Původní nabídka už bohužel vypršela. Prohlédněte si její detail nebo objevte další.

Oblíbené muzeum voskových figurín Grévin znovu otevírá a vy budete přitom

4,8 / 5 Musée Grévin Prague Praha - Staré Město  (mapa) 1 356 prodejů

Nenechte si ujít nové nabídky podniku Musée Grévin Prague

Pohlídáme, aby vám už žádná nová nabídka neutekla.

 Upozornit na nové nabídky

Podobné nabídky, ze kterých si určitě vyberete

Zobrazit více podobných nabídek

Zobrazit původní nabídku

Přehled nabídky

5,0

Krásně vytvořené, ochota personálu výborná. Všem doporučuji. Stojí to za shlédnutí.

Marcela
Varianty (1)

Kdyby se s vámi v Musée Grévin někdo začal fotit, nelekněte se. Figuríny jsou zde tak živé, že si je leckdo splete s návštěvníky a naopak.

Selfie s Donaldem Trumpem, Lucií Bílou nebo s hokejovými mistry světa? V populárním Musée Grévin to rozhodně není žádný problém! Některé voskové figuríny jsou tady tak dokonale a živě vyvedené, že budete mít tendenci je žádat o autogram.

Po obtížích zkraje roku našel Grévin nového nadšeného majitele, který pro vás muzeum znovu otevírá v pátek 18. 5. 2018 ve velkém stylu a k vaší velké spokojenosti.

„Podívaná.. Občas jsme sledovali, jestli některá figurina nedýchá. Fajn byly i předměty připravené k focení např. Indiánská členka, královská koruna aj.“ (Michaela, zákaznice Slevomatu, 4/2018)

Pocta legendám českého hokeje

Kromě stálé expozice vás nadchne i aktuální výstava, která vzdává hold hokejovým legendám. Uvidíte dosud nepublikované fotky a díky originálním interaktivním aktivitám si pak budete moci s hvězdami ledové plochy „doopravdy“ zahrát. Dáte gól Dominátorovi? Přenesete se do dob největší slávy českého hokeje a dozvíte se i řadu nečekaných zajímavostí, třeba,  že když chyběl puk, hrálo se se dřív zmrzlou žábou nebo dlaždičkou. 

Nahoru