Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Rodinný pobyt v Zakopaném: polopenze a neomezený vstup do aquaparku

Populární
Nabídka, která má velmi vysoké hodnocení našich zákazníků a má dostatečný počet recenzí.
4,8 / 5
Hotel Aquarion Family & Friends**** Zakopané - Polsko (mapa) 63 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Hanka

Dobrý den, ráda bych jela se 2 dětmi (9 a 12 let). Jaký voucher si mám zakoupit? Mám počítat s tím, že starší syn bude jako druhá dospělá osoba na pokoji a mladšímu synovi doukoupíme přistýlku? Děkuji Hanka

Slevomat.cz

Dobrý den, Hano, ano je to přesně tak jak říkáte. Starší dítě bude pokládáno za dospělou osobu a dítěti mladšímu se na místě doplatí přistýlka. Hezký den, Simča :)

Lucie Cigánková

Dobrý den, chceme koupit 4 vouchery ale nevím zda po zarezervování prvního se nemůže stát že pro další 3 rodiny už nebude ve stejný termín místo. Mohu nějak zjistit dostupnost ve stejný termín pro 4 rodiny děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, o dostupnosti termínů se můžete informovat přímo u partnera na telefonu +48 18 544 47 00.. Nebo při výběru možnosti Online rezervace si Vámi preferovaný termín můžete rovnou rezervovat v rezervačním kalendáři. :) Pěkný den, Honza

LUCIE

Dobry den, radi bychom vyuzili nabidku i pro nase dvojcata – 6 let, pokud nam staci jedna pristylka (pro manzela, ja s detmi na manzelskem luzku), staci nam zakoupit voucher jen pro nas dospele a obe deti budou mit pobyt i polopenzi a vstup zdarma? Pochopila jsem spravne prosim? Diky ;)

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, ano pochopila jste to správně =) Stačí vám zakoupit voucher pro dvě osoby a děti mají vše zdarma. Hezký den, Simča :)

Rob

Dobry den potřeboval bych pobyt na 3 dny dvě noci pro 2 dospělé a 2 děti z toho jedno má 5 a druhé 12 let.

Slevomat.cz

Dobrý den, Robe, dítě ve věku 5-ti let má pobyt v rámci vocuheru zdarma. Druhé dítě do 13,9 let na přistýlce se všemi službami (polopenze + aquapark) platí 99 PLN/noc. V klasickém pokoji je možnost pouze jedné přistýlky, 2 přistýlky jsou možné v pokoji: apartmán Executive (2+2), který je za příplatek 200 PLN/noc. Hezký den, Simča :)

Alena Svobodová

Dobrý den,
bylo by možné zajistit ubytování v Hotelu Aquarion vč.polopenze pro 50 osob v termínu 26.10.2019–28.10.2019.
Popřípadě prosím o radu na kterou CK nebo CA se obrátit:) nebo prosím o kontakt na poskytovatele slevy. Moc děkuji Svobodová

Slevomat.cz

Dobrý den, Aleno, 50 osob je příliš mnoho na zajištění pobytu přes náš portál, tento pobyt je zařazen do kategorie pobytu s dětmi, nicméně kontakt na hotel Vám samozřejmě rádi poskytneme a třeba spolu něco vymyslíte :-) Email na poskytovatele: recepcja@hotelaquarion.pl (anglicky, polsky) nebo telefonicky na +48 18 544 47 00. V případě dalších informací můžete kontaktovat naši zákaznickou podporu na podpora@slevomat.cz nebo na telefonním čísle +420 222 745 3­54. Pěkný den

Daria

Dobrý den, je vstup dětem do wellness povolen? Kde najdu otevírací hodiny Wellness?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dario, ano děti mají vstup do wellness centra povolen. Otvírací doba wellness centra je od 9:00–22:00. Hezký den, Simča :)

Michal

Dobrý den , je možné zkombinovat svá vouchery dohromady a spojit pobyt v termínu napr od 7.5–12.5. Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Michale, vouchery je možné sčítat dle dostupných kapacit hotelu. Hezký den :)

Iva

Dobrý den, měla bych zájem o pobyt v srpnu ( samozřejmě počítám s plnými cenami hotelu), je to možné?Děkuji.

Slevomat.cz

Dobrý den, Ivo, pokud máte zájem o pobyt v hotelu mimo naši nabídku, obraťte se rovnou na partnera pomocí emailu recepcja@hotelaquarion.pl. Pěkný den

Daria Valentinova

Dobrý den, máte prosím rodinné pokoje (jako 2 slučené dvoulůžkové nebo nějak podobně)?

