Naučte se něco nového: 3hodinový kurz vaření plný ústřic a vína

0 zákazníků
už jen 35 ks
Poprvé u nás

Je nám to líto, ale nabídka už vypršela. Její detail si můžete prohlédnout níže.

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
4 termíny – 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5.
Ochutnáte několik typů ústřic
Ochutnáte několik typů ústřic
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne
Nebudou chybět vína z oblasti Champagne
Varianty (1)

V ceně

3hodinový kurz pro 1 osobu

  • První část kurzu:
    • dozvíte se o pěstování a sklízení ústřic
    • naučíte se otevírat ústřice nožem
    • dozvíte se, jak poznat dobré ústřice a jaké úpravy jsou vhodné
    • naučíte se ústřice ugrilovat i jak, v čem a s čím je usmažit
    • ochutnáte několik typů ústřic v přirozeném stavu a následně v úpravě, kterou se naučíte (např. ústřice s granitou z hrušek a koriandru, ústřice s podmáslím, mořskou řasou a nakládanými brusinkami nebo jarní závitek s pošírovanou ústřicí v sójové omáčce)
  • Druhá část kurzu:
    • naučíte se, podle čeho se vybírají k ústřicím vína, ochutnáte několik spojení různých úprav ústřic s různými typy vín

Termíny: 15. 3., 22. 3., 17. 5. nebo 31. 5. 

Omezení

Minimální počet účastníků je 5, maximální 7.

Rezervaci proveďte co nejdříve po zakoupení voucheru na mailu molina.ondrej@gmail.com – nahlaste termín, jméno a kód voucheru. 

Rezervace je závazná, po jejím potvrzení je voucher brán jako uplatněný.

2 700 Kč 1 999 Kč
2 700 Kč 1 999 Kč
Ukončeno

Některé kurzy jsou v kurzu víc než jiné – třeba takový kurz vaření ústřic míří na první příčky žebříčku oblíbenosti a nehodlá ustoupit.

Ústřice. Jak je rozeznat a otevřít? Jak je upravit, servírovat a čím je zapít? Na všechny otázky najdete odpověď na kurzu vaření s šéfkuchařem Ondřejem Molinou. S Ondrou si nejdříve popovídáte o tom, jak se ústřice pěstují a sklízejí. Naučíte se techniku otevírání ústřic, ukážete si několik zajímavých úprav a kombinací a dozvíte se, jakým způsobem a s čím ústřice ugrilovat, zapéct nebo usmažit.

Potěšení pro chuťové buňky i párování s víny

Na kurzu vaření ochutnáte několik typů ústřic v přirozeném stavu a také v úpravě, kterou se s Ondrou naučíte – např. ústřice s granitou z hrušek a koriandru, ústřice s podmáslím, mořskou řasou a nakládanými brusinkami nebo jarní závitek s pošírovanou ústřicí v sójové omáčce a další způsoby. Kurz vás obohatí o znalost technik, které posunou vaše běžné vaření na další level.

Druhá část kurzu se postará o váš pitný režim. Řeknete si, podle čeho se k ústřicím vybírají vína a ochutnáte několik spojení různých úprav ústřic s různými typy biodynamických vín. Máte se na co těšit, protože nebudou chybět ani vína z oblasti Champagne. Tuto část kurzu si vezme na starost someliér Tris – odborník ve svém oboru. 

Chef Ondřej Molina
Šimáčkova 1379/4, Praha - Bubeneč, 170 00, Byt č. 14

Ondrův food lab

Šimáčkova 1379/4, Praha - Bubeneč, Byt č. 14

Zobrazit na mapě
Dnes na objednávku
Vybavení a služby
Internet zdarma
U nás se nekouří
Jak uplatnit
Storno podmínky

Chybí vám nějaké další informace?

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce
Kalkulace ceny
O podniku
Chef Ondřej Molina
Šimáčkova 1379/4, Praha - Bubeneč, 170 00, Byt č. 14
Více o podniku