Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

2 noci v Paříži: doprava, ubytování v hotelu i návštěva Louvru a Versailles

4,3 / 5 CK WISNAR groupe mondiale s.r.o. Paříž - Francie 175 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Děti
Storno podmínky
Benefity
FKSP
Pavlína Grittersova

Dobrý den byl by nějaký termín od 29 července do 4 července děkuji mockrát

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Pavlíno,

první volný termín máme až v září tj. 25.9. – 29.9.2019. Můžeme Vám nabídnout zájezd Paříž Normandie Bretaň v termínu 16.7. – 21.7.2019, kde je kromě poznání Paříže možnost poznat také další krásné místa Francie. Zavolejte nám na 603 564 598, rádi Vám odpovíme na případné dotazy.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Michaela Levová

Dobrý den,
Chtěla bych jet se čtyřčlennou rodinou na tento zájezd. Prosím do kolikati peněz se vejdu za vstupy do všech navstivenych památek?

 Dekuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Levová,

na osobu počítejte cca 60€, do 26 let však lze využít do státních památek vstupy zdarma – takže pak o Louvre a Versailles, které jsou v programu, by se cena ponížila. Vstupy však nejsou povinné, klienti cca 10 dní před odjezdem info k cestě včetně rozpisu všech možnosti vstupů, podle toho se zařídí.

Zdraví team CK WISNAR

Pavla

Dobrý den,

chci se zeptat, jestli je zájezd vhodný pro starší osoby s omezenější pohyblivostí (po operaci kolene). Nemůže se rychle přesunovat. Je tento zájezd vhodný? A ještě se chci zeptat. Máme tři děti, stačily by nám pro ně dvě postele. Bude pak výhodnější cena? Děkuji.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Pavlo,

procházky při prohlídkaách jsou v pomalém tempu, takže rychlé chůze se bát nemusíte, navíc prohlídka není kontinuální, ale vždy s dílčími přestávkami. Samozřejmě se lze od skupiny kdykoli odpojit. Každopádně každý svou kondici musí zvážit sám.
Co se týče ubytování pro děti, můžeme Vám zajistit pokoj pro 3 osoby, bez lůžka to bohužel není možné. V případě dalších dotazů nás kontaktujte telefonicky na tel. 739 367 502 nebo 603 564 598, jsme tady pro Vás.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Sasa

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, zda je zájezd volný v termínu od 3.7 pro dvě osoby? Stránka skrz a slevomat ukazuji něco jiného. Dekuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

termín 3.7. – 7.7.2019 je bohužel již vyprodán. V červenci Vám můžeme nabídnout VOLNÁ MÍSTA 11.7. – 15.7., kdy navíc lze v den státního svátku využít vstupy do státních muzeí ZDARMA, čímž klienti ušetří na vstupech 😊.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Zuzka

Dobrý den, chtěla bych vzít s sebou dceru, které bude 15 měsíců, což znamená kočárek, autosedačka a dospěli bychom byli 2 , mohu vědět, zda to jde a co je k tomu potřeba? Děkuji 😊

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Zuzano,

dítě potřebuje pas, můžete vzít vše co potřebujete, z naší strany nemáme žádné zábrany. Doporučujeme však zvážit cestu autobusem s tak malým dítětem.

Zdraví team CK WISNAR

LUBO

Dobry vecer. V ktorej casti Pariza, ulica sa nachadza ubytovanie. Dakujem.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

využíváme hotely ze sítě Louvre Hotels nalézající se mimo historické centrum Paříže avšak v zónách, které mají strategickou polohu na dostupnost k Versailles – cca 20 min jízdy a k Eiffelově věži cca 30 min jízdy v ideallni dopravní situaci. Jelikož nám jezdí více autobusů, hotelů máme více.

Zdraví team CK WISNAR

Romana Kubásková

Dobrý den,
chtěla jsem se zeptat, v kolik hodin asi tak plánujete návrat do Prahy? Zajímal by mne termín 5.5. – 9.5. Moc děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Romano,

předpokládaný návrat do Prahy je dopoledne, mezi 9 –10 hod., v závislosti na aktuální dopravní situaci.

Zdraví team CK WISNAR.

Ivana

Dobrý den, je možné mít po ubytování v hotelu vlastní program nebo je nutné chodit všude s průvodcem? Děkuji za odpověď.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Ivano,

program si můžete udělat vlastní dle svých představ a zájmů. Nic není povinné, záleží na Vás jak si vše naplánujete.

