Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Kurz výroby tažených sýrů: korbáčky, parenica, oštěpek i mozzarella

4,3 / 5 KOZFARMMAR Bučovice  (mapa) 17 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

paní Marcele děkujeme za individuální přístup, sýry výborné, určitě budeme doma pokračovat

Martina
Varianty (4)

Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.

A takový dobrý sýr se hodí vždycky, proto vyrazte na rodinnou minifarmu KOZFARMMAR a naučte se připravit lahodné korbáčky, parenicu, oštěpek nebo třeba jadel.

Na výběr máte sobotní termíny od ledna až do května. Kurz začíná vždy v 10 hodin a končí přibližně v 18 hodin. Mezitím je hodinová pauza na oběd. A skvělá zpráva je, že co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma. S chutí do toho! 

Nahoru