Nabídku Degustace 4 druhů whisky a BBQ žebra pro dva mohou nakupovat pouze osoby starší 18 let.

Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Ochutnávejte: degustace 4 druhů whisky a BBQ žebra v centru Prahy pro dva

4,7 / 5 Restaurace Jáma Praha - Nové Město  (mapa) 34 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Restaurace Jáma

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku
Pro muže

Přehled nabídky
Pro muže

5,0

Velký výběr piv a skvělý burger

Radka
Skotská, irská, americká a japonská whisky
V centru Prahy – kousek od zastávky Vodičkova
Otevřeno každý den od 11:00 do 1:00
Varianty (1)
Skotská, irská, americká a japonská whisky
V centru Prahy – kousek od zastávky Vodičkova
Otevřeno každý den od 11:00 do 1:00

Každý správný obdivovatel whisky whí-s-kým pít.

Whisky na ledu, pohodlná židle, něco dobrého k zakousnutí a chvilky příjemné pohody… To je sen každého pravého gentlemana. A v restauraci Jáma se vám hravě splní. Jako správný gentleman navíc můžete přizvat i svou drahou polovičku nebo milou společnost, která tohle gurmánství jistě také ocení. Společně ochutnáte dvanáctiletou skotskou whisky Elijah Graig, irskou Highland Park a americkou Red Breast a dostanete i sklenku medově zlaté japonské whisky Nikka From The Barrel.

A k dobrému pití zásadně patří i parádní jídlo – ve stylové restauraci vám nachystají skvěle propečená žebra, která jsou v kombinaci s domácí BBQ omáčkou a hranolky prostě fantastická. Ničím nerušený gurmánský zážitek si navíc dopřejete v centru Prahy – restaurace je jen kousek od zastávky Vodičkova.

Velmoci whisky

Mezi nejvýznamnější výrobce whisky patří Skotsko, Irsko, Amerika a Japonsko. A každý národ přistupuje k výrobě trochu jinak:

  • Skotská whisky se nejčastěji destiluje dvakrát a k výrobě se používá výhradně nasladovaný ječmen, který je sušený nad rašelinou – většiny skotských whisky tak má krásný kouřový nádech a je drsnějšího charakteru.
  • Irská whisky se des­tiluje třikrát a k její výrobě se používá nasladovaný i nenasladovaný ječmen a další směsi obilí. Tato směs se suší v uzavřených pecích, a whisky tak zůstává zachována sladová chuť bez náznaků kouře a rašeliny. Irská whisky je díky této výrobě jemnější.
  • Při výrobě americké whisky – také označované jako bourbon – musí být podle zákona použito nejméně 51 % kukuřice. A právě převaha kukuřice propůjčuje bourbonu nasládlou chuť.
  • Japonská whisky se začala vyrábět kolem roku 1923, avšak i za tak krátkou dobu si získala místo na špičce světové úrovně – především díky japonské preciznosti při výrobě těchto destilátů.
Alergeny
1

Obiloviny obsahující lepek

pšenice, žito, ječmen, oves, špalda, kamut nebo jejich hybridní odrůdy a výrobky z nich

2

Korýši

a výrobky z nich

3

Vejce

a výrobky z nich

4

Ryby

a výrobky z nich

5

Podzemnice olejná (Arašídy)

a výrobky z nich

6

Sójové boby (Sója)

a výrobky z nich

7

Mléko

a výrobky z něj

8

Skořápkové plody

mandle, lískové ořechy, vlašské ořechy, kešu ořechy, pekanové ořechy, para ořechy, pistácie, makadamie a výrobky z nich

9

Celer

a výrobky z něj

10

Hořčice

a výrobky z ní

11

Sezamová semena (Sezam)

a výrobky z nich

12

Oxid siřičitý a siřičitany

v koncentracích vyšších 10 mg, ml/kg, l, vyjádřeno SO2

13

Vlčí bob (Lupina)

a výrobky z něj

14

Měkkýši

a výrobky z nich

Upozornění:

Informace o alergenech jsou poskytovány přímo poskytovatelem této nabídky, nikoliv společností Slevomat.cz, s.r.o.. Poskytovatel nese výlučnou odpovědnost za správnost těchto informací. V případě dalších dotazů na složení či alergeny kontaktujte přímo poskytovatele nabídky. 

Nahoru