Zdraví team CK WISNAR

Andrea

Dobrý den, prosím kde přiobjednat snídani v hotelu a nástupní místo v HK? Moc děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den Andreo,

snídaně a nástupní místo objednáte v CK, poté až obdržíte vouchery od Slevomatu. Vše zakomponuneme do smlouvy o zájezdu a zašleme Vám instrukce ohledně platby.

Zdraví team CK WISNAR

Jarmila Svorová

Dobrý den,kde přesně je nástupní místo v Plzni.Budeme do Plzně cestovat vlakem. Děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Jarmilo,

obvykle nabíráme u OC Olympia. Přesný popis zasíláme klientům v pokynech k odjezdu.

Zdraví team CK WISNAR

Ivon 34

Dobrý den , chtěla v bych se zeptat ,na náročnost zájezdu ?jestli vámi nabízeny zájezd zvládnou děti ( 7,8) ? Děkuji Iva

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

děti s námi jezdí na poznávací zájezdy běžně, také Vámi uvedené věkové kategorie a zájezd zvládají bez jakýchkoliv problémů 😊.

Zdraví team CK WISNAR

Žaneta Telváková Kovaczová

Dobry večer chtěla bych tento výlet pro 2 osoby a hradila bych to benefitama z práce dalo by se to rovnou zaplatit i se snídani nebo se to musí platit zvláš děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer paní Žaneto,

voucher se kupuje zvlášť, snídaně hradíte na účet CK přímou platbou. V případě nejasností kontaktujte naší CK na tel. 739 367 502.

Zdraví team CK WISNAR

Marika Brzoňová

Dobrý den, chtěla bych koupit tento zájezd pro tři osoby dvě dospělé a jedno 15leté dítě, ale chtěla bych aby byly v jednom pokoji. Nabízíte i takovou variantu popřípadě za kolik? A další otázka, která by mě zajímala kolik je nutné mít s sebou v eurech na vstupy ? Prosím o odpovědi na e-mail. Děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Mariko,

váš e-mail neznáme, tak odpovídáme zde. Samozřejmě, můžete bydlet v jednom pokoji, zajistíme Vám pokoj se 3 lůžky. Na osobu doporučujeme na vstupy přibližně 50€, osoby do 26 let mají vstupy do státních muzeí zdarma, táže za dceru ušetříte 😊. Účastníkům zájezdu zasíláme cca 2 týdny před odjezdem aktuální výši všech vstupů v informacích k odjezdu. Každý si vybere o co má zájem, vstupy nejsou povinné. Průvodce na místě vyřídí také skupinové slevy na plavbu lodí po Seině a vyhlídku z mrakodrapu Motparnasse, protože o tyto je velký zájem a tak je možné pořídit slevu😊.

Zdraví team CK WISNAR

klára bělíková

Dobrý den.Chtěla bych ject s dcerou.Je jí jedenáct let.Bude tam i čas na nákupy,popřípadě osobní volno,nikam na oběd,bez neustálého spěchu.Také by mě zajímalo,píšete,že ráno budeme ve Francii,nejdřív pojedem do hotelu uložit si věci a najíst a pak pojedem ten okruh?Děkuji za odpověď.Klára

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Kláro,

Před příjezdem do Paříže bude ranní zastávka na dálničním motorestu, na ranní hygienu a snídani. V Paříži bude osobního volna dostatek, které můžete využít na muzea, nákupy i posezení v restauraci. Po příjezdu do Paříže a okružní jízdě autobusem, následuje procházka s průvodcem dle programu a poté osobní volno. Během prohlídky bude čas i na menší občerstvení, protože prohlídka není kontinuálni ale vždy s kratším volnem u pamětihodností. Na ubytování se odjíždí v podvečer, věci si zatím necháte v buse, který bude parkovat v garážích a vezmete si sebou pouze nějaký menší batůžek, kde budete mít to, co budete během prohlídky potřebovat. Ráno ještě nejsou připraveny pokoje, jelikož ti co v nich bydleli pokoje teprve opustí a tyto se musí uklidit. Proto je pravidlem, že ubytování v hotelech je možné až po 14.hodině.

Zdraví team CK WISNAR

Dorota

Dobrý den. Mám dotaz chtěla bych zakoupit pro svého kamaráda k narozeninám byl by možný dvojlůžkový pokoj a za kolik ale ještě jsme nezletilí byl by problém a jeslti ano tak kolik by stálo pro dospělého a dva mladistvé?

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den,

samozřejmě můžou cestovat i nezletilé osoby. Cena na osobu ve2 lůžkovém pokoji v hotelu Premiere Classe je 3.690 Kč.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Alena

Dobrý den, pokud bych cestovala sama s dětmi (1 dospělý, děti 7 a 10 let), je to možné? Jak by to prosím bylo s ubytováním? Děkuji.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý de paní Aleno,

můžeme pro Vás zajistit pokoj pro 3 osoby dle Vašeho výběru tj. v hotelu Premiere Classe nebo Campanille.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Marcela

Dobrý den,chci se zeptat,jestli bude dostatečný prostor na prohlídku Louvru/asi každý by chtěl vidět slavné obrazy i Monu Lisu/,nebo se půjde jenom „kolem“ a také zda bude prostor na prohlídku zámku Versailles zevnitř, nebo jen zvenku? Často CK uvádějí v programu kde co a uvádějí to jako „můžete vidět“ a nakonec účastníci zájezdu jenom proběhnou kolem, protože není čas…proto chci mít jasno.Děkuji za doplňující info.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den paní Marcelo,

máte pravdu, některé CK naslibují, že během jednoho nebo dvou dnů uvidí klienti všechno včetně interiérů – což logicky není možné. U našeho zájezdu, kdy v Paříži trávíte 3 celé dny (5 denní zájezd včetně cesty) máte jistou, že budete mít dostatek času i na muzea. Na Louvre mají naši klienti čas 4,5 – 5 hodin, na zámek ve Versailles + dle zájmu přilehlé zahrady, Trianony a vesničku Marie Antoinety asi 4 hodiny. Eiffelovu věž si budete moci taky dostatatečně vychutnat.
Takže nemusíte mít žádné obavy 😊.

Krásný den přeje team CK WISNAR

Pávek

Dobrý den, v popisu zájezdu píšete s Eiffelovou věži a v sekci příplatky nevidím vyčíslené vstupy, mam to chápat tak, že jsou vstupy do památek, které nejsou zdarma, v ceně? Děkuji předem za odpověď.

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Pávku,

cena zájezdu vstupy nezahrnuje, tak jak je uvedeno. Vstupy si každý vybere dle svého zájmu, nejsou povinné. Všem účastníkům zájezdu rozesíláme cca 2 týdny před odjezdem informace o možnostech vstupů včetně aktuálních cen.

Zdraví team CK WISNAR

Jan ždímal

Zdravím chtěl bych tento výlet pro dvě osoby co mám udělat děkuji za odpověď

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý den pane Jane,

2× vložíte zájezd do košíku a zaplatíte. Po platbě obdržíte od Slevomatu vouchery s kódy a poté kontaktujte naši CK. Pošleme Vám smlouvu o zájezdu. Pokud si nebudete vědět rady, kontaktujte nás na telef. 603 564 598, rádi Vám pomůžeme a poradíme.

Zdraví team CK WISNAR

Marie

Dobrý večer… není Pantheon náhodou v Římě 😁
Že ho máte jako první místo v nabídce v Ramci prohlídky Paříže…
To se asi stihnout nedá…co tam tedy má být??

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Zdravíme paní Marie,

ujišťujeme Vás, že v Paříži je Pantheon také. V Římě zasvěcen nejvyšším bohům antického Říma, v Paříži nejvýznamnějším osobnostem republiky. Alespoň máte důvod se s námi do Paříže podívat a přesvědčit se, že Pantheon zde opravu stojí .....Naši průvodci Vám rádi vše ukáží ..... 😊 Těšíme se na Vás😉

Vlček

Dobrý večer, chtěl bych to jako dárek pro manželku… Jela by sama. Jaké jsou příplatky? Děkuji

CK WISNAR groupe mondiale s.r.o.

Dobrý večer,

příplatky jsou dle typu ubytování, záleží, který hotel manželce vyberete. V hotelu Premiere Classe je příplatek 2000 Kč, v hotelu Campanilla 2500 Kč. Tyto informace jsou uvedeny, když kliknete na příplatky.

Zdraví team CK WISNAR

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru