Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Připravte si chutný sýr: víkendový kurz domácí výroby sýrů na rodinné farmě

4,3 / 5 KOZFARMMAR Bučovice  (mapa) 45 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku KOZFARMMAR

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Parádní kurz pro začátečníky, velice sympatická paní Marcela nám detailně vysvětlila jak na výrobu…

Lucie
Domů si odnesete vlastnoručně připravené výrobky
Přespat můžete na farmě v podkroví
Malá skupinka a sympatická lektorka
Varianty (8)

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno

Termín

Platnost do 28. 4. 2019.

V ceně

  • Víkendový kurz domácí výroby sýrů 
  • občerstvení během celého kurzu (káva, čaj, voda) 
  • parkování 
  • receptury na vyráběné produkty + skripta se základními sýrařskými postupy
  • vystavení certifikátu o absolvování kurzu

Náplň kurzu:

  • skladování a úprava mléka, jeho ošetřování a vhodnost zpracování na mléčné produkty
  • pasterované a nepasterované mléko, vlastnosti a vliv na výrobu sýrů
  • mlékárenské kultury, očkování mléka
  • teploty, sýření
  • krájení sýřeniny, dohřívání, prokysávání
  • solení, lisování, zrání 

 Co si na kurzu vyrobíte:

  • Jogurt typu Hollandia
  • Junket – rychlý dezert s konzistencí pudinku
  • Máslo 
  • Tvaroh – v případě odstředění smetany na výrobu másla odtučněný
  • Čerstvý sýr
  • Camembert
  • Hrudkový sýr na výrobu brynzy
  • Halloumi – kyperský sýr vhodný na grilování
  • Ricotta – syrovátkový sýr s konzistencí jemného tvarohu
  • Korbáčky, případně parenica a oštěpek
  • Mozzarella
  • Solný nálev

SO-NE : sobota 10.00 – cca 18.00 / neděle 9.00 – cca 14.00 (včetně hodinové přestávky na oběd) 

Omezení

Maximální kapacita kurzu: 6 osob.
  • Potvrzení rezervace: Po zakoupení voucheru pošlete co nejdříve jeho kód na e‑mail vyrobasyru-kurzy@seznam.cz
  • Příjezd možný nejdříve 20 minut před zahájením kurzu. 
  • Co vzít s sebou: Budete potřebovat přezůvky do sýrárny, nádobu na solný nálev, uzavírací láhev, plastový box (raději více) na jednotlivé výrobky a vhodnou tašku či přepravku k převozu hotových výrobků (pevné dno). 

Využijte body ze zaměstnaneckých programů. Na tuto nabídku můžete využít body těchto benefitních společností:

Jak funguje převod benefitních bodů?

2 500 Kč 1 989 Kč
2 500 Kč 1 989 Kč
Ukončeno
Domů si odnesete vlastnoručně připravené výrobky
Přespat můžete na farmě v podkroví
Malá skupinka a sympatická lektorka

Co se na farmě naučíte, doma jako když najdete.

A na rodinné minifarmě KOZFARMMAR se toho naučíte spoustu: skvělé sýry, máslo, tvaroh i jogurt. To vše během jediného víkendu pod dohledem milé lektorky, kterou si účastníci kurzu nemůžou vynachválit.

„Parádní kurz pro začátečníky, velice sympatická paní Marcela nám detailně vysvětlila, jak na výrobu domácích sýrů. Skvěle jsme si to užili! Moc děkujem za nezapomenutelný zážitek.“ (Lucie, listopad 2017)

Na výběr máte několik termínů od listopadu až do dubna. Kurz se koná ve vybavené domácí sýrárně a je pro 6 účastníků,  kteří přímým zapojením do výroby získají prostor pro individuální přístup i komfortnější získávání praktických technologických dovedností. Co na kurzu vyrobíte, to si také odvezete a zbaštíte doma. 

Máte to daleko a nevíte, kde přespat?

Můžete si domluvit nocleh přímo na farmě, kde jsou dva třílůžkové pokoje v podkroví, každý s TV a společným sociálním zařízením (rozdělení pokojů i lůžek je na dohodě mezi účastníky. K dispozici jsou polštáře i přikrývky, povlečení je však nutno si dovézt vlastní (případně spacák, deku, ..). Případně si můžete zajistit ubytování v některém z místních hotelů a penzionů. Na jídlo se dá zajít do několika restaurací v blízkém okolí, případně si nakupte v místních obchodech nebo si objednejte dovoz pizzy. V průběhu kurzu máte zajištěné občerstvení (káva, čaj, voda). Parkování před domem i v ulici zdarma. 

Nahoru