Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Oběd s parádním výhledem: menu na Žižkovské věži a vstup na vyhlídku

4,7 / 5 Tower Park Praha (2 pobočky) Praha - Žižkov  (mapa) 2 498 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
Štěpánka Kůsová

Dobrý den, před týdnem jsem platila 2 vouchery a ještě mi nepřišlo potvrzení na mail. Prosím o kontrolu. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý deň, to je skôr otázka na slevomat než na nás. Prosím skontrolujte si email včetne spamov a ak nemáte vouchery od slevomatu ani tam kontaktujte ich infolinku. Pekný deň, Alžbeta.

Iva Lamačová

Dobrý den, zakoupila jsem voucher pro 2 osoby v dárkovém balení, ale na voucheru je vytisknuto pro 1 osobu!! Stálo mě to 1096Kč. . To je normální, nebo budu mít problémy s doplněním na Slevomatu? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý deň, určite budete mať niekde v mailu aj druhý voucher, skúste sa pozrieť aj do spamov alebo príloh k objednávke. Každý voucher sa totiž posiela zvlášť takže máte určite 2. Pekný deň, Alžbeta.

Lucie Sous

Dobrý den,budete do vánoc ještě měnit nabídku obědového menu?Chtěla bych dát rodičům jako dárek,ale táta nejí králíka 😕.Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, menu je dané, neměnné. Děkujeme za pochopení. S přáním krásného dne, Aneta.

Dana Fialová

Dobrý den,je tedy možné koupit si dva vouchery a rezervovat tři místa s tím,že syn – student si tam sólo koupi vstupenku na vyhlídku a v restaurací si může vybrat něco vegetariánského ze stálého jídelníčku?

Tower Park Praha

Dobrý den, ano. Jen prosím udělejte rezervaci pro tři osoby a na místě si vyberete cokoliv z našeho menu. Hezký den, Aneta.

Naďa Žišková

Dobrý den, nejsme z Prahy a chtěla bych dát tento dárek k vánocům bratrovi , který má dovču v Praze zajištěnou červenec nebo srpen , moc by mi pomohlo tento voucher mít možnost uplatnit o letních prázdninách děkuji za odpověď Žišková

Tower Park Praha

Dobrý deň, bohužiaľ voucher má platnosť len do 17.3.2019. Pre podobné ponuky prosím priebežne kontrolovať stránku Slevomat.cz. Pekný deň, Alžbeta

Lukáš

Dobrý den, chtěl bych se zeptat, v on-line rezervačním formuláři si máme ověřit volné termíny a vybrat si termín který nám vyhovuje. Kde prosím najdu ty volné termíny? Na stránce slevomatu jsem našel pouze rezervaci stolu na pevný datum. Moc děkuji za odpoveď.

Tower Park Praha

Dobrý deň, všetky termíny, ktoré v rezervačnom systéme nie sú zašednuté sú voľné. Teda po zakúpení voucheru sa Vám vo formulári objavia dátumy na výber. Pekný deň, Alžbeta

Lucie

Dobry den,
jdou zkombinovat vouchery obed na Žižkovske věži a koktejl? A popř to využit o víkendu?
Dekuji za odpoved

Tower Park Praha

Dobrý den, na oběd u nás můžete přijít od pondělí do neděle. Co se týče koktejlu, tak tam nelze přijít v sobotu, takže jestli to chcete využít o víkendu, tak v neděli určitě můžete. Hezký den, Aneta.

Jan

Dobrý den

Je možné sebou vzít na oběd dítě 1,5 roku? bude k dispozici dětská stolička?

Tower Park Praha

Dobrý den, určitě. Jen toto prosím napište do poznámky (až si budete dělat rezervaci přes on-line rezervační formulář). Hezký den, Aneta.

Jaroslav Hroch

Dobrý den,
chci se zeptat, zda je možné zohlednit snížené vstupné do vouchery. Jako dárek bych to kupoval bratru (16 let), pravděpodobně bych s ním šel já (student).
Děkuji moc

Tower Park Praha

Dobrý večer, tohle je daná cena, kde je i vstupné na vyhlídku. Můžete si udělat rezervaci bez voucheru a zaplatit vstupné zvlášť pro studenty, které je 180,– Kč. Hezký den, Aneta.

Edu

Dobrý den, možná trochu hloupá otázka, ale je na všechny části voucheru k dispozici výtah nebo se jde pěšky? :) Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý den, ano. Na oběd i na vyhlídku se jezdí pouze výtahem, nebojte. Hezký den, Aneta.

Veronika

Dobrý den, obědový voucher, čas do 16hod se rozumí, že do 16hod musí být oběd snědený, nebo, že se může přijít do restaurace do 16hod a popřípadě posedět při jídle v klidu např. do 17hod? Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, rezervace se může udělat na nejpozdější čas a to 14:30–16:00, s tím, že příchod je 14:30. V 16:00 se zavírá. Hezký den, Aneta.

Martina

Dobrý den, jsou v této nabídce zahrnuty i nějaké nápoje k jídlu?

Tower Park Praha

Dobrý deň, bohužiaľ v ponuke je len to čo je uvedené a teda : konfitované králičí stehno a salát. Pekný deň, Alžbeta.

Veronika

Dobrý den,

bylo by možné si vybrat i jine hlavni jídlo než máte v nabídce? Myslím tím, to kralici stehno. Dekuji

Tower Park Praha

Dobrý deň, ospravedlňujeme sa ale toto menu je dané a teda Konfitované králičí stehno meniť nemôžeme. Môžeme Vám však ponúknuť 5chodové menu na Žižkovské věži, Snídaně a vstup na vyhlídku Žižkovské věže alebo Koktejl na Žižkovské věži. Pre podobné akcie prosím priebežne kontrolovať stránku Slevomat.cz. Pekný deň, Alžbeta.

Jitka Vorlová

Můžu voucher použít 24.12.2018 na oběd

Tower Park Praha

Dobrý večer, ve voucheru uvádíme: Voucher platí od 3. 1. 2019. Stůl si můžete rezervovat předem, ale až na termíny po tomto datu, takže bohužel na 24.12.2018 voucher nelze využít. Hezký večer, Aneta.

Michal Nejedlý

Dobrý den.
Prosím, je možné zakoupit 2 vouchery (já+manželka) a vzít sebou 2 děti (5 a 9 let)?
Děkuji za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý den, samozřejmě. Jen pak pro děti zakoupíte vstupenky na vyhlídku na recepci. Jedna dětská vstupenka stojí 160,– Kč. Hezký den, Aneta.

Lukáš Horák

Dobrý den, nikde jsem nenašel možnost vstupu pro dvě osoby, na takové místo přece nepůjde člověk sám. Děkuji

Tower Park Praha

Dobrý den, je zde cena 499,– Kč pro jednu osobu, vy sám si zvolíte, kolik kusů si budete přát. Samozřejmě můžete koupit jeden voucher, ale klidně deset voucherů. Je to čistě jen na Vás, jako u všech ostatních nabídek na Slevomatu. Krásný den, Aneta.

Evgenij

Dobrý den koupil bych 2×voucher a šlo by, aby byl jeden vegetariánský?

Tower Park Praha

Dobrý deň, ospravedľnujeme sa ale tento voucher nie je možné meniť, môžete si na mieste objednať niečo vegetariánske z jedálneho lístu reštaurácie. Pekný deň, Alžbeta.

Vladimíra Neumannová

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, zda voucher platí i o víkendu.
Děkuji.

Tower Park Praha

Dobrý deň, tento voucher je možné uplatniť aj o víkendu. Pekný deň, Alžbeta.

Pavla

Dobrý den,
chci se zeptat, při vstupu do žižkovské věže se platí vstup 200,–Kč, nebo tedy alespon platil v roce 2016.
Je tento vstup v ceně oběda, nebo se platí vstup ještě zvlášť?
Díky moc za odpověď.

Tower Park Praha

Dobrý deň, v cene voucheru je aj vstup na vyhlídku (cena vstupu bez voucheru by činila 250Kč. na osobu). Pekný deň, Alžbeta.

Stanislava Kachlíková

Kde najdu 40 darkových vzhledů. Dekuji

Tower Park Praha

Dobrý deň, po zakúpení voucheru stačí kliknúť na nákup a štvrtá možnosť bude „vybrat dárkový poukaz“. Pekný deň, Alžbeta .

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru