Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Lyžování i wellness: 3denní pobyt s all inclusive nápoji u termálů Velké Losiny

4,4 / 5 Rekreační areál Losinka Severní Morava (mapa) 32 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Příplatky
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Petra Pislova

Dobrý večer prosím máte volný pokoj od 13.3–16.3
Přijela bych s manželem a synkem 9 let .
Chtěli bychom pokoj se sociálním zařízením.Deku­ji Petra

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, termín máme volný, ubytování STANDARD. Prosíme, kontaktuje naši recepci info@losinka.cz. Děkujeme.

Petr Eliáš

Dobrý den,byl by prosím volný pokoj STANDART v termínu 13.3.-16.3. pro dva dospělé a jedno dítě(13 let). A jak by to případně vypadalo s cenou, kdybychom to chtěli tedy na 4 dny(3 noci). Děkuji.

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, termín je aktuálně volný, v případě, že je z vaší strany zájem o prodloužení pobytu o jednu noc, pak je cena této noci již z pultového ceníku, což je á 650 Kč/noc – ubytování + rautová polopenze, jinak balíčkové pobyty dětí se hradí poskytovateli služeb, čili nám. Losinka, recepce.

jaroslava

Dobrý den je volný termin od 22.2. do 24.2.2019

Slevomat.cz

Dobrý den, Jaroslavo, ohledně volných termínů doporučujeme kontaktovat přímo rekreační areál: info@losinka.cz, +420 777 700 2­01. Hezký den :)

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, je nám líto, termíny jsou volné až od 24.2. Losinka, recepce.

Kamila

Dobrý den,máte prosím volný pokoj s vlastním sociálním zařízením buď na termin 22.2.-24.2. nebo 1.-3.3. případně ještě 8.-11.3? Dva dospeli a jedno dítě do tří let, varianta s wellness. Děkuji za info. Přemýšlíme o koupi voucheru, ale raději se předem ptám na volný termín abychom potom nemuseli v nějakém termínu co by se nám nehodil.

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, aktuálně můžeme nabídnout poslední poptávaný termín, což je 8. – 11.3., v případě, že máte o pobyt zájem, pak prosíme kontaktujete naši recepci, termín bychom vám zabukovali ještě před nákupem kuponu. Losinka, recepce.

Petr Vališ

Dobrý den máte volný pobyt pokoj standart 13_17.2.2019 pobyt s manželkou na dva dny nástup a konec v tomto termínu děkuji

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, je nám líto, pokoje STANDARD jsou volné nejdříve od 3.3. Losinka, recepce.

Slevomat.cz

Dobrý den, Petře, ohledně volných termínů doporučujeme kontaktovat přímo areál: info@losinka.cz, +420 777 700 2­01 nebo +420 583 301 7­11. Hezký den

Dalibor

Dobrý den, rádi by jsme s řítelkyní přijeli v pátek15 do neděle 17. Máte v tomto termínu volný pokoj? Pokud ano, lze vytvořit rezervaci splatnou na místě? Děkuji Kráčmer

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, termín je aktuálně možný 8. – 10.2., 13. – 15.2., pokoj ZÁKLAD, je nám líto, ale pobyt lze koupit pouze na kupon. Losinka, recepce.

Pavel Knebel

Jde vytvořit baliček pro rodini 2 dospěli a 3 deti věk 7,8,9 let. All exkusive ze skipasem i pro děti. termin 25,2,2019–27,2,2019. dekuji Knebel. 777223959

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, pobyt dospělých osob se hradí slevovému portálu, a to dle varianty ubytování (ZÁKLAD, STADNDARD), pobyt dětí se hradí poskytovateli služeb, čili našemu ubytovacímu zařízení. Cena pro dítě (7, 8, 9 let) á 1.400 Kč/pobyt varianta STANDARD, á 1.200 Kč/pobyt varianta ZÁKLAD, cena zahrnuje pro všechny ubytování, rautovou polopenzi, ID nápojový lístek, pro každou osobu 1D skipas. Aktuálně máme volné ubytování pro variantu STANDARD (rodinný apartmán), termín 24. – 26.2., pro termín 25.2. – 27.2. jsou volné již jen pokoje ZÁKLAD (bez soc.zázemí, které se nachází na patře). Losinka, recepce.

Mirek

Zdravím,máte volno na Velikonoce??😀

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, ano, termíny jsou ještě volné, dovolujeme si jen upozornit, že platnost čerpání pobytových voucherů, které aktuálně inzerujeme lze využít do konce března. Losinka, recepce.

hana cenková

Chce to více variant, včetně možnosti výběru komfortnějšího pokoje a vlastní volby procedur (osobně třeba NECHCI masáž lávovými kameny a raději bych místo ní něco jiného). Na webu chybí AKTUÁLNÍ ceník.

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, pobyt a služby si lze nastavit dle vašeho uvážení, tyto pobyty se řeší s naší recepcí, pobytové balíčky, které inzerujeme mají dány fixně nastavené služby, a to bez možnosti změny. Losinka, recepce.

hana cenková

Hodila by se i verze pro JEDNU osobu.

Rekreační areál Losinka

Dobrý den, tato varianta je také možná, pobyt by byl hrazen přímo poskytovateli služeb, a to našemu ubytovacímu zařízení, a to v hodnotě 50% z inzerovaného balíčku, nicméně počítejte s příplatkem za 1/1 osobu na pokoji. Losinka, recepce.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru