Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail.

Pilotem na zkoušku: 20–60 min. v letounu Alto 912 TG s dohledem instruktora

4,9 / 5 Elmontex Air Mošnov  (mapa) 1 090 prodejů

Zeptejte se nás na cokoliv k nabídce

Často se ptáte

Jak uplatnit
Storno podmínky
Benefity
Hanka Vítková

Pěkný den
Je prosím možná tolerance váhy nebo musí být skutečně do 100 kg . Nelze ±5 kg. Děkuji Hanka

Elmontex Air

Dobrý den Hanko, tolerance bohužel možná není. Ultralehké letouny jsou legislativně omezeny maximální vzletovou hmotností a tuto nemůžeme vědomě překračovat. Děkujeme za pochopení. S pozdravem Elmontex Air

Aneta Šaitarová

Dobrý den, čtu že je možné si trasu naplánovat sami ale absolutně nemám představu kam až to doleti a jak dlouho by to letělo chtěla bych koupit totiž manželovi a ten by rozhodně chtěl přelet Valštejn město Albrechtice okres Bruntál šlo by to?

Elmontex Air

Dobrý den, pokud má manžel zájem o okres Bruntál a okolí případně Jeseníky tak doporučujeme 60 minut letu. Pěkný den Elmontex Air

Michaela matouskova

Dobry den,jake jsou mozne terminy letu!

Elmontex Air

Dobrý den, termíny letu jsou možné téměř kdykoliv od pondělí do neděle dle volných termínu . Při včasné rezervaci se snažíme vyhovět Vašim požadavkům.S poz­dravem Elmontex Air.

Anděla

Dobrý den,dne 14.12.jsem zaplatila pilotování jako dárek,ale zatím mi emailem voucher nepřišel.

Elmontex Air

Dobrý den, s tímto dotazem se prosím obraťte prosím přímo na zákaznickou podporu slevomatu. Podají Vám všechny potřebné informace. Děkujeme. S pozdravem Elmontex Air.

Romana Fojtíková

Dobry vecer.Dne 15.12.2018 jsem zaplatila pilotovani letadla jako darek na slevomaru a do dnes mi nic nedoslo.Dekuji za odpoved. ROMANA

Slevomat.cz

Dobrý den, Romano, objednávku vidím v pořádku zaplacenou a voucher jsme vám v pořádku zaslali. Pro jistotu Vám jej ale zašlu znovu :-) E-mail dorazí z naší e-mailové adresy hezkyden@slevomat.cz. Určitě prosím zkontrolujte sekci Spam, Hromadné nebo Promo. Pro vaše pohodlí si voucher můžete vždy také stáhnout kdykoliv ze svého uživatelského účtu po přihlášení, kde vložíte e-mail a heslo. Po přihlášení uvidíte vpravo nahoře tlačítko „Mé nákupy“, po kliknutí na něj se vám zobrazí účet se všemi zakoupenými vouchery. Pěkný den

Sylva

Dobrý den, chci se zeptat pritelovi jsem koupila let.rozhodli jsme se že bychom chtěli letět oba dva ovšem za příplatek je to možné? děkuji Kostková.

Elmontex Air

Dobrý den Sylvo, v podstatě máte dvě možnosti. Buď si koupíte dva vouchery na Slevomatu a poletíte každý zvlášť, nebo se podívejte na stránky
www.elmontexair.cz
kde najdete nabídku letů vícemístným letounem Cessna a můžete letět spolu. S pozdravem Elmontex Air

kateřina

dobrý večer, chtěla bych pilotování koupit otci, ale jeho váha je 106kg?.. je možné pilotovat??

Slevomat.cz

Dobrý den, Kateřino, v podmínkách od obchodníka je napsáno, že maximální hmotnost osoby nesmí přesáhnout 100 kg. Pro více informací doporučujeme kontaktovat obchodníka: operation@elmontex.cz. Hezký den :)

Vilma Tkacova

Dobrý den,přítel váží asi 110kg,175cm,p­odsaditější postavy,je možný let? A prosím,do kdy by přišel voucher,po zaplacení,děkuji

Elmontex Air

Dobrý den Vilmo, bohužel 110 kg je nad limit hmotnosti, který je na UL letounech legislativně stanoven. Můžete ale objednant na našich stránkách www.elmontexair.cz let vícemístným letounem Cessna, kde limit hmotnosti cestujícího není.
S pozdravem Elmontex Air

Lucie

Dobrý den, je možné voucher uplatnit i v zimních/jarních měsících? Je zde nějaké omezeni co se týče počasí? Pokud přijedem na letiště a bude zataženo, pojedeme zase domů? Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den, voucher je možno uplatnit celoročně. Zatažená obloha jako taková překážkou v letu není. Tou je nízká oblačnost nebo mlha. Bude-li počasí neadekvátní pro provedení letu, budeme Vás s předstihem informovat, ať na letiště nejedete zbytečně a domluvíme si náhradní termín.
S pozdravem Elmontex Air

Žaneta Hambálková

Dobrý den,
A jak je to s výškou,je tam nějaké omezení?

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, nabídka je omezena pouze váhou a věkem. Hezký den :)

Žaneta Hambálková

Dobrý den, chtěla bych dát let příteli na vánoce ale má kolem 100 kg, možná něco přes tolerujete to či ne,ať nekoupím let zbytečně. Děkuji za odpověď

Slevomat.cz

Dobrý den, Žaneto, maximální hmotnost osoby nesmí přesáhnout 100 kg. Hezký den =)

Jaroslav Tomastik

Dobry večer mohu se jen informativne zeptat..chci věnovat svému synovi..váš let..na vanoce..je mu 17let…je možnost zakoupit ??a ještě jedna informace..je moznost letět s nim??za priplatek…děkuji..

Elmontex Air

Dobrý den, let je možnou koupit i synovi, ale pokud máte zájem letět také je zde pouze varianta zakoupit dárkový poukaz pro tři osoby přímo na našem webu www.elmontexair.cz.
Nabízený let zde na slevomatu je realizován letadlem pouze pro dvě osoby což by byl syn a instruktor.
S pozdravem Elmontex Air.

Pavlína

Dobrý den, manžel váží těsně na hranici. Tzn. cca 99–101 kg?!! Šlo by to ještě ???
 Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den, Vašeho manžela před letem vážit nebudeme, jeho hmotnost je v toleranci, takže ano, šlo by to :)
S pozdravem
Elmontex Air

Tereza

Dobrý deň,sú aj nejaké zdravotné obmedzenia pre let?

Elmontex Air

Dobrý den, pokud se rozhodnete pro výcvik, musíte absolvovat zdravotní prohlídku u pověřeného leteckého lékaře. Pro potřeby tohoto letu to však není vyžadováno. Vhodné je, ať se cítíte dobře.
S pozdravem
Elmontex Air

Katerina Medkova

Dobry den,

je mozne instrukce vysvetlit i v jinem jazyce jako treba anglickem ci nemeckem jazyce? Uvazuji nad darkem pro cizince. Dekuji za odpoved!

Elmontex Air

Dobrý den,
anglický jazyk není problém, jen je nutné tuto skutečnost nahlásit při tvorbě rezervace, aby byl naplánován anglicky mluvící instruktor.
Děkujeme, s pozdravem Elmontex Air.

radka vojtkova

Dobrý den. Chceme voucher darovat k vánocum je možne aby měl voucher darkove baleni a byl zaslan na nasi adresu samozrejme po zaplaceni. A jestli je mozne aby si let naplanoval třeba na jaro. Dekuji R.Vojtkova

Elmontex Air

Dobrý den,
na portálu slevomat je možno zakoupit dárkový poukaz i ve formě balíčku, který Vám přijde domů. Nemáme přímo zkušenosti jaká forma dárkového balíčku to přesně je , s tímto dotazem se prosím obraťte přímo na slevomat.
Let je možno naplánovat i na jaře aktuální platnost poukazuje je do 30.06.2018.
Děkujeme s pozdravem Elmontex Air.

Pavla Kunovská

Dobrý den,
můžu tento zážitek platit přes benefit plus? Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den,
naše firma umožňuje platbu zážitků přes Benefit plus, ale tím myslíme dárkové poukazy na větší letadla na našem webu.
Nemáme zkušenost zda lze platit přes Benefit plus přímo zde na slevomatu. S tímto dotazem se prosím obraťte přímo na slevomat.
Děkujeme, S pozdravem Elmontex Air.

Veronika Hradilová

Dobrý den, v recenzích psal jeden uzivatel, ze mu nebylo nabidnuto letadlo ridit. Od ceho se tedy moznost rizeni odviji ? Jak dlouhy cas napr.ze 45 min clovek vlastne letadlo ridi ? Dekuji.

Elmontex Air

Dobrý den,
náš pilot vzlétne nebere bezpečnou letovou výšku a předá řízení pasažérovi, poté před klesáním a samotným přistáním zase řízení přebere. Je to velmi individuální záležitost někdo má zájem pilotovat celou dobu nebo si to jen vyzkoušet. Vždy se snažíme let přizpůsobit požadavkům klienta. Pokud vezmeme např. 45 minut letu klient má možnost pilotovat zhruba 35–40 minut.
Děkujeme. S pozdravem Elmontex Air.

Andrea

Dobrý den,
chtěla bych se zeptat, kolik minut si zhruba ‘člověk sám odpilotuje’? Je to dárek k osmnáctinám, takže je to pro mě docela důležité info.
Předem děkuji za odpověď

Elmontex Air

Dobrý den,
náš pilot vzlétne nebere bezpečnou letovou výšku a předá řízení pasažérovi, poté před klesáním a samotným přistáním zase řízení přebere. Je to velmi individuální záležitost někdo má zájem pilotovat celou dobu nebo si to jen vyzkoušet. Vždy se snažíme let přizpůsobit požadavkům klienta.
Děkujeme. S pozdravem Elmontex Air.

Kateřina

Dobry den, je možná instruktáž v angličtině ? Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den,
instruktáž v anglickém jazyce je možná. Je nutno tento požadavek nahlásit při tvorbě rezervace, aby byl přidělen anglicky mluvící instruktor.
Děkujeme.
S pozdravem Elmontex Air

Renáta Kopčanová

Dobrý den. Je možné z letu vytvořit záznam? Zda máte kameru v kokpitu? Děkuji.

Elmontex Air

Dobrý den,

naše firma tyto služby neposkytuje, ale ve vlastní režii si můžete pořídit záznam fotoaparát, kamera, GoPro kamera či mobilní telefon bez omezení.
Děkujeme. S pozdravem Elmontex Air

Božena Kobieluszova

Prosím , jak dlouho platí voucher.Rada bych tento dárek věnovala manželovi k vánocům. Jak to vypsat,aby tam bylo jeho jmeno
 Děkuji

Slevomat.cz

Dobrý den, Boženo, voucher je možné využít do 30. 6. 2019. V případě, že si zvolíte dárkový vzhled, tak si text věnování i jméno navolíte sama během objednávky :) Pěkný den

Danuše Peřinová

Stačí zakoupit 20 minut letu nebo je lepší koupit více? Děkuji

Peřinová

Elmontex Air

Dobrý den, z našeho pohledu je výhodnější delší let, máte více času se věnovat řízení a obletíte delší trať, více uvidíte.
S pozdravem
Elmontex Air

Lukáš

Dobrý den platil jsem.voucher 31.10 a dodnes mi nepřišlo potvrzení na mail. DĚKUJI ZA INFO

Elmontex Air

Dobrý den, v tomto případě se prosím obraťte přímo na společnost Slevomat, která řeší financování. S pozdravem
Elmontex Air

Věra Ehrenbergerová

Prosím , jak dlouho platí voucher.Rada bych tento dárek věnovala k vánocům Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den, voucher platí do 30.6.2019. S poz­dravem
Elmontex Air

Veronika

Dobry den, nevidim v podminkach zdali osoba muze byt mladsi 18 let.
Dekuji za odpoved Veronika Prazakova

Slevomat.cz

Dobrý den, Veroniko, zájemci o výcvik UL musí být nejméně 15 let v daném roce. Do 18 let věku zájemce je k letu vyžadován písemný souhlas zákonného zástupce. Pěkný den

Petra

Dobrý den, mám dotaz ohledně váhy. Přítel má cca 106kg a 196cm. Byl by to problém?

Elmontex Air

Dobrý den, ultralehký letoun má z legislativních důvodů omezenu maximální vzletovou hmotnost, z toho důvodu je také omezena váha pasažérů 100 kg. Rovněž, pokud je klient silnější v oblasti stehen a břicha, může mít problém s místem v letadle. Nicméně cestující před nástupem do letadla nevážíme. Ale údaje, které uvádíte by neměly být problém. :).
S pozdravem Elmontex Air.

Lucie Pastorková

Dobrý den,

jak dlouhou má platnost voucher od doby zakoupení?

 Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den,

vouchery jsou platné do 30.06.2019.S poz­dravem Elmontex Air

Andrea Stočková

Dobrý den, čas letu je vč. vysvětlování a přípravy nebo je to čistá doba kdy je člověk ve vzduchu?? Děkuji

Elmontex Air

Dobrý den,
čas letu je čistá letová doba. Vysvětlení probíhá před letem na zemi.
S pozdravem
Elmontex Air

Helena Pokorná

Dobrý den,
v nabídce píšete,že kromě ceny voucheru hradí zájemce o let provozní náklady předváděcího letu … mohu prosím vědět,kolik tyto náklady jsou ???

děkuji Pokorná Helena.

Elmontex Air

Dobrý den,
po zakoupení dárkového poukazu na portálu slevomat je cena konečná. Na místě žádné další poplatky nejsou.
S pozdravem, Elmontex Air.

Stanislav Vacek

Dobrý den,
Je možné využít i pro syna 12 let?

Elmontex Air

Dobrý den,
voucher je možno využít i synem, který má 12 let, ale je nutné aby na letiště přijel alespoň s jedním zákonným zástupcem.
S pozdravem, Elmontex Air.

Aneta

Dobry den
Lze poukaz uplatnit i o vikendu?
Dekuji za odpoved.

Elmontex Air

Dobrý den,
poukaz lze uplatnit i o víkendu, ale je potřeba vytvořit včas rezervaci termínu (alespoň tři týdny dopředu). Víkendové termíny jsou velmi vytíženy. Pokud by v den letu nastala komplikace ohledně počasí, let přesouváme na náhradní termín. S pozdravem, Elmontex Air.

Dotazy k této nabídce jsou již uzavřeny. Chcete-li nám poskytnout zpětnou vazbu, prosím kontaktujte nás.

Nahoru