Jako předkrm jízda do 50 metrů, jako hlavní chod věžičky z ptačí perspektivy a výhled do dáli jako dezert. A k tomu skvělé jídlo!
Připravte se na neskutečný zážitek kombinující skvostné jídlo
s vysoce netradičním prostředím! Před vámi 4chodové menu
od špičkového šéfkuchaře, pod vámi Riegrovy sady a kolem vás?
Nic! Jen vzduch a výhled, který vám vyrazí dech. To je Dinner in the Sky, večeře podávaná na plošině až
50 m nad zemí.
Tip na dárek: Milovníky nevšedních zážitků,
skvělého jídla a lehkého adrenalinu touhle večeří určitě nadchnete.
Zabalte jim voucher jako dárek třeba k Vánocům.
Akce se uskuteční až v září 2019, protože plošina
putuje po světě. Do Prahy se vrátí opět po roce, ale čekání rozhodně
stojí za to. Zákazníci, kteří byli na plošině letos či loni, jsou
nadšení:
„Skutečně jedinečné, předčilo očekávání, a to jsem už
leccos zažila (jak z hlediska enogastronomie, tak i v oblasti extrémních
a adrenalinových aktivit). Možná zaslechnete názory, že je to
předražené, profláklé apod. – nevěřit :) Byli jsme velmi
spokojeni.“ Arianne, 8. 9. 2017
Večeře v oblacích
A co vás vlastně čeká? Usednete na vyhlídkovou plošinu a necháte
se jeřábem vynést do úctyhodné výšky. Nebudou kolem vás žádné zdi ani
pevná zem pod nohama.
Tím ale zážitek zdaleka nekončí. Uprostřed plošiny se bude zručně
ohánět špičkový šéfkuchař, který vám připraví a naservíruje
4chodovou večeři. Nebeský barman k ní přidá skleničku vína i nealka,
aby byla atmosféra dokonalá. Celá akce trvá
60 minut a nechá ve vás hluboký dojem.
Tip: Dobře se oblékněte, nahoře je chladněji než
dole.
Na čem si pochutnáte – zatím tajné
Protože akce proběhne až příští rok, není ještě známé přesné
menu ani jméno kuchaře, který bude vařit. Konkrétní informace odhalí
pravděpodobně v srpnu 2019. Pro představu: letos vařil šéfkuchař
Dalibor Navrátil, podívejte se, jaké pro hosty nachystal menu.
Menu s masem
- Mille-feuille z pošírovaných grónských krevet se zauzeným lilkovým
kaviárem, krystalická parmazánová omáčka, krevetový pigment
- Hříbkový krém s espumou z uzeného pstruha, křupavé brambory a majoránkový olej
- Telecí nízký roštěnec v úpravě sous-vide, podávaný s křupavým
bramborovým závinem ve filo těstě, tomatové concasse plněné restovaným
řapíkatým celerem, silná masová šťáva
- Pečený marcipánový knedlíček plněný višněmi, podávaný
s malinovým sorbetem a krémovou omáčkou z pečeného máku s jablíčky
Granny Smith
Vegetariánské menu
- Mille-feuille z avokáda a sladkých brambor, čerstvého koriandru a restovaného sezamu, zauzený lilkový kaviár
- Hříbkový krém s marinovaným tofu smaženým v panko strouhance,
křupavé brambory a majoránkový olej
- Risotto s marmeládou z pečené červené cibule, citronového tymiánu,
marinovaná hlíva ústričná, sušená červená řepa
- Pečený marcipánový knedlíček plněný višněmi, podávaný
s malinovým sorbetem, krémová omáčka z pečeného máku s jablíčky
Granny Smith
I za rok se večeře ponese v podobném duchu, těšte se na samé dobroty
světové kuchyně.
|
Není se čeho bát
Nespadne to s námi? Nespadne! Plošinu jistí jeřáb a 16 ocelových lan,
budete v bezpečí. Navíc si zapnete bezpečnostní pásy.