Původní již ukončená nabídka

Kurz longboardu a penny boardu pro děti i dospělé

4,7 / 5 Inline škola Inlineškola.cz (mapa) 44 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Inline škola

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Oba mladí pánové byli velmi milí a absolutní profíci v jednání s dětmi. Dcerka byla nadšená. Počasí…

Ivana
Kurzy se konají ve Stromovce
Zúčastnit se mohou i děti od 6 let
Kurz obsahuje teoretickou i praktickou část
Varianty (1)
Kurzy se konají ve Stromovce
Zúčastnit se mohou i děti od 6 let
Kurz obsahuje teoretickou i praktickou část

Potřebujete se naučit na longboardu? Není problém…

Ve 2 a půl hodinách kurzu si procvičíte správnou techniku jízdy a především si osvojíte bezpečné zabrzdění, a to i ve větších rychlostech.

Otestováno mama blogerkou

Na lekci se vydala i blogerka Veru Harnol. Jak to dopadlo? „A jaký byl náš progres? Do parku jsme těžké longboardy nesly v rukách a domů jsme na nich dojeli!!! Což si myslím, že je bomba. Důležité je trénovat, trénovat a tím se zdokonalovat. Člověk musí mít respekt, ale taky se musí trochu odvázat.“ Přečtěte si celou recenzi.

Program je proložen krátkými pauzami na odpočinek a občerstvení, během kterých se můžete seznámit s ostatními účastníky a třeba si najít parťáka pro pravidelné vyjížďky.

Kurz probíhá ve Stromovce.

Program kurzu:  

  • seznamovací část
  • procvičení základní techniky jízdy vpřed, rovnováhy na longboardu
  • teoretická průprava
  • technika bezpečného brzdění
  • nácvik zatáčení

Jak popisuje lekci blogerka Veru? „Jako první jsme se seznámili s našimi longboardy a pennyboardem. Musím zmínit, že na kurz si musíte donést své vlastní longboardy/pennyboardy, my děkujeme našemu rodinnému příteli za zapůjčení. Lukášek má svůj penny doma již dlouho. Lektor nám popsal, kde je přední část (já to netušila), jaký typ koleček máme, ukázal nám postoj, představil základní techniky jízdy vpřed,  jak udržet rovnováhu, jak se brzdí, apod.

Po teorii následoval trénink. Můj muž mě strašně překvapil tím, jak mu to šlo a šel do toho se zapálením, odvázal se a zavzpomínal na „mládí“, kdy jezdil na skejtu, což jsem vůbec nevěděla a bylo to milé. Lukovi to šlo parádně, po dvouhodinnovém tréninku se vážně zlepšil. Já jsem paní opatrná, ale myslím si, že mi to šlo také. A malej Lukášek, ten si to doslova užíval, Petr mu věnoval maximální pozornost a péči. X krát s ním objel oblouk v našem parku a upřímně ho chválil. Lukášek je super, vnímá teorii a pak se to nebojí použít. Ten přesně ví, jak to funguje, jak se přenáší váha, jak to zatáčí!!!“

Nahoru