varianty (1)
4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
Ochutnáte několik typů ústřic
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne

Některé kurzy jsou v kurzu víc než jiné – třeba takový kurz vaření ústřic míří na první příčky žebříčku oblíbenosti a nehodlá ustoupit.

Ústřice. Jak je rozeznat a otevřít? Jak je upravit, servírovat a čím je zapít? Na všechny otázky najdete odpověď na kurzu vaření s šéfkuchařem Ondřejem Molinou. S Ondrou si nejdříve popovídáte o tom, jak se ústřice pěstují a sklízejí. Naučíte se techniku otevírání ústřic, ukážete si několik zajímavých úprav a kombinací a dozvíte se, jakým způsobem a s čím ústřice ugrilovat, zapéct nebo usmažit.

Potěšení pro chuťové buňky i párování s víny

Na kurzu vaření ochutnáte několik typů ústřic v přirozeném stavu a také v úpravě, kterou se s Ondrou naučíte – např. ústřice s granitou z hrušek a koriandru, ústřice s podmáslím, mořskou řasou a nakládanými brusinkami nebo jarní závitek s pošírovanou ústřicí v sójové omáčce a další způsoby. Kurz vás obohatí o znalost technik, které posunou vaše běžné vaření na další level.

Druhá část kurzu se postará o váš pitný režim. Řeknete si, podle čeho se k ústřicím vybírají vína a ochutnáte několik spojení různých úprav ústřic s různými typy biodynamických vín. Máte se na co těšit, protože nebudou chybět ani vína z oblasti Champagne. Tuto část kurzu si vezme na starost someliér Tris – odborník ve svém oboru. 

Nahoru