Slevomat.cz

Dobrý den, Dario, ano, v hotelu jsou i takové pokoje, v kolonce Příplatky najdete více informací. Jedná se o pokoje vyššího standardu (apartmány) a za ubytování v těchto pokojích se platí příplatky, podle toho v jakém typu apartmánu se ubytujete. Hezký den

Simona Mikšová

Dobrý den, je možné si v hotelu zapůjčit i dětskou postýlku pro dvouletou dceru? děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Simono, zapůjčení dětské postýlky je možné. Její dostupnost si doporučujeme předem ověřit na recepci hotelu. Hezký den :)

Andrea

Dobrý den,
mám stejný dotaz jako paní Zeithamová:
-Neomezený vstup do Aqua zóny Aquaparku Zakopané pro 2 osoby
-Vstup do aquaparku: dle platného ceníku
Co vše zahrnuje Aqua zóna?
Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Andreo, Aquapark se dělí na Aqua zónu, do které máte v rámci voucheru neomezený vstup pro 2 osoby, a na saunový svět, za který se připlácí dle aktuálního ceníku. Seznam atrakcí, které se v Aqua zóně nachází najdete i s fotografiemi zde v odkazu: http://www.aquapark.zakopane.pl/pl/wodna-zabawa/atrakcje. Hezký den :)

Renata Zeithamová

Dobrý den, chci se zeptat, k čemu se vztahuje příplatek Vstup do aquaparku: dle platného ceníku, když v nabídce je uvedeno Neomezený vstup do Aqua zóny Aquaparku Zakopané pro 2 osoby?

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, děkujeme za upozornění, na účtu od nás máte malý dáreček :) Nyní by vše mělo být v pořádku. Aquapark se dělí na Aqua zónu a na saunový svět. Do Aqua zóny máte neomezený vstup v rámci voucheru pro 2 osoby a do saunového světa je příplatek dle aktuálního ceníku. Hezký den :)

Dáša

Dobrý den, ráda bych se zeptala, mám zájem o pobyt pro dva dospělé a 5 letou holčičku. Dočetla jsem se v nabídce,že děti jsou do 6let zdarma. To zn.že má jak postel, polopenzi, tak i neomezený welness? Děkuji. S pozdravem. Dagmar Demběcová

Slevomat.cz

Dobrý den, Dášo, přesně tak :) pobyt mají zdarma až 2 děti do 6,9 let, ve Vašem případě 1. dítě: má zdarma přistýlku a všechny služby, tedy polopenzi a aquapark. Dostupnost přistýlky si nezapomeňte telefonicky nebo emailem ověřit před zakoupením voucheru. Do poznámky poté při online rezervaci uveďte celkový počet osob včetně dětí spolu s jejich věkem. Hezký den :)

LUCIE

Dobry den,meli bychom zajem o pobyt, jedbo dite 4 roky a druhe 7let.Tzn.jedno dite zdarma na luzku a druhe na luzku s priplatkem?Pri­platek se resi na miste?Dekuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Lucie, ano je to přesně tak jak píšete. Jedno díte je zdarma na lůžku se všemi službami, a druhé dítě od 7 do 13,9 let na přistýlce se všemi službami (polopenze + aquapark) doplácí 99 PLN/noc. Poplatek za dítě se hradí až na místě. Hezký den, Simča :)

Renata Marková

Dobrý den prosím Vás uvádíte vstup do aquaparku neomezeně pro 2 osoby platí to i pro děti když jsou v ceně voucheru?

Slevomat.cz

Dobrý den, Renato, až 2 děti do 6,9 let mají pobyt zdarma v ceně voucheru. Ano aquapark mají také zdarma. 1. dítě na přistýlce se všemi službami (polopenze + aquapark)
2. dítě bez nároku na vlastní lůžko se všemi službami (polopenze + aquapark). Hezký den, Simča :)

zbyneksvec@seznam.cz

Dobrý den, prosím bylo by možné nebo by jste mi napsali cenu jestli by bylo možné od 29.7do2.8.2019 dě­kuji a dva dospělí a dvě děti 10 a 13 let děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, nabídky na tento termín zatím nejsou v dispozici. Můžete si však nastavit upozornění na nové nabídky obchodníka a tak Vám případná další akce neunikne. Hezký den, Simča :)

Dvořáková Aneta

Dobrý den, prosím od kdy do kdy je hotelový wellness?

Slevomat.cz

Dobrý den, Aneto, otevírací doba je následující: Koupání: 9:00 – 22:00 | Bowling: 10:00 – 22:00 | Mokrý bar: 10:00 – 22:00 | Aqua bar: 10:00 – 22:00 | Sauny: Po-Pá. 14:00 – 22:00, so-ne 12: 00–22: 00 | Fitness klub: Po-Pá. 17:30 – 20:30. Hezký den, Simča :)

